Its a new year!

Apråpå drömmar, jag ahr börjat drömma en massa skumt sen jag kom hit. Och det resulterar i en massa prat och skrik och dylikt från mig i sömnen. Undrar om M verkligen visste vad han gav sig in i? För någon natt sedan råkade han väcka mig genom att prassla med en papperspåse på golvet på väg tillbaka från toaletten och han bad om ursäkt för att han väckte mig och sa åt mig att somna om. Resultatet var en jätteilsken Maria som skällde lite och sen gick ut och rökte. Orsaken? Jag drömde att han skulle slänga min säng och tyckte därför det var världens dummaste påhitt att jag skulle somna om då jag inte längre hade en säng. Men även där kom jag på bättre tankar medans jag rökte och bad om ursäkt tillbaka när jag kröp ner brevid honom.

Så som sagt, är han verkligen insatt i vad han gett sig in på?



Gott nytt år
på er alla förresten. 2009 är förbi om några timmar och 2010 är på ingång. Jag undrar hur många tvillingpar som kläcks vid tolvslaget? Förstå att vara födda med bara några minuters mellanrum, men ändå ett helt år emellan! Härligt eller udda?

Mitt nyår sker för första gången tiotals mil bort från familj&vänner, ihop med för mig relativt okända personer. Och där kommer det att vara barn. Otäcka, okända barn! Just nu fasar jag för detta.
Så sent som igår, nej, en lögn, så sent som bara för några minuter sen övervägde jag att boka en tågbiljett hem och fira i en safe miljö. Men det är bara att bita ihop. Det kanske blir kanon trevligt och så har jag oroat mig i onödan?

Nähä - om man skulle göra sig iordning? Vi ska ju vara på plats om mindre än tjugo minuter.
Återigen - Gott nytt år och trevlig fortsättning!

Bäääh!

Jag väckte M inatt med ett paniktjut mitt i natten och att jag kastade mig upp i sängen. Stackars M försökte då att försäkra mig om att det var en mardröm och att jag lugnt kunde somna på, varpå en nyvaken ilsk Maria fräser:
- Det var för fan inte alls en dröm. Jag är vaken och jag har miljontals små jävla får över mig! Och dom försvinner så fan heller! Idiot!
Lyckades dock inse att det kanske visst var en dröm och tvingade mig själv att be M om en liten ursäkt.


Nu - duschen.
Klockan 4 - Nyårs mat&dryck hos M&J.

Tacksamhet!

Thanksgivning(och om stavningen är rätt eller inte har jag inte den blekaste om, jag är svensk och suger på engelskans grammatik. Och uttal är desto värre! Blame Centralskolan, det gör jag, inte tillräckligt intressant undervisning för att ge fan i att skolka ^^) har redan varit, men iochmed att vi inte firar detta i Sverige kör jag en snabbis nu, kvällen innan Nyårsafton!

Jag är tacksam för:
Mattias - ohno, vikken surprise? Men bättre går inte att finna, han får mig att le varenda dag, han tar hand om mig och han är världens goaste! (som faktiskt vågar säga emot mig om han inte känner samma som jag. Woooot? ^^)
Lintu - när jag var liten var hon min största idol (precis som många småflickor känner för sina äldre systrar, skulle jag tro). Grejen är att ju äldre jag blir desto mer imponerad blir jag av hennes alla egenskaper och hon är enligt mig världens bästa mor och så även syster!
Denise - så som denna tjejen har ställt upp på mig (hoppas du känner att jag har varit åtminstonde hälften lika trofast mot dig som du mot mig!)! Våran vänskap började med ett snack om hennes tatuering och ett löfte om att hitta på något en dag och nu har vi nog gjort allt och ingenting ihop och mina minnen med denna tös är multum! Helt klart en av dom goaste töserna någonsin!

Och så klart är jag även tacksam för resten av min familj/vänner! Ni har gjort mina tjugofyra år i livet värt att kämpa för! ♥

Happyface!

