Narwhals

Denna fastnade fort! :D


Kall mobil.

Jag börjar starkt misstänka att det rör sig för mycket tankar och information i mitt huvud när telefonen försvinner för att sedan dyka upp i kylskåpet. Tack älskling för salladen! ♥

Jobb idag 14-21.
Jobb imorgon 7-16.
Jobb i helgen.


Borttappad sköldpadda och rökskador?

Ibland känns det faktiskt som om universum hatar mig. Nog för att jag inte är guds bästa barn, men det här är fan löjligt! Små skitsaker jävlades med mig på jobbet och när jag sen kom utanför lägenheten ikväll, luktade det precis som om någon grillade jordnötsringar.  Lukten blev bara mer och mer markant ju längre in i lägenheten som jag kom och det (såklart) visade det sig att doppvärmaren i ena akvariumet fått övertändning. Panikslaget ringde jag M och beodrade honom att komma hem och gråtfärdig plockade jag upp sköldpaddan i tron om att hon var död. Detta visade hon mig dock att det inte ver fallet genom att kissa på min hand, trots att jag ikväll borde ha varit hennes hjälte!*

Och som om detta inte vore nog, sitter jag ute på balkongen då det luktar bränt plast i hela lägenheten. Undrara om jag ska slå läger här!?


Jajustfaen. Min nya telefon ligger på tork i badrummet. I paniken vältes det vatten över den och kameran. Fast telefonjäkeln har gått och prata i, så jag håller tummarna att den ger fan i att bråka. Fredagen den tyrettonde, kiss my as! Lördagen den tjugonionde maj is the new shit. Eller något. Kan jag sova ute tro?

Var faen är sköldpaddan?

Premiärdopp i vättern?

dsc00125 (MMS)

Premiärdopp i vättern?


SUCKsuck.

Var är min ork?
Ut på morgonpromenade. Vill inte. Orkar inte.
Tvingar mig.
Tack och hej!

Satanaidiothelvetes!

Kollar på uppdrag granskning nu, fan vad arg jag blir! Det handlar om bla om fusk med hästars identiteter som gjorts i samband med slakt och det är sjukt hur vissa människor fungerar. Och mitt förtroende för livsmedelsverket är lika med noll nu, dom tycker sig inte behöva anstränga sig för att kolla upp, då det "inte är deras uppgift". Tänk om jag och mina jobbarkompisar  tänkte så? Om vi skulle bli en man kort och därför låta de gamla ligga kvar i sänger utan mat fram till eftermiddagen, för att det skulle den frånvarande ha tagit hand om och därför blir det inte vårat ansvar. Nej, det fungerar inte så!#¤%&@$

Nej, läggdax.
GODNATT!

Almenackan!

Så sent som igår svor jag över min pyttelilla almanacka ifrån facket. Och idag som på beställning trillade jag in på madeinjapan's blogg som hade en rävling om personliga almenackor. Så det känns solklart att jag ska delta! ↓

↑Bilden är direktlänk till tävlingsinlägget.↑

Idag är snart igår.

Idag har jag haft första "inskolningsdagen" av två  på ytterligare en avdelning här. Känns kanon! Kanske kan jag komma åt lite fler timmar så här och kanske kan jag få tjäna lite mer pengar!? Kronorna man får av F-kassan via Idiotföreningens arbetsgaranti mättar ju inte många munnar. Satanaprinskorvar!

Nu försöker M att intala våran blurayspelare(stavning?) att den faktiskt kan spela blurayskivor(?) , vilket den tycks ha glömt bort. Någon parodi på alla superhjältar står på tur om han lyckas. Annars blir det en promenad i det halvfina vädret. Spänningen är olidlig.
Eller intel..

muterad?

dsc00109 (MMS)

muterad?


@#¤%&

Fyfaen vad less jag blir. Gick in på swedbank för att kika hur mycket pengar jag har kvar. Taxifagersta har dragit pengar av mig i Tisdags. HUR FAN DÅ? Jag har varit i Habo hela veckan och vad jag kan minnas så har inte jag åkt med taxi fagersta en endaste gång detta år. Har jag fel? Påminn mig gärna!

Sen är det SÅKLART en massa annat som inte stämmer. Och SÅKLART är det pingst nu och swedbank går inte att nå.

FUCKFUCKFUCK!
Jag känner för att stämma skiten ur någon!

SMS-inlägg

dsc00106 (MMS)


SMS-inlägg

dsc00102 (MMS)


Minigolf i det fina vädret. När blev jag s...

dsc00094 (MMS)

Minigolf i det fina vädret. När blev jag så dålig? Vill minnas att jag var ganska bra en gång i tiden..


SMS-inlägg

dsc00047 (MMS)


Så klart lyckades vi försova oss i morse, ...

dsc00045 (MMS)

Så klart lyckades vi försova oss i morse, men nu är vi på väg. Hoppas de fina vädret håller i sig nu bara!


ZOO!

