Bildbomb.

Bildbomb Parken zoo i Eskilstuna.














Blev lite besviken över att inte Fantomen var där, hade ställt in mig på att fotograferas med den mannen. Men det får bli nästa års uppdrag istället.
Vi fick iallafall en helt underbar dag! Tack Mattis, Denise och Jonathan! <3




Några få bilder från Lördagskvällen
.



Dagen.

Tidiagare: Parken zoo. Bilder dyker nog upp i morgon.
Nyss: Vaknade upp från min ofrivilliga powernap på två timmar. Att gå i timmar på djurpark är krävande för Maria. Stängde ut mig själv på balkongen då min älskade man inte har lärt sig (eller helt enkelt ignorerar) mitt dåliga morgonhumör. Den karln kan vara alldeles för livad när en Maria är nyvaken. 
Nu: Första ölen öppnad. Försöker att bli taggad för kvällens äventyr med Denise och Jonathan och eventuellt besök på Portan. Mission impossible kanske återupplivas?

Happhapp


Min man är äntligen här!Imorgon blire nog parken zoo! Happhapphappyness, vem vet när jag var på en djurpark sist? Jo, syster vet! ^^

Nähä, sängen nu?
Godnatt alla!


Just ja, jag ska gifta mig med Anastacia, så är det bara! :P

Optik

Då ska man snart bege sig till fagersta och till optikern. Jag hatar att gå till optikern, folk som ska stirra i ens blå är och kommer för alltid förbli otäcka. Allra hellst nu när jag har fuskat lite med linsbärandet och herr eller fru optiker kommer att grilla mig för det. Nej tack, jag vet så många andra roliga sysslesättningar!

Nu är man iallafall ledig i tre dagar på raken! Oh så skönt det ska bli! Önskar bara att jag hittat någon som vill dra på zoo med mig. Men kanske kan övertala älskling?  Yes, så får det bli. Uppdrag övertalning påbörjas så fort mannen kliver in genom dörren ikväll! :)


August Rush.

Finns det någongång en riktig anledning till att skolka från jobbet så är det nog denna film. Dock har jag alldeles för mycket samvete så jag får ta och trycka på pause, plocka ihop mina grejer och längta till att få se klart filmen efter klockan sju då jag slutar jobbet.


Meeen.

Upptäckte precis att min älskade sambo håller på odlar  pencelin i kaffefilterhållaren i kaffekokaren. Då märks det hur mycket jag ogillar att brygga kaffe hemma. Nä kaffe på jobbet ska det vara, så är det bara!
Undrar om jag ska låta det vara tills han ska koka kaffe nästa gång? Ikväll tänker jag inte röra skiten iallafall, det är ett som är sant iallafall.

Nähä, dejta sängen kanske?

Jaow.

Dom få bilder jag faktiskt känner för att dela med mig av.



Jag hjärtar dig!



Haha, och D som klagar på sin panna. Har du sett här? ^^

To do list. - CHECK.

• Ringa pappsen och tigga skjuts hem till dom.
- CHECK!

• Hitta orken till att faktiskt packa med mig mitt liv innan pappsen kommer så jag slipper en massa svordomar.
- (Nämen si på faen) CHECK!

• Sno pappsens kamera så fort jag kommit dit.
- CHECK!

• Kidnappa mors tvättmaskin/torktumlare då jag inte orkar vänta till Fredagen på rena kläder.
- CHECK! Hoppas nu inte mor kommer hem trött från jobbkursen med tvätteritankar. Då kan det bli krig! Jomen, nästan. ^^

• Husta och frusta mig blå för att få bort dom otäcka molnen så jag kan gå på "upptäcksfärd" med kameran.
- CHECK! Yeah, you wish. Hann knappt in i Benning innan regnet stod som spön på backen! Suck!

• Ringa kusin om håret.
- CHECK!

• Fixa håret?
- Ett halvt CHECK! Vi bokade in imorgon(bitti) när jag har vaknat till liv.

• Ockupera badrummet och fylla hälla en hel flaska med bubbelskum i badkaret.
- CHECK!