Galgar! (påminnelse till  mig själv gällande inköp imorgon)



Oh så ljuvligt! Vi har precis kopplat i min router här vilket innebär att jag numera kan leka med min EGNA dator ute på internet! Så jag har längtat! M's ûberkänsliga mus och mina skakiga händer är inte en bra kombination och att ha skötit min farm på facebook har varit ett helvete! Men nuså, nu kommer det att gå prima! :D Och nu kan jag äntligen läsa alla mina bloggar och kolla dom sidor som jag inte kan adressen till utantill, tack vare något så underbart som "bokmärken" uppe i hörnet! Me like, hur har jag kunnat leva utan detta i fem dagar?

Dock envisas min dator att titta egnom så det inte har dykt upp några spionprogram då detta inte varit uppdaterat på fem dagar (Inte så konstigt då den har varit på semester i dataväskan).  Fast det kanske är en bra egenskap av den!?

I´m a happyhappyhappy Maria just nu!


Wooot, nu loggade M ut från Msn! Vill han inte längre prata med mig där? :'(

Stolt

Är något så grymt stolt över mig själv just nu - jag har lagat mat med en iller nyfiket springandes runt mina ben! Dock satte jag upp händerna i luften och försökte panikslaget övertyga herr Herkules om att jag inte hade något ätbart till honom så fort han kom för nära mina fötter, men ändå! Jag är stolt över mig iallafall! :D


:'(

Jag är helt säker på att det ligger en förbannelse över M´s lägenhet! Detta är fjärde gången jag är här och varenda gång har jag fått mig en finne på min överläpp. Det börjar dyka upp ett mönster och jag funderar på om något eller någon inte vill ha mig här? Fast en finne på överläppen är väl ett ganska milt pris att betala kan jag tro för att få umgås med min älskade under juletider. Men vad händer när jag flyttat hit!?

Just nu är jag hungrig. Har försökt att mätta min hunger med chips från myskvällen igår, men det smakar salt och är inte alls det jag vill ha. Funderar på att dra mig till Ica och införskaffa något, men det är kallt och snöigt på gatorna och jag har inge smink på mig (och en finne på läppen, cry)! Suck! Jag försökte övertala M att vi skulle köpa hem frukost igår men han tyckte det kunde vänta tills idag då det skulle komma nytt&färskt bröd. Idéen var skitbra fram tills imorse då älskling fortfarande inte hade kunnat sova något och inte förrän nu lyckats ta igen sin sömn. Jag vill ha mat - nu!


24/12

Först&främst av allt - GOD JUL på er alla!

Dom senaste dagarna har bestått av julstress i vanlig ordning och ångest likaså! Men när klapparna var inhandlade och allt vad man pysslar med innan julafton var avklarat släppte detta. Hann med en träffas/snacka skit/spela wii/dricka alkoholkväll hos Skrutt med Bebis och detta var helt klart uppskattat! Önskar dock att jag hade hunnit umgås mer med älskade&bästa D och systeryster med vildar!

Dagen idag spenderades först i Benningland med nästan hela familjen samlad, fyra timmar i bil och resterande dag i Småland. ♥

Sex!

Grattis till 6 månader för oss! :D

^^

Haha. Så roligt!

Men.

Jag har sagt det förr men jag säger det igen. Jag är kär! Kan det bli mer charmigt än detta? ^^




Idag tar jag mig en pause från min kaousartade lägenhet och tillbringar natten hos syster&barn. Och imorgon kommer M. Me like!

Snabb uppd.

Ikväll är en av dom första gångerna jag inte fått ett godnatt av älskling. Och allt jag har att säga om det är:
INTE OKEJ!
Jag har blivit lite väl bortskämd av att få ett godnatt-samtal varje kväll i snart sju månader och har ingen av oss kunnat prata har det iallafall blivit ett sms. Men nu måste M ha somnat på soffan och det känns fruktansvärt tomt. Jag vill att min telefon ska låta! Just nu känner jag mig ensammast av dom ensamma.

Packningen av grejer går si så där. Jag vill bara bli klar så jag kan påbörja mitt "nya" liv i en annan stad med min M. Men just ikväll slog mig insikten om att dom bästa av som bästa inte kommer att finnas inom tre mils radie längre och min hormonfulla kropp reagerade genom att börja störttjura för mig själv. Varför kan man inte alla flytta med!? Som tur är det bara trettiotre mil. Suck.


