:'(

Nej nu jävlar är det inte långt kvar till tårarna! Gjorde en knepig förflyttning på jobbet igår och kände på en gång att detta inte gillades av ryggen. Efter att ha jobbat nu ikväll så känns det att man lever och om jag trodde att jag hade upplevt smärta innan, så måste jag påpeka nu att så inte var fallet. Så nu var man sjukanmäld imorgon och såklart får jag dåligt samvete för det!

Nu vill jag bara krypa under täcket och aldrig kliva upp igen!

.

Tillåt mig skratta!


MATTIAS BARK, IU!

Gäsp!

Satan i gatan vad trött jag är! Nu var det längesen jag jobbade ett sådant här hästpass på tolv timmar på en dag, så min kropp är inte glad! Det första som hände imorse var att jag skadade ryggen dessutom. Måste komma ihåg att fylla i en skadesakslapp på Fredag så det finns dokumenterat utifall att! Fast det kommer jag glömma bort i vanlig ordning!

Imorgon börjar jag inte förrän klockan tre, så nu sitter jag och tröstar/belönar mig själv med ett glas rött som smakar jul. Är det kummin som smakar jul, eller vad kan det tänkas vara i mitt vin? Tror knappast dom har malt i granbarr och juleljus. Och vad är det man har i pepparkakor för att det ska smaka pepparkakor? Det är väl ändå inte peppar? Det är så otroligt längesen jag bakade pepparkakor, så jag kommer baske mig inte ihåg!
Fast jag tycker nog ioförsig att allt rött vin smakar jul och vad nu än denna julsmak jag tycker mig känna av är, så kan det väl ändå inte finnas i varenda rödvin som finns (som jag smakat vill säga)? Eller?
Och nu lägger vi ner vindiskusionen! Diskution? Disskusion? Samatalsämnet!

Jag vill ha min pojkvän här! Nu!

IN&OUT!

Det känns grymt omotiverat att gå tillbaka till jobbet nu, efter att redan ha jobbat 7-15 idag. Jag är trött som fan, men det ska väl fungera ändå! Jag får intala mig själv att jag kan sova när jag kommer hem efter nio, även om jag misstänker att så inte blir fallet!

Dagens roligaste!

"...jag ser så otroligt dåligt i mörkret att jag för andra gången höll på att köra på en neger igårkväll. Utan reflexer så smälter dom ju in i kvällsmörkret och jag fick ställa mig på bromsen i sista sekund. Han kunde väl iallafall ha lagt av ett leende, då hade jag ju sett tänderna på honom iallafall!"

- Min älskade jobbarkompis K!


Nej, nu lär jag kila!

JAG AVLIDER!

Vaknade imorse och insåg att lingonveckan har startat. Har funderat lite på vart den har hållit hus, men nu kunde jag lika gärna vara utan skiten. Mensvärk är allt jag har att säga om detta. Och då pratar vi inte lite! Om man opererar bort äggstocken, slipper man skiten och smärtan då, eller får man fantomsmärta istället? I vilket fall som hellst, jag önskar inte ens min fiende denna smärta! Jag kreverar här!

Idag får jag skjuts till jobbet av "kusin" Petra. Hon och D jobbar ju i samma hus som jag ska vara i idag. Så blir nog att smita över på rasten och ta en rök och prata lite allmänt skit och få tänka på något annat än pensionärer i tio minuter. Det uppskattas!

Jag försökte mig på att baka Mumsmums igår. Försöket var helhjärtat men det syns inte på resultatet. Dom blev inte alls så där fina och toppiga som jag ville ha dom! Suck! Menmen. Plockar nog med mig ett par stycken och bjuder mina arbetskamrater så får vi se vad dom tycker. Jag dömmer mig nog ändå hårdast, jag tycker ju inte ens om fikabröd och allt vad det heter.



GE MIG EN ALVEDON NÅGON!

Nej, nu beger jag mig.

.

Anonym om Rooompaaa!:
vad var det som var humor med det där?

Jag tycker synd om dom humorlösa personer som finns där ute. Okej, min humor må vara speciell, men jag gillart iaf!


Nu ska jag dra mig mot Ica. Ska införskaffa något matliknande. Efter att ha levt på rostmackor i en vecka känns tacos eller något liknande väldigt lockande. Sen blir det kakbak!