• Ta en massamassa onödiga egobilder. Erkänn att ni har saknat dom? ^^
- CHECK!

• Hitta på tidsfördriv då jag säkerligen får tråkigt stundvis.
- CHECK!

• Och faktiskt sätta igång med punkt 2 om jag vill leva dagen ut! ;)
- CHECK!


På återseende! :)

SOL!

Nä, man blir helt ärligt skadad av Bejewled. Det gick fyra människor förbi med sina cyklar utanför min balkong och direkt vill min hjärna sortera ut den som inte passade in. Haha, men oj så kul det är! Hade tänkt ta och städa upp lite här hemma, men fastnade istället i spelet.
Jag lär verkligen ta och beställa tid för linser NU! Ena människan hade ett stort paket fastspänt på sin cykel och jag fick det till en jättemacka. Men frågan är hur fan jag ska ha råd? Pyttelite pengar denna månad och en massa räkningar. Allmosor lär jag lägga av med iallafall om jag ska överleva! Nä, ge mig ett jobb någon vet ja! PissSverige med pissekonomi!

Blablabla!
Solen lyser! Och jag har hittat mp3:n. Ja, se på fan. Kanske ska passa på att ta itu med disken innan batteriet dör? Ja, kanske. Blablabla.
Bla.

Skadad.

Gav mig ut på en halvtimmes kvällspromenad för en stund sen och under den tiden insåg jag hur skadad man blir av att spela Bejewled. När jag kom till bostadsområdet Svanen började jag fundera på hur man skulle dra fönstrena för att få ihop rader om tre av de upplysta. Som tur var ringde älskling så jag kom av mig och insåg hur dumt det faktiskt var. Men även Jonas erkänner att han ser diamanter överallt efter att spelat någon timma ^^
Beroendeframkallande är iallafall vad det spelet är!


( jag är kung på paint, bara så ni vet! :P )


Apropå älskling, när han åkte hem inatt var det tydligen någon nöt som hade placerat sig mitt på motorvägen(kan man kalla den det?) bara någon kilometer utanför Fagersta mot Västerås. Det var så klart mörkt så M vara nära att inte se denna människa, men lyckades iallafall missa hon/han/det och köra förbi utan någon krock.
Vad är det för pucko som ställer sig mitt i vägen mitt i natten!? M hade inte sett något spår av bil i närheten, så vad kan denna ha haft för sig?. Är det någon annan som har hört något om någon person som varit ut och härjat på vägen?
Skumma idioter finns det överallt!





Tänkte bjuda på en bild på min fina gädda jag drog upp i helgen nu innan jag beger mig till sängen. Jobbar så klart förmiddag imorgon precis som nästan varenda Tisdag de senaste 5 månaderna.
Minis gädda får också visas upp då det är henne jag snott bilderna av! ^^


Min bamsefirre som tyckte att mott drag var så mumsigt att han svalde hela.
Den vägde iallafall över ett kilo. Vet ni hur jag vet det? Det kom en våg! *hysteriskt garv*
(är man en Anderssonare så är man)


Minis pyttepyttepyttelilla!


och ett stycke mindre fräsch Maria som funderar på om man kanske kan tejpa ihop det knäckta spöet. ^^

Sov så gottit alla!

snabbt

Har tillbringat ett dygn ute i farmors&farfars stuga med Mini. Den tjejen må vara mörkhårig men i kropp och själ är hon så blond man kan bli! :P Det har varit tokroligt med en massa fiske, skratt och missöden. Bland annat lyckades vi göra oss av med tre drag och bryta sönder bådas kastspön mitt i sjön under en period av femton minuter. Och inte att förglömma, jag har lärt mig att köra motorn på båten! Det är inte lite stolt jag är över mig själv nu! :)


Nu har jag och älskling precis kommit hem från västerås och Max. Jag är hel kär i deras faitasallad! Ooh så god den är!
Och nu blir det mys och sen nattinatti, älskling ska åka klockan tre i natt. :/

Hadet!

Px

Lite av bilderna från kryssningen.
och ja, mest egobilder, vet inte om dom andra vill bli "uthängda" på bloggen..





Ungmamma inflation?