Imorgon blir det Borlänge med syster och barn! Det kan bli både roligt och intressant. Och hjärtskärande. Hur nekar man ett par sådana sötgrötar att få allt dom vill ha? Nej, det lär inte bli några egna för mig, risken är att dom skulle bli bortskämda. Mitt arma hjärta klarar inte av ledsna barnsaker!

Nattinatt

Nej, det lutar åt att bli ett nattinattisms till M redan nu och sen inta fosterställning i sängen.
Fy fabian vad jag är trött och fy fabian vad jag inte vill låtsas om eländet här hemma.
Nej. Godnatt

..

Uääh! Jag får ingen som hellst rim och fason på varken mig själv eller min lägenhet! Just nu känns det som om jag likväl kan kasta allt! Massvis av grejer som jag känner att jag inte kan kasta med ändå inte behöver! Bomba hela lägenheten?


JAG SAKNAR MATTIAS lika mycket som vanligt om inte mer.

Happy smile.

Jag älskar mina man, pojkvän, karl ..you name it, I CALL IT.
Men låt oss säga att han har något klart negativt som jag hatar men älskar.

Det är tre personer som kan göra detta - det är min mor, min syster och han.
Efter att ha varit osams eller bråkat,  då smilar dom åt mig tills jag ler tillbaka. Och jag avskyr denna egenskap då jag vill kunna vara arg, men det misslyckas. Samtidigt älskar jag den! Och som sagt - det är bara dom tre om kan göra så. Än. :)

YES!

Ica på egen hand är numera avklarat! *klappar mig själv på axeln*
Dock lyckades jag bli utelåst en halvtimme tills M kom hem från jobbet då låset krånglade. Inte okej!
^^,


Well a Well!

Jag har testat på två av dem stora "snackisarna" nu - Marabou Yoghurt Raspberry och Ben and Jerry's cookie dough ice cream. Båda gick helt klart att äta, men någon ny favorit? Oh nej! Ska det vara glass ska det vara hederlig vanilj och ska det vara choklad ska det vara med dajm! Så det så! :)

Nu blir det sängen för mig. M är och pular med sin bil hos sin vän. jag skippade att följa med då jag var alldeles för trött och för att jag misstänkte att dom skulle bli rejält sena. Poäng till mig! ^^

Samtalen idag blev ringda, dock gav dom mig inget då folk envisas med att ha knasiga telefontider! Men jag ger mig på ett nytt försök imorgon! Städningen blev däremot genomförd och Ica likaså. Fast det sistnämnda blev ihop med M då jag inte hann innan. Men nu känns det lite mer positivare iallafall :D

På Fredag bär det av hem igen!
Godnatt!


self-pity(?)

Trots mina egna ord så har jag enbart slappat medans jag varit här. Och tyckt lite synd om mig själv. Så nu får det vara slut på detta, motgångar leder framgångar!

Morgondagensplaner är att städa lite och ta mig till Ica (konsum vilseleder mig mest här). Jag ska även ringa en massa samtal: Akassan, Kommunen, mina gamla arbetsplatser samt Facket.

Nu hoppas jag bara att jag akn få mig själv att åstadkomma detta! Nu måste det vara slut på självömkandet!

:D

Haha. Man kan nästan tro att jag väljer mina pojkvänner efter deras födelsedagar. Mitt ex och systers man fyller år på samma dag, 29/4 och min Mattias♥ fyller år samma dag som min brors fästmö, 3/8.

Jag finner iallafall detta mycket roande! ^^


Men wtf!?

Jag har varit arbetslös i en vecka och redan nu fuckar sig arbetsförmedlingen. Jag berättade förra veckan när jag skrev in mig att jag skulle vara i Jönköping hela den här veckan men likförbannat får jag en kallelse att infinna mig i fagersta Torsdag förmiddag. Om jag inte kommer till denna blir jag avanmäld till akassan tills jag kan ta mig dit och påanmäla mig igen, dvs Måndag. Och på så vis går jag miste om två dagar! KULJUL! När jag påpekade att dom visste om att jag inte skulle vara hemma fick jag svaret "aaa, det kan nog stämma, men jag tänkte mest på att skaffa en tid snabbt".