Rooompaaa!

Var tvungen att "sno" denna av dig, Linda!
Det är humor! ^^





Ska snart åka till Avesta med Mini och handla upp en del av lönen!

Spikmatta.

Tortyr! Tortyr under, tortyr efter. Men kanske kan det vara bra efter flitigt användande!? Det svider dock skapligt nu!


Adams!

Här poppas Bryan Adams och städningen är i full gång *hosthost* Ska försöka hinna klart tills tre, då jag måste springa förbi bemanningen innan jag börjar jobba för att skriva på en massa papper och hämta mitt nya schema. Fast det känns värdelöst med ett schema när man ändå kan bli utsatt på arbete på ledig dag. Jag förstår inte riktigt det där med pooltjänst än. Fast det känns lite bättre nu.
Humöret i övrigt börjar bli bättre. :)

When the children cry.

Tillägnar min syster denna videos stund i bloggen.


Har en känsla av att hon kommer tycka om den, men vem vet. Jag kan ha fel. :)

Klåpare!

Ojojoj, här är man trött trots 14 timmars sömn. Däckade klockan sex igår kväll och blev väckt av far min klockan åtta imorse. Välbehövt kanske? Ska iallafall försöka hitta ork till att städa innan jobbet och hemkommandet av min man! I miss him. Lär även försöka ringa lite samtal.

Apråpå(?) samtal så fick jag ett från vårdcentralen igår. Klåparjävlarna där har tydligen missat att skicka iväg mitt urinprov. Och detta kommer dom på en vecka efter att dom ska ha skickat iväg detta. Idioter! Nej, nu är det jag som snart söker mig till en annan läkarmottagning, så det så!

>_<

Uäääh, jag är så döende just nu!
Skitförkylning!

Jobbar
15-19 idag.
8-13 imorgon.
16-21 Fredag
7-13, 17-20 Lördag
7-13 Söndag
6-15 Måndag.

Ogillar detta med pooltjänst mer&mer. Älskling kommer i helgen och jag har knappt tid att träffa mannen! Jag vill tillbaka till mitt schema!
:@

Osammanhållt gnäll.

Fuckfuckfuck! Fuckfiskars bananarsel! Snart kan vi döpa om denna blogg till Marias sjuk&gnällblogg! För jag känner mig inte det minsta positiv alls idag. Förkylningen har brytit ut totalt och nu har jag feber, tät nos, öm&tjock hals, ett huvud som känns som om det är fyllt med bomull samt huvudvärk. Och dessutom har jag från och med Tordag en pooltjänst tills sista november. Det innebär att jag inte längre kommer att gå på schema som jag har hunnit vant mig vid och inte heller kommer att kunna bestämma lika mycket över hur och när jag vill vara ledig. Men fördelen är förhoppningsvis en bättre lön i slutänden. Inte mycket större, men aningens bättre. Förhoppningsvis.

Pooltjänsten är väl egentligen inte lika skit som jag känner just nu. Men att jag inte kan åka ner till Jönköping när jag tänkt och att jag inte kan stanna lika länge som jag tänkt, ja, det är skit!

Kanske ska tillägga en anledning till min pessimism(heter det så?). Som nämnt är jag något grymt förkyld - dvs i min värld döende. Jag är så mycket karl när det kommer till förkylningar! Om nu födslar är värre än detta är jag garanterat säker på att jag inte vill ha barn!



Det är förövrigt kväll nummer två som Norberg ligger i dimma, vilket får mig att tänka på filmen The mist. Urusel film, men vem vet? Kanske dyker det upp tentackler någonstans? Då vet ja iaf någon som på riktigt hoppas att förkylningen är dödlig, för jag må tycka spindlar är ganska söta djur - men även jag har en gräns!
Usch, ryser vid tanken.


Nej, nu lägger jag ner detta.
Gnällblogg - over'n'out!.

Godmooooorgon!

Oho, det är morgon och jag börjar strax jobba. Och jag är pigg som en mört!
Det är något som inte stämmer här..