Har varit ute och gått en sväng nu på kvällen. Sista halvtimmen blev dock att traska i spöregn. Mysigt men kallt så in i helvete!
Nu håller jag på att ta emot kort utav syster från kryssningen Och jag ska försöka jaga lite från Lena också. Nu vill jag ha en kamera!
Bilderna bjuder jag antagligen på imorgon, det är sängen som gäller alldeles strax.

-


Tvingade med mig Jonas till apoteket för att hämta ut astmameducinen tidigare idag. Medans vi väntade så råkade jag höra två flickor samtala (ingen av dessa två kan ha varit över 16 år) om graviditetstest. Dom stod och snackade om hur dyrt det var men strax därefter nämnde den ena att hon redan hade inhandlat två stycken förut och plockade sedan på sig ett tredje(?) och betalade för detta.
Visste inte vad jag ska tycka eller tro. Antingen vill denna jänta väldigt gärna bli gravid eller så är det ingen som har lärt henne vad preventivmedel är och hur det används.

Nej, jag tycker nog synd om henne!
Nog för att jag känner en ung mamma som när hon var sjutton fick ett barn och jag tycker hon verkar vara en otroligt bra mamma! Mycket bättre än vad jag som snart är tjugofyra skulle vara. Men varför vill man (ursäkta mitt uttryck) förstöra sin ungdom så tidigt? Och som för dessa två flickor (enligt mig) även sin barndom? Varför inte bara njuta järnet av sitt liv och göra en massa tok medans man kan?

Jag förstår tyvärr inte!

Fulleri

Fallera!

Haft en kanonkul kryssning!
Tack alla!

Till D!

Jag har aldrig varit så tacksam över någon som jag varit över dig! Helt ärligt kan jag erkänna att jag en gång i tiden var orolig för att festa med dig men ack så fel det känns nu.! Vi kan gråta tiilsammans och skratta tillsammans och jag vet att du ALLTID ställer uppp och att du finns där! Både nykter och onykter finns du vid min sida och jag skrattar gott med/åt dig precis som du åt mig! Du är den vän jag behövt och jag är så glad att vi hittat tillbaka till varandra.
Något mer behöver jag inte skriva då (jag hoppas att) du vet vad du betyder för mig och vad jag känt och känner.

TACK FÖR ATT DU FINNS hjärtat! (och tack för en känslosam Onsdag ^^ ) Ord kan inte beskriva vår vänskap och jag lämnar dig aldrig!
♥ Jag hjärtar dig! ♥


Rabbla baklänges.

Oh hej och hå! Idag kan vi snacka bakisdag! Känner mig helt slut och ine det minsta pepp på livet, men tanken är väl att ta sig in i duschen för att sedagöra sig iordning. Vad det sen bär av ikväll vet ja inte, antingen mimer med P eller försöka få tag i syster och kanske göra Avesta? Eller så blir jag hemma och sover, haha. Det kan vara välbehövligt. Kan, men inget måste! ^^

Var iallafall upp till mimer igår. En dansk försökte prata med mig men där hade jag noll koll på vad diskusionen egentligen handlade om. Nej, att försöka mig på att förstå folk som låter som om dom hade gröt i käften för jämnan är inte min starka sida och tillslut gav han upp och gick. Helt förståeligt, för hade inte han så hade jag! ^^
D&J drog hem lite tidigare och jag stannade kvar med P, p och S. I år var första gången jag verkligen tyckte om musiken också så jag trivdes som fisken i vattnet. Dock blev jag lite väl onykter så under hemgången var hela cykelvägen min.

Fick visa upp mitt leg för farbror vakt också. Lär nog ta och skaffa mig ett nytt, nu är det tredje gången folk inte vet om dom ska tro på att det är jag eller inte. Fick vackert rabbla upp mitt personnummer, mitt fulständiga namn, även beskriva hur jag såg ut på kortet (öhum, hallå?) och rabbla upp mitt personnummer igen, denna gång baklänges. Är det någon som kan sitt pnummer baklönges flytande? Skumma människa!

Saknar min M som är på svensexa. Dumkarl!

RSS 2.0