Jaha, så då är det mitt fel? Eller?
Fuckyou!

Tattoos.

I natt gjorde jag äntligen min tatuering som jag velat ha sen femton års ålder! Killen som gjorde den tyckte idén var helhärlig så han erbjöd sig att göra den gratis och vem är jag att tacka nej?
Kruxet i det hela dock, var att direkt han satte igång färglägga så ringde M's väckarklocka (min väckarklocka må vara the clock from hell, men hans är baske mig inte så mycket efter gällande titeln!) och jag fick vackert acceptera att detta bara var en dröm. :'(

Nu är älsklig iallafall på jobbet sen 25 minuter tillbaka och jag kan inte somna om. Funderar på att krypa ner i sängen med min älskade laptop och titta på en film (eller en halv, det beror på hur fort den envisas med att få batteritorsk). Mulan för femhundradetolfte gången kanske!? Jo, så får det bli!


Joaw, justdet!

Hur svårt ska det vara att komma ihåg att man har @live.se i sin mail istället för @hotmail.com?
Det tar då mig alltid evigheters evigheter att logga in på bloggen om jag inte sitter vid min egna dator. Skriver jag inte helt fel mailadress, ja då skriver jag tok efter istället. @blogg.se är också en klassisker jag lyckas med. Jag vet de faen vad som gömmer sig i skallen på mig, men en massa mossa och eländes lär ju ha grott där med! Suck!

Nu har jag iallafall vistats i habo kommun i fyra hela dagar. Och hittills fungerar det - så länge jag får gömma mig i lägenheten när M är på jobbet. Men uppdraget jag gett mig själv är att våga mig till Ica eller Konsum själv under de nästkommande dagarna. Jag menar, wth - ska jag så småningom bosätta mig här lär jag väl också kunna gå ut!? Det känns rimligt, eller? Jag ska även försöka våga mig ut och presentera mig för herr eller fru kommun och säga "hej, jag vill ha ett jobb!" Nog för att A-kassa och ligga hemma och tycka synd om mig själv lockar lite mer, men det mår jag ju inte direkt bättre av. Så det så!

Just nu
längtar jag hem. Eller ja, inte så mycket hem som till min älskade Syster och bästaste Denise! Om jag bara kan lista ut hur, så kommer jag att kidnappa med mig dom ner hit så småningom. Mina syskonbarn får (måste) så klart följa med dom också, dom kommer jag också sakna sönder mig efter! Jag lär nog försöka prata med M om att skaffa oss ett hus med en massa rum eller lägenheter, så att vi kan bli ett kolektiv. Eller, nej. Det var inte det ordet jag sökte, men ja.. Typ!

Iallafall. Hemgång sker på Torsdag eller Fredag!


Jag lovade D att spela denna fär länge sen, så här. Du får den tillägnad dig! ♥


drake, kanye west, lil wayne, eminiem - forever


Nu blire middag hos vänner till M, wish me good luck! :P
Over'n'out!


Den gamla goda tiden! ^^

Ord.

OJ! Kan en blogg bli så mycket mer tråkig än vad min är just nu!?

Jag har inte så mycket lust att uppdatera här för tillfället, risken finns att det blir alldeles för många tycka syndommigsjälv-inlägg. Och är det något jag själv avskyr starkt så är dert just det här tyckasyndommigsjälv-syndromet som har svept över mig. Ja, jag har inget jobb, jag vantrivs med hur livet har blivit och jag saknar alldeles för mycket människor. Men för guds skull, res dig upp kvinna! Jag har alla valmöjligeheter i världen, jag har familj&vänner som ställer upp när det behövs och jag har världens goaste pojkvän♥! Kan det bli mycket bättre? Nej, jag måste försöka sluta älta det förflutna och sluta skrämmas av framtiden. Ja det finns inget som inte säger att allting skiter sig sen, men vågar får man aldrig veta! Så nu kör vi!


Kärlek.

Magnus Betnér var kärlek! Den mannen vet vad humor är!
Min älskade Mattis är också Kärlek, Kärlek med stort K! Inga ord kan beskriva hur bra han får mig att må och hur trygg jag är med honom!