Det blir borås imorgon[läs idag], ska få se pingviner och förhoppningsvis sälar! Dock verkar det inte vara okej för Habobor att åka två ungdomar (vuxna? unga vuxna? ) på djurpark själva. "Ska ni åka ihop med några kompisar? Nähä...? Vadå, har du barn? Har han barn?  Vadå, ska BARA ni två åka? Själva? VARFÖR DÅ!?" Tacka vet jag Norbergsbor, där folk nästintill blir lite avundsjuka för att man ska åka dit!

I MISS YOU! ♥

P står för parkering.

dsc00041 (MMS)

Eller var det för penis? Pinka? Förvirrande!


Hälsar på svärfar och F ute i skogen där d...

dsc00036 (MMS)

Hälsar på svärfar och F ute i skogen där dom fiskar. Kan man hitta svampareller nu tro? Linda, kom!


Den eviga optimisten? Åska i luften, men d...

dsc00030 (MMS)

Den eviga optimisten? Åska i luften, men det KAN bli sol.


Testar På detta med mms.

dsc00021 (MMS)

Testar På detta med mms.


Kväller.

Jag tycker inte om kvällar. Av någon anledning börjar jag alltid fundera för mycket just på kvällarna. Har det med tystnaden att göra? Inte för att det är särskillt tyst här, pojkvän tittar på hockey och hans dampiga sköldpadda försöker krossa glaset på akvariumet. Jag trodde fan att min sköldpadda var unik, men Boris ligger inte långt efter när det gäller att förstöra pumpen. Hittils har hon bara lyckats ha isär skiten, men vem vet?

Nej, nu gör jag baske mig kväller. Dagen har varit grötig pga hunger och trötthet och mina idiotiska knän värker! Kanske borde ringa läkaren och sjukgymnasten imorgon? Kanske.

Hej Arbetsförmedlingen.

Idag är ingen bra dag. Jag klev återigen upp samtidigt som M, hoppade in i duschen, drack kaffe och gick sedan ut på en promenad. Men blev jag något piggare? Icke sa Nicke. Skulle jag sluta ögonen i en sekund skulle det komma snarkningar ur munnen och jag skulle vara kontaktlös(?) i åtta timmar. Och det går ju absolut inte, för idag är en arbetsförmedlingsdag! Måste jag påpeka att jag inte är det minsta pepp?

Imorgon, Torsdag och på Fredag ska jag gå dubbelt på en annan avdelning här i äldrevården. Det är bra, då kanske jag kommer få lite mera jobb framöver. Fast jag har tankar på att sadla om. Vet inte om det beror på att jag inte riktigt trivs till hundra procent här nere än eller om det beror på äldrevården i sig här nere. Känns lite som att gå bakåt i tiden, men kanske mest beror på att alla har olika sätt att jobba? Kan vara ett bra ämne att ta upp på arbetsförmedlingen, alltså sadlaomidéerna.


NÄE, ÄLSKLING KOM HEM SÅ SOVER VI BORT DENNA TRISTA TISDAG ISTÄLLET!
Hockey ikväll igen, vilket resulterar i bråk om tvn. Det är ju desperata hemmafruar! Får se vem som vinner.

Utkast: Maj 17, 2010

Va fan. Det här skulle ju ha lagts upp i morse. Dumblogg.se!

Jag klev upp samtidigt som M imorse och förmiddagen har segat sig fram. Jag har hunnit med en morgonpromenad, läst bloggar, kikat tv och spelat wii i timmar! Jag köpte nyaste(?) Mario förra veckan och jag är helt fast! I flera bemärkelser då iochmed att jag inte kommer förbi sista bossen. Mwoaarr!

Nu gäller det att hitta orken till att ta itu med allt i lägenheten som jag bestämt mig för, alltså städ, ihopskruvning av läggakläderisaken från IKEA och sortera och organisera(?) alla papper från arbetsförmedlingen, jobbet, A&F-kassan och övrigt. SUCK! Varför infinner sig jämt motivation till sådana här saker så sällan och varför måste eftermiddagarna gå så mycket fortare än förmiddagarna!?


Vill bara önska ett jättestort grattis till hjärtat! ♥ Hoppas allt gick okej och att ni mår bra nu! Jag skickar iväg ett mess senare när M kommit hem, min telefon är knas! Är iallafall jätteglad för er!

Och för er som inte listat ut det än, jag har nu en telefon från 1700kallt som jag totalt vägrar att skriva sms ifrån. Så om ni skriver till mig ich inte får svar så betyder det absolut inte att jag dissar er, jag har bara ingen ork att trilskas med idiotfonen. Den har dessutom börjat krångla när folk ringer och smsar till mig. &#¤%&
Jag har även tappat en massa nummer iochmed min gamlas död - så misstänker du att ditt numemr fattas mig? Skicka ett mess eller numret i ett mail → [email protected]. Förhoppningsvis kommer min nya i slutet av vec

Och så var inte ens hela inlägget kvar! &#¤%& &#¤%&&#¤%&&#¤%&
Får titta på det sen. NU- gå till min man som är hos svärfar.