Förkyld är jag också. Tydligen har penculinhvetet rört omkring bland alla baciller och virus så att dom bestämt sig för att titta upp till ytan. Men jag har iallafall lite vett gällande nysningar i armvecket. Så det är nog lugnt att skaka tass med mig, förutsatt  att du också är duktig med armvecket. Nysningar/hostningar i handen är ett big nono!


Neeej, nu är det jobbet som gäller.
Pusselipuss!

Bjuder på mina crazyeyes och att jag ser ut som ett rådjur i strålkastarljuset!


Ska bjuda jobbet på kärleksmums/snoddas/fiffirutor idag. Kärt barn har många namn.

<3

Jag saknar min man något så fruktansvärt!


Mjölkbrist!

Fuckfiskars! Har precis kommit hem från ica, då jag fått för mig att baka igen. Men så klart har jag glömt att köpa mjölk! Satansallasvärord. Då var det bara att pallra sig till Heffas då. Det är guld att dom har mjölk just nu.


Varje år glömmer jag bort varför jag ogillar hösten och får faktiskt för mig att jag gillar eländet. Men nej!
- Det är för varmt för att ha jacka, men för kallt för att gå utan.
- Håret blir statiskt!

- Folk nyser&hostar&slemmar mer än annars och gör det helt synligt utan att försöka dölja det. Jag slutar iallafall att skaka tass med folk!
Osv.

Nu vill jag ha vinter och kunna göra snöänglar igen!

Bannad!

#@%&
Mitt internet krånglar och vill bara fungerar en liten stund per dag! Eller nej, det verkar vara något med det trådlösa skiten, med sladd verkar datorn och internat samsas bra. Blir så bannad! Och min sladd är på utlåning till grannen.
Jag måste ta tillbaka den, jag kreverar utan internet!






TENA.

A just ja. Här kommer ett sådant inlägg som min far och mina bröder hellst inte vill höra från mig. Och säkertr många andra. Men I don't give a damn. Jag har antagligen urinvägsinfektion och det är därför jag numer käkar penculinet! Och det kan förklara varför febern kommer och går som den vill.

Iallafall, det jag ville få fram var att jag får gå omkring med Tena, då jag har en tendens att läcka just nu. Någon droppe där och någon droppe där. Jag känner mig så dropdeadbeuty just nu! Eller inte, snarare som gammal på förtid.

För här snackar vi tidigt stadie av senildemens (jag menar, hur läskigt är det inte när man letat efter nyckeln eller dylikt och efter tio minuter inser att man haft den i handen hela tiden?), för tidigt utslitna knän samt rygg. Ska man då behöva gå omkring med en blöja vid tjugofyra års ålder också!? Nej, så fort penculinkuren är slut så är det jag som går och införhandlar kisseridricka (tranbärsjuice). Den må smaka fördjävligt, men kan säkert vara värt det!

Så det så.
Och som sagt, så fort jag försöker diskutera sådana här ämnen med männen i min familj, får dom en äcklad min och försöker fly fältet fort som fasen. Tss, ja se ni karlar. Jag förstår mig inte på er!



Heeeey, jmag blir nog inte så tidig till jobbet iallafall. Att skriva detta inlägg och leta tröja har tagit mig nästan tjugofem minuter. Att det är så lätt att slå ihjäl tid på helt onödiga ting!
Nu kommer jag säkert få stressa som vanligt istället, oh yes.

öhm, 17/10?

Rastlös, glad, slö, fundersam, trött och grinig.
Jo, det är ungefär så jag känner mig, det går i små intervaller. Nej, om man kanske skulle ta och göra ett ryck? Att bara sitta inne i lägenheten gör mig inte lyckligare. Ska man ta och gå till jobbet redan tro?
Jo, så får det bli. På med ögonbryn, in på pinkeriet, leta redan på en tröja och sen bege sig!
Så äre.



I miss the old times.



Smulan.

Jag tycker att folk verkar bli gravida både till höger och vänster och mittemellan just nu och det negativa för mig med det, är att jag inser hur mycket jag inte vet om graviditet, äggledare, livmoder, moderskaka och förlossning. Det kanske inte var det bästa av mig att skolka från biologin? Fast av informationen jag fick idag, känner jag mest att jag hellst skulle ha varit lycklig ovetandes. Nej, jag vidhåller vid det jag sagt hela tiden - från mig kommer det ingen unge förrän dom kommer på hur papporna föder! Tänk er själva att kläcka ut en honungsmelon via knipmusklerna. Oh nej! Den gubben går jag inte på!