Vi skippar alkohol och utgång idag, det blir sängen relativt tidigt istället. Trött är bara förnamnet på vad jag är!
Godnatt!

Det känns mäkta konstigt att inte packa ihop sakerna för hemgång imorgon, det är ju trots allt Söndag då. Och Söndagar brukar betyda farväl! Men inte nu, fem dagar till blir min vistelse i Habo. Det gillas. Men jag saknar mina folk hemma!

<3

Är hos goaste och jag älskar't! :)
Jag har fixat min farm och mitt akvarium på facebook och han har spelat Volbeat på högsta volym ikväll.  Och nu blire Iceage maraton (vi har införskaffat alla tre filmerna) och julmust för hela slanten. Möjligtvis en eller annan öl! Och imorgon Magnus Betnér! ♥

Vi i norberg/avesta räknas väl till att prata rikssvenska? Eller har jag fel? ^^

Haha, wonderful!

Bestämde mig för att hämta lite mat från dramaten då det känns onödigt att fixa disk lagom tills man ska åka. Så sagt och gjort. Medans jag betalade så blev det lite småprat och jag fick frågan om vad det är för karl som brukar vara med mig in där och äta ibland. Ja, det är pojkvännen svarade jag, varpå pizzagubben utbrister "men är inte han för gammal för dig?" Haha, wooooot? Det skiljer ju bara åtta år (kunde ha varit värre). Fast ioförsig har jag ju fått höra att jag ser ut som sexton, så lite kan jag förstå hur han tänkte. Haha. Dagens roligaste, for sure!

Nähä, dax att stresspacka, då jag som vanligt har en massa kvar och resväskan är överfull. Lär väl packa om både en och tre gånger. :S

Take care!


-

Snart får jag kramas med min man! Det gillas!
Nu är det bara drygt tre timmar kvar av packning innan jag får avsluta för nu och fortsätta igen om en vecka. Men jag börjar se en ände iallafall!

Kvart i fyra går tåget från Benningland till Falköping och strax innan sju är jag framme. Swooosch.

Living in a box.

Jag äger alldeles för mycket grejer! Suck!
Nerpackningen kommer att ta evigheter och jag som hade hoppas bli klar senast imorgon! Allt kommer ju så klart inte packas ner nu, flyttdatumet är inte här än. Men ändå, detta känns helt omöjligt! Om bara möblerna var borta, då skulle jag kanske känna mig halvklar iallafall? Det ser helt klart förjävligt ut här hemma i vilket fall som hellst! Återigen SUCK!


Imorgon(läs idag, Torsdag) flyr jag Norberg för en vecka och åker ner till Småland för att umgås med världens bästa Mattis♥! Och på Lördag ska vi in till Jönköping för att se&höra Magnus Betnér spy ordgalla precis som bara Magnus Betnér kan. Och efter det ska jag förmodligen bli visad något matställe och sedan utelivet i Jönköping! Denna dag/kväll kan nog bli kanon och jag ser fram emot det! :) Jag har världens bästa man i mitt liv och det gillas! ;)


:.

Ångesten kom precis krypandes. Jag som har socialfobi eller torgskräck som det också kallas så fint, blir ännu sämre när jag inte mår hundraitopp. Hur fan ska jag då klara mig i en ny stad med nytt otäckt folk omkring mig? Att åka kollektivt(?) med buss och tåg för att ta mig fram i världen kommer att bli katastrof! Och det är mitt enda allternativ då jag inte har körkort och jag vägrar att fortsätta vara beroende av någon annan mer än nödvändigt! Så just nu är jag mer nedslagen än någonsin - men jag vägrar att lägga mig ner. Jag ska klara av det här, så är det bara!


Jag har världens bästa familj och vänner. Och den goaste pojkvännen någonsin! Kärlek till er!

Empty

Känslorna är blandade och starka.
Jag skiter i det här nu och tar ett steg undan.
Nu gör jag mig osynlig och omöjlig att få tag på.

Och på Torsdag åker jag Habo och spenderar tid med min älskling. ♥

FFS!

Dagens planer var tvättstuga, packning och städa undan.
Istället: Sängliggandes pga mensvärk såinihelvete.
Utrota!

RSS 2.0