Lady gaga.

Det är många covers på lady gaga just nu men denna som jag såg på msns förstasida, måste nog vara den helt klart sötaste. ^^

<br/>

VILL HA!

Jag vill ha glass. Eller Marängswish(stavning?) med banan.
Kulglass med polkasmak.
Vaniljgrädde!
Dajm!
Mars/Japp.
Snickers.
Aftereight.
Kladdkaka, Icas egna!
Dajmglass.
Mjukglass!
Kanelbullar!
Chockladpudding (jag AVSKYR chockladpudding!).
Marabous chokladkakor.

...
Kanske inte är det bästa att försöka motstå allt detta när man vet att lingonveckan är i antågande? Men kan han motstå så kan jag! Med eller utan idiotveckan.


Promenad - CHECK!

Det var lättare än trott, så nu har vi varit ute på en långpromenad på drygt en och en halv timme! Credit till oss. Jag har även blivit introducerat för eljusspåret här. Så kanske blir det fler gånger?

Vi kör en snabbis!

Dag två snart avklarad! :)

Idag har älskling fjäskat, så det blev en tripp till bästa IKEA! Och hem därifrån kom vi med galgar, läggakläderiställning, batterier, en megablomma och tavelkrokar(fast vi äger knappt en endaste tavla!). Man känner att man börjar bli gammal när man uppskattar och kanske tillochmed fantiserar om att få köpa saker till hemmet. Jag var lika upprymd över rengöringsmedlena jag köpte förra veckan som jag är nu över våra mina kap. Vuxenpoäng? Vuxenpoäng!

Funderar på att lura ut M på en promenad, men det kommer nog inte bli det lättaste. Fast jag behöver en guide, varje gång jag varit ut och strosat på egen hand har det resulterat i panikkänsla då jag trott att jag gått vilse. För att vara en liten by(?) så är den baske mig STOR!



Och nästa helg står Borås djurpark på programmet! Cant wait!
Det blir jag och aporna! Och pingvinerna kanske?

Nostalgi!

Lågstadiedisco och stela tryckare i all ära!
Kan man något annat än att le åt minnena?


Mhmm.

Jag gjorde nyss ett av dom väl igenkända misstagen och instämde med ett "mhm" när pojkvän muttrade åt tvn. Det är såklart VM nu och återigen är hockey ett återkommande kvällsnöje(Hrrrrm) i detta hem och mitt "mhm'ande" togs därför som visat intresse av min man, varpå han började bolla tankar och åsikter om spelare och tränare. Panikslaget försökte jag visa att datorn behövde mig, men i fyra minuter var jag fast och jag förstod hur rådjur och harar måste känna sig i en bils strålkastarljus.

Som tur är, har någon granne glömt bort att den hade tvättid idag, så nu kan jag springa där nere istället för att titta på hockey. Enda gången som tvättstugan är en rolig plats kanske? Dessutom innebär det att det blir mindre tvätt att ta itu med imorgon då vi har tvätt-tid bokad.

Mitt liv som hemmafru och flickvän - fruktansvärt intressant!



Det verkar förresten som om hjärtat äntligen är på väg! Happyhapp :D ♥

Jobbedijobb.

Fick mitt schema på mina fyra sommarveckor från Norberg idag. Lite deprimerad blev jag när jag insåg att jag kommer jobba tre av fyra Onsdagar&Torsdagar, vilket innebär att det inte riktigt blir Norberg som Norberg än gång var. Fast man kanske är för gammal för sådant ändå?


Om någon är intresserad över hur jag jobbar dom veckorna;
v.29
Jobbar Tisdag till Fredag.
v.30
Endast ledig fredag.
v.31.
Jobbar Onsdag till Fredag.
v.32
Ledig Onsdag och Torsdag.


Nu väntar jag bara på att få besked om hur jag ska jobba här. Dock så är det första gången jag har en pojkvän jag faktiskt vill umgås med, så det känns lite pissed att behöva jobba när han har ledigt. Men pengar är ju alltid pengar?

Välkommen tillbaka.

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade här, med mer än bara någon mening. Men orken finns inte längre, den går till att fundera på en massa istället, saker som jag kanske borde släppa.
Iallafall så är min älskade man ledig idag och imorgon, vilket ger oss två dagar extra ihop. Det gillas!


Jag är något imponerad av denna tös, så liten och ändå så mycket.. röst?

:(

Nu skulle det ha varit bra att ha mitt paraply...

Satanapisseregn!

Godnatt.

Jag funderar en massa. På tid som varit och på tid som kommer.
Emellanåt pussas jag med min man och spelar tvspel.
Nu blir det nattande.
Kanske är det slutfunderat imorgon?

.:.

Jag älskar dig!
Och dig!
Och dig!
Och dig!
Och dig!

RSS 2.0