Att jag dessutom är blond är det nog ingen som har missat, så därför bjuder jag på detta.

Youtube.

Haha ^^


Och när vi ändå är inne på löpband, här är nog världens snyggaste musikvideo!


Dagens.

DAGENS VILL HA: Ett heltidsjobb, massamassa pengar & M här.
DAGENS KLÄDSEL: Mina mysigt förstora mjukisbyxor, linne & munktröja
DAGENS FRISYR:
Oborstat, otvättat.
DAGENS LÅT: Block 44 - straffad.
DAGENS PLANER: Gå över och mysa lite med D.
DAGENS SAKNAD: Älskling!
DAGENS DUMMASTE: Telias f*ttnät!
DAGENS MISSLYCKANDE: Glömde bort burken i morse. ^^
DAGENS DROG: Mjölk&fefferoni.
DAGENS KÖP: Penculin&cigg.
DAGENS GODIS: Fefferoni & digistivekex.
DAGENS HUMÖR: Hyffsat -> lycklig.
DAGENS CITAT: -
DAGENS ROLIGASTE: D lyser alltid upp min vardag!


Yes, drar mig bort mot D nu,
hadä!

Potatohead!

Yees, då har man precis hämtat ut penculin (You say potato, I say potaytoo) från Apoteket. Glömde dock att höra hur det ligger till där, kan man käka alvedon samtidigt eller är det vissa timmar emellan som gäller? Får iallafall inte äta penculinet tillsamman med "goda bakterier", som proviva, Afil och allt vad det menas med det. Okej, det blir lätt, det är inte ofta sådana saker bor i mitt kylskåp.
Börjar käka skiten imorgon, känns ingen mening att stoppa i sig någon ikväll iallafall.



Var också iväg och tände ljus för Candra. Det känns fortfarande overkligt även fast det är snart fyra år sedan.

Jomentjena!

Här var man duktig och klev upp strax efter åtta när klockan ringde på ens lediga dag för att ringa alla samtal jag planerat. Och vad hönder då? Jo mitt mobilnät har fått något flumm för sig och tillåter endast sos samtal.
SUCK!

ms jackson!


Helt klart en av de bästa låtarna!

-

Oj, vad synd det är om mig. Om jag har något att tycka till om, vill säga. Febern håller i sig envist och dessutom har jag påhälsning av den numer vanliga huvudvärken. Imorgon är det jag som ringer herr optikern och hör mig för om det kan vara så att jag har helt fel styrka på linserna. Och sen blir det att beställa tid till Vårdcentralen till herr eller fru kvacksalvare. Får man byta vårdcentral? Har jag rätt att gå någon annanstans än i Norberg?


Haha, måste bara tillägga att tv4+ är på tvn och att de visar ett gammalt avsnitt av de okända. En Långben för några år sedan kommer på bild och jag får le, vad söt den mannen var då. Haha. ^^

Hothothot!

Uäääh!
Har legat helt utslagen i soffan här hemma hos mor&far sen igår kväll. Lyckades ta mig upp och käka frukost vid en åtta i morse men sen somnade jag om lika fort igen och vaknade för tio minuter sedan med ångest!
Men som jag borde ha förstått så har jag återigen åkt på feber, 39,1. Suck, nästan en månad fick jag vara feberfri!


Nu ska jag göra mat och sen gå och lägga mig i badkaret (en wiskey hade inte varit allt för dumt just nu, men nej, vi skippar't). Man ska ju inte bada på tom mage, eller är det precis efter en måltid dom brukar säga? Aja, antar att det inte gäller badkar iallafall. ^^



Hur fasen blev det Onsdag redan? Var det inte nyss en jobbig Måndagsmorgon?

Vad är en rubrik?

Usch, idag har inte varit en bra dag alls. Jag börjar nästintill tro att jag ska gå runt med en kronisk huvudvärk för jämnan, inte ens efter åtta alvedon har fanskapet släppt! Men ska testa att byta till nästa par linser imorgon och sen se om det kanske blir bättre. Annars blir det ett besök till klåparna på vårdcentralen. Det borde väl inte vara normalt att gå med huvudvärk i sex dagar på raken med små uppehåll?
Fast det är väl inte så konstigt egentligen när det gäller mig.

Tror dessutom att det snart är dags för Lingonveckan också. Finnarna har börjat ploppa upp på hakan som tokar, sockersuget har stuckit i höjden idag och humöret har varit nere i backen.



Nej, nu blir det till att bädda ner mig i sängen med en kopp te och slötitta på Harry Potter. J var gullig och skänkte mig den ikväll. Och ja, den funkar alldeles perfekt i min dvd. Tackar så otroligt mycket! :)

Godnatt!

Brist i skolsystemet?

Oj, vad jag tydligen inte har lärt mig någonting als i skolan! Att jag ligger helt efter gällande geografi, ja det är väl ingen nyhet för någon med tanke på att jag nyss har lärt mig att USA och Amerika är typ samma lika. Och att jag under en stund i livet fick för mig att vi bodde i Asien. Men iallafall, under ett samtal med en vän nyss insåg jag att jag antagligen har skolkat lite för mycket från biologin, eller att Centralskolan suger totalt på sexualundervisning.
Visste ni hur livmodern, äggledarna och allt sådant där är uppbyggt? Det visste iallafall inte jag tydligen och nu är min bild jag byggt upp raserad. Jag måste sätta igång och googla direkt efter jobbet, det måste ju vara en hel del andra saker som jag inte vet om anatomin i kroppen. Eller?

Wrooar.

Jag har vaknat upp på "fel sida" idag och känner mig kräkfärdig på allmänheten. Så därför svarar jag inte alls, eller väldigt kort på sms just nu. Vill inte råka vara onödigt elak eller spydig. Så hoppas ni som hört av er nu imorse kan ha lite överseende med detta och inte göra så stor grej över det. Svarar när jag känner mig trevligare igen.

Nu - Frukost!


9:52.
Det kan vara en fördel att sätta in brödet i brödrosten innan man sätter sig för att vänta på att dom ska rostas klart.
Huvudet är tydligen inte lika vaken som det försöker få mig att tro.


9:54.
Vill du ha rostat bröd kan det enligt mig kännas dumt att sätta in toastjärnet istället.
Som sagt, hur är det egentligen med huvudet en morgon som denna?

Sunday.

Detta är baske mig sjukt. Jag har haft en otäck huvuudvärk sen i Måndags, som kommer och går och som dessutom placerar sig i mitten av huvudet och strålar fram! Och iochmed att hyperkondri är mitt andranamn så intalar jag mig all världens otäcka sjukdomar nu. Men det kan helt enkelt vara vanlig spänningshuvudvärk. Kan det vara för att mina linser kanske har för svag styrka?
Aja, struntsamma. Det visar sig väl.


Jag har iallafall inte det minsta lust att uppdatera min blogg längre.
Men slänger in ett par ointressanta bilder iallafall.
Kanske kommer jag i form igen?


Gårdagens käk (varm smörgåstårta) och min "romantiska" dukning.


Dagens käk. Taimat ifrån Avesta och Blå bands currysås. Vårrullar&ris går icke att äta utan currysås, så det så!

En skylt utanför Habo, tagen sist jag var ner till Småland. Jag blir ganska facinerad av att dom vet att (kung?)Gustav Adolf står/sitter/ligger precis där, 4 km ifrån skylten! Svärmor&Svärfar skrockade gott när dom hörde att jag ville åka dit och fotografera den.


Mitt konstverk till Mattis. :)

I-land/U-land.

Något som är populärt att nämna i bloggar just nu är I-lands/U-lands problem. Vilket har fått mig att fundera lite på vad det egentligen betyder. I-länderna framställs som så mycket bättre än U-länderna. Fast det egentligen enligt mig borde vara tvärtom. Afrika är tillexempel ett U-land och där ligger dom efter i utvecklingen i det mesta. Vilket för mig gör dom till ett Utvecklingsland, då dom fortfarande har chans att utveckla sig. Sverige är ett exempel på I-land och ligger ganska bra till i utvecklingen. Men när vi har utvecklats helt så måste det ju tillslut ta slut och då blir allting invecklat, alltså är Sverige och alla andra I-länder Inveklingsländer!
Hänger ni med? För mig känns detta solkart iallafall!

