öhum? ^^


- Men neeej. Jag vill inte äta på en restaurang som jag aldrig ätit på. Då vet man ju inte var man ska beställa, var man ska sitta, vad man ska äta eller vad man kan äta. Och då vet man heller inte om det är råttgift i maten!

- Jag kan lova dig att det inte är råttgift i maten!
- Meeeen! Det är otäckt! Tänk om det inte är gott? Jag tycker inte om när saker ändras, jag vill veta vad jag får! Det är bland annat därför jag alltid vägrat ta oskulder, jag vill veta vad jag får och att dom kan leverera det jag vill ha! Och nu vill du att jag ska motgå mina principer!? Vavava?


Today.

Haft en heldag med Mini idag - Mat, lämna in hennes bil och gjort Avesta. Ikväll blir det till att öla med henne, min älsklingsman, Fio&Patrik! Blir nog kanon! :)


Downface.

Jag mår nog mycket bättre än vad jag förtjänat idag! Bestämde mig för att hata världen igår i bästavännens sällskap och det kan ha blivit en droppe alkohol för mycket för mig. Hade iallafall en av dom trevligaste&roligaste kvällarna på mycket länge - tack hjärtat!


Tisdag är jag arbetslös igen och det med besked och jag kommer heller inte kunna arbeta på timmar på någon vecka pga vissa omständigheter. Jag är enormt pissedoff på denna såkallade verklighet jag bor i och julen är mindre lockande än någonsin.
Min ekonomi är i botten redan från löningsdag! Så det är tre stycken som kan förvänta sig en julklapp i år, ingen mer!

Fuck reality!

Sakenärbiff/nighty.

Så fort lönen är på  kontot slår jag till, its been to long.


Who's it going to be!?

Nu är jag trött på att känna mig naken, thats not me!



Nu - sängen. Imorgon jobb 10-16.
Ge mig ett jobb sen någon? Palla bli arbetslös igen?!

Hickup.

Nej, nu är det slut med deppet. Ska vi spela BryanAdams får det bli summer 69.





Ett annat sätt att roa sig är att googla långa ord:


Flaggstångsknoppsputsmedelstrasa.
Hypernervokustiskadiafragmakontravibrationer.
Trehundraårsjubileumsutställningsarbetare-
fackföreningsorganisationsmatrikelförare-
befattningsinnehavaretjänstemannabeslutskommitté.
B
ilplåtsmålafärgspenselsputsmedels-
förpackningstryckpressputspoleringsmedels-
förvaringsställesluftsrengöringsmedels-
förpackningskorksetikettspåklistrarmedelspakets-
innehållsförteckningsbläckfärgstillverkarsfabrikspostadress.

För mycket fritid? Må så vara.


Idiotihumor&hormoner.

Som dom flesta borde ha uppmärksammat redan, så har det varit ett rån på handelsbanken här i Norberg idag. Jag finner det mycket roande att folk blir så irriterade över detta, gjort är gjort liksom. Jag själv tycker det är roligt att det händer något annat än slagsmål och skitsnack i hålan som gud glömde. Jag menar hallå? Hur mycket kan dom ha kommit undan med? Dock är det synd om stackarna som jobbade, vem vet vilka mardrömmar dom kan få utav detta? Dom kan jag känna för men jag tänker baske mig inte irritera upp mig själv för att några idioter fick för sig att plundra banken. Nej!


Varför spärra av precis utanför banken? Hur stor är chansen att idioterna åker utanför där?




Annars är sinnestämningen i botten, jag saknar min Mattias! Dessutom saknar stjärnorna i mitt liv - Älskade och bästa Denise, Fio, Emma, Martina, Millan och Susanne. Ni fattas mig just nu! Och nej, det är inte smart av mig att lyssna på en massa Bryan Adams just nu. Lingonveckan är på väg och hormonerna flödar. Så även tårarna, det här är sjukt. Får man inte skjuta skadade djur? I den kategorin borde jag passa in nu!

Saknar min syster något så grymt med!

 


Johorosåatt.

En del av kvällen har gått ut på att packa ner det mesta av porslinet och sen tog orken slut och jag vet inte var jag ska börja igen. Tanken är att allt skräp ska slängas och allt som jag vill ha kvar men inte använder nu ska ner i lådor/säckar och sen ställas undan, men just nu känns det som ett omöjligt projekt. Suck! Jag är en otrolig velpelle som tappar ork och koncentrering alldeles för lätt. Suckgångertvå!

Nu längtar jag till December, jag vill göra julgodis. Dock blir jag grymt deprimerad över tanken på jul och alla tillhörande julklappar. Endast 29 dagar kvar, där kan vi prata ångest!
Undrar om jag får jobba över jul? Annars sticker jag ner till Jönköping julaftonskväll. Det vore guld just nu, få komma ifrån Norberg en liten stund och tänka på annat! Det hissar vi.

På Tisdag blir jag arbetslös igen och den tjugosjunde december står jag utan lön. Oh my gosch, kan man se fram emot något mer? Tsss. Ångestångestångest!


♥ number five ♥


Fem månader!
Jag har hittat rätt