"#%&

Jag hatar min laptop just nu!

Oh my!

Att gå på en hundra procentig rad efter att i stort sett varit arbetslös är förvånadsvis krävande på mitt spyke, så känner någon sig bortglömd av mig för tillfälligt får jag be om ursäkt. Jag är snart med i matchen igen och kommer börja höra av mig igen, jag lovar.


Ikväll har jag gråtit ögonen ur mig för att M ska åka hem imorgon. Jag som knappt velat umgås med mina d¨varande pojkvänner förut. Jag som hela tiden övertalat honom att han SKA åka hem. Jag som menar att sakna bara är bra.
Jag känner mig tom av saknad efter min underbara, tålmodiga, roliga, förstående pojkvän. Och då sitter han ändå brevid mig just nu.
Jag är inte van vid att känna så här.

Twilight in another light!?



Jag vill se!

Did you hear that?

Jag borde ta mig ner i källaren för att tvätta, I need clean clothes. Men efter Måndagskvällen vågar jag mig knappt ner, då jag tyckte mig höra någon humma där nere. Säkert ren inbillning, jag är bra på sånt. Men vad händer om jag tex har hämtat något i frysen och stänger igen dörren och någon står där!? Smäller till med mina frysta ärtor och hoppas på att personen/saken kommer ligga medvetslös tillräckligt länge för att jag ska hinna ta mig upp för trappan och låsa dörren? Njet! Jag får tvinga med mig min man eller någon stor och stark granne på husesyn där nere så jag kan känna mig säker sen.

Stör i rumpan!?

Jag stör mig så otroligt mycket på folk just nu. Folk som uttrycker sig idiotiskt och utan att tänka på hur dom formulerar saker. Jag stör mig på folk som tycker sig kunna skriva vad dom tycker i sina bloggar men som inte kan stå för det in the real life. Folk som tycker sig själv ha rätt till åsikter men ingen annan. Folk som låser sina bloggar för att andra människor reagerar och som tycker att dom inte har någon som hellst rätt att säga ifrån.

Jag irriterar mig på folk som överanvänder ordet MEN! Man behöver inte ett jävla men i varje mening. Man SKA inte enligt skolsvenskan använda ordet men i varenda mening!

Jag stör mig på ordet stör efter denna uppsats. Nu går jag och sover!
Skeppohoj!

SMS-inlägg

dsc00386 (MMS)


I HATE!

Jag hatar att packa! Och jag hatar att packa inför en månad! Så nu ligger hela min garderob i resveskan och jag har slängt i allt möjligt onödigt i en annan väska. Jag borde klara mig nu. I hope.

Så nu åker datorn ner i väskan. Hej!

<3

I will (would?) never tell you how mutch I love you.
Jag borde, men jag gör det inte.



You make my heart beat.
Men du kommer aldrig förstå hur mycket!

Du får mig att le. Bortom mina sorger.
Det betyder. Jag ÄLSKAR DIG!

scheisse!

Nu jäklar är det något som har hänt, minst sex utryckningsfordon har gasat förbi utanför fönstret med sirener och blåljus. En polisbil, en räddningstjänst, en motorcykelpolis och en brandkår har jag sett, undrar om de andra var ambulanser!? Vad är först på plats? Nyfiken är vad man blir iallafall, tur att man har en ännu nyfiknare och skvallerglad svärmor som senast imorgon förhoppningsvis kommer förtälla vad som hänt.

I Torsdags hade en brandbil börjat brinna INNE på Norbergs brandstation. Det är humor för mig och något som bara kan hända i Norberg. Känns det som iallafall. Tur att ingen kom till skada, det hade tagit bort humorfatorn i det hela.


Laugh!

Till något roligare. Alla har säkert redan sett detta MEN skrattet är obetalt! Jag blir glad av hans skadeglädje!


You suck!

Efter många om och men, två timmars försening och en massa liter kaffe är man äntligen hemma i Habo igen! Om än bara för en snabbvisit, till helgen drar man tillbaka till Norberg inför fyra veckors jobb. Sj suger! Det spelar ingen roll vilken årstid det är, man vet aldrig när man kommer fram ändå som man ska! Bull att det är snön och bull att det är åskvädret. Bättre tåg behövs!

En aning bitter, jovisst!


Happhapphappy!

Yes, Väsmanland ikväll! Melikey!
Semestar från och med i dag! Melikey!
Bacardi breezer MANGO smakar inte lika gott som sist. Melikeynot!




Bråttom! Brottom? STRESSAD!

Careface.

Fuckfiskar! Just nu känns det som om allt går emot mig!
FANFANFAN!

.



Jag.. jag är kåt.. ehm, näe

Hahaha! Jag DÖR av skratt.

Sallad!

dsc00333 (MMS)

Sallad!


BMW!

Hur ska jag övertala M att vi faktiskt BEHÖVER en systemkamera?
.

Imorgon bär det av till besiktningen med BlackoMoWagen.  Vi fick en flygande ombesiktning på väg till Skåne för vingen där bak. "Det är för mycket luft emellan. Om ni kör över någon och den åker över taket DÅ kan den göra sig illa om den fastnar med en arm eller ett ben i luften på vingen.."

Mmkay, så om vi kör över någon och den hamnar på biltaket så kommer den säkert att wayna om att den fastnade i en vinge gjord av ett frigolitliknande matrial!? Som dessutom går sönder? Nicka och le som pappa skulle ha sagt. Hade polismannen sen satt bötern på tärningarna fram som hade velat hade han fått med fröken Andersson att göra, det hade garanterat varit att gå ett steg för långt.

Jag säger som min älskade D skulle ha sagt; det är en konspiration! Mot vad, det vet de sjuttsingen, men en kospiration, det är då säkert att det är!


Återigen, jag har grymma skills i paint! :D

Utråkad, rastlös och orkeslös.

Min design suger och tjejen som jag avgudar gällande designer har slutat med att göra på beställning. Ingen annan faller mig i smaken och jag har inte ork och fantasi till att göra en egen. Det suger att inte ha photoshop och det suger att man inte kan photoshop. Och det suger att jag inte orkar göra kanelbullar! Jag vill ha kanelbullar. Men jag tycker inte om kanelbullar! Min man är i grannkomuner och bedrar mig med sin trehjulade motorcykel och jag villvillvill se en annan människa. Jag är trött på att vara sjuk, jag är trött på att vara ensam! Och jag är trött på moderatjäklar och jehovas. Och att det inte finns en torktumlare i källaren. Jag måste ta mig ner och beställa en tvättid men motivationen har rymt.

Nej, nu flyttar jag!

RSS 2.0