En snabbis.

Har egentligen varken ork eller lust att sitta vid dumburken. Men jag behövde lämna en kommentar till min bästa, min mobil knasar sig och vägrar att skicka sms till vissa. Så när jag ändå sitter här tänkte jag köra en snabb uppdate. <

Igår:
Åkte till Benningland igårkväll och åt middag (hasselbacks?potatis, beasås & nugget) och drack lite alkohol. Blev sen hämtade av Mini som skjutsade oss till Portan där vi mötte upp F&P. Avrundade kvällen med myntanmat och någon nattöl hemma hos mig.

Idag:
Vaknade med en jävulsk skallebank och en ännu förjävligare bakfylla. Hoppade in i duschen och åkte ut mot Benningland, hämtade upp pappa och åkte och fyllde på diesel i bilen och hämtade min brorsdotter. Åkte tillbaka till Benningland, träffade syster med barn och sen åkte vi hem igen och gjorde varm smörgåstårta. Mycket mums! Har precis tittat klart på filmen Monsters vs Ailen och nu tänker jag göra mig iordning för natten och lägga mig brevid min karl. Den stackarn har haft Fantomvärkar nästan hela kvällen. :/



Mannen som jag älskar!


Beviset på att rött inte är färgen jag borde ha på mina glasögon! :)



Godnatt!

Friday aftenoon.

Regel nummer ett! - Säg inte att du ska äta snus (när du förhoppningsvis menar att du ska ta en snus) i min närhet! Visst, jag kan prata både bajs, kiss, kräkor, blod, mens och det en hel del annat utan att det berör mig, men tanken på äckligt snus som åker ner i halsen får kräkreflexerna att arbeta i hundranittio. Så nej, så får du inte mig på fall!
Så där, då var det ämnet utrett!



Jag har precis kommit hem från jobbet och försöker nu att hitta ork till att ta mig ner i tvättstugan. Men precis som vanligt så finns det ingen som hellst motivation till det. Finns det att köpa någonstans?
Min stackars rygg är bannad, arbetsveckan som har gått har tydligen retat upp den rackaren och nu skriker den av smärta. Men ryggfan får skrika, massage är lika med pina och det utsätter jag mig inte gärna för, för fy satan vad känslig jag är för beröring där bak! Nej tack!

Kallt!

Nog för att hösten/vintern brukar vara efterlängtad av mig, då fjärilarna faktiskt har vett att gå och dö eller gå i ide under dess årstider, men kom igen! Lite värme kan vi väl å ha kvar i oktober? Jag kommer frysa rumpen av mig på väg till jobbet! Nej, det här gillas inte!

Goder morgon.

Nej, det kommer nog aldrig att ändras, jag HATAR verkligen tidiga morgnar och så kommer det nog alltid att förbli! Jag är lite smått avundsjuk och facinerad på er morgonpigga människor där ute, hur gör ni? Hur kan ni vakna med ett leende på läpparna och känna er utvilade?

Nu får det bli en kopp morgon te innan jag fixar iordning mig. Och om jag känner mig själv rätt så kommerjag säkert få stressa till jobbet i vanlig ordning..


O, what a beuteful morning, Oh, what a beuteful day. *sjunga*

.

Då har man landat hemma igen efter dagens arbete. Trodde att det skulle bli stressigare än vad det blev, fast det ska vi nog inte tala högt om! Vem vet vad som händer då med alla dessa nerskärningar som är nu..
Ska snart göra mig iordning för natten, jobbar förmiddag imorgon. Ska bara äta upp mina digistivekex och dricka upp kvällsteet först! Oj, vad mums det är att doppa! :)


Grattis till R/J som verkar ha klarat av sin första arbetsdag utmärkt och som förhoppningsvis har ett fast jobb snart! Glad för dig mannen!

Röstat på MOGI!

Haha. Ja, jag vet inte vad jag ska säga.
Denna Mogi har lyckas att förvirra mig totalt (inte för att det är det svåraste att lyckas med iofs).

Älskar jag eller hatar jag?
Stör jag mig eller tycker jag att hon är helt underbar?
Irriterande eller älskvärd?
Flum eller skum?
Seriös eller skämtsam?

Nej, jag vet inte vad det är för känsla jag får av att titta på hennes videoblogg. Så av just det skälet (oj nu blev jag fundersam över stavningen. Skälet eller själet? För visst är väl det ett ord? Nej, nu förvirrade jag mig själv. ^^) blir hon den jag röstar på till Veckorrevyns Årets bloggvideo.
So here you go!



-


Jobbar 13.00-21.30 idag, tvättstugan efter jobbet imorgon och sen får jag äntligen pussa på min man igen!
Nedräkning sker!

Borelia?

Ska jag nu inte bara behöva fundera på vad jag har gjort för att få ett blåmärke, utan också behöva oroa mig för borelia så fort ett nytt sådant visar sig på min kropp? Jag som har så otroligt lätt för att få blåmärken och som dessutom är lite smått hypokondriker.



Tss. Alltid är det något.

Aotch!

Internet har återigen krånglat halva dagen. Börjar misstänka att någon hackat sig in i min router. Går det?
Aja, inget direkt intressant har inträffat idag och dom funderingar jag haft är antingen bortglömda eller för komplicerade att få ner i text. Så vi skippar det idag.

Nu blir det sängen!
Godnatt!


Awjustja.
Jag lyckades med det helt fantastiska och otroliga idag. - Att bränna sönder min tunga på ett strips!
Det smått ironiska här ligger ju trots allt i min rädsla för att just bränna tungan. Men det har mest gällt varma drycker. Så hädanefter ska jag nog tänka mig för både en och två gånger innan jag äter något varmt igen.

Kan man transplantera hud till en tunga? Och räknas det verkligen som hud det man har på tungan, eller kallas det något helt annat? Och om man kan, skulle man verkligen vilja göra det då?




Mondays sucks!

Jag hatar Måndagar. Inte bara innebär det första dagen på en ny vecka, med fem dagar kvar tills nästa helg, utan också en ny dag utan min älskling. Jag avskyr att vakna upp utan honom på morgonen och jag avskyr tomheten som återstår efter att han åkt härifrån! Om jag bara hade haft en eller två nollor till på mitt konto så jag hade kunnat tagit ledigt och följt med honom hem..
Ja, jag är tillochmed villig att utsätta mig för Herkules små tänder för att få vara nära den mannen.

Trettiotre mil är skit.


Tarzan.

Min syster skickade över en massa låtar från Disneys Tarzan och nu vill jag inget annat än att se den. Undrar var jag gjort av filmen? Helt klart en av Disneys bästa!
Kommer ihåg hur jag grät som en tok ett flertal gånger under den filmen!



Pics.

Lite bilder på några av födelsedagspresenterna.
En vecka för sent, men here we go!




Pumphataren!

I Onsdags införskaffade jag äntligen en ny pump till mitt hjärta Doris. Jag fick köpa en bättre begagnad för hundrafemtio kronor istället för en sproilans ny för trehundranittio, då jag berättade att jag har en gangstersköldpadda hemma. Doris har en förkärlek (eller hatkärlek?) för att förstöra pumparna som hans mor är snäll att köpa. Detta är nog den femte(?) jag införskaffar..

Iallafall så gjorde jag stora akvariumet färdigt och satte i pumpen igår och introducerade Doris för sitt "nya" hem igen. Allt gick jättebra förutom att han var lite småsur över att inte få vara ute på golvet. Men imorse, inte ens ett dygn efter att nya pumpen blivit iplacerad, blev jag väckt av att Dpris frenetiskt försökte döda pumpen. Och jag överdriver inte, det var ett riktigt hjärtligt försök av den rackaren. Och nu har han försökt med detta uppdrag i snart tre timmar. Suck.
Känns verkligen toppen att köpa saker till honom! :/


Nu är frågan: kommer jag att våga införskaffa mig en kompis till Doris som jag har tänkt, eller kommer denna bli uppäten?


Lycka i vardagen!

Nu är min dag gjord, blev tjugofem kronor rikare av att lyfta på soffkuddarna. Sådant gillas! :)

RSS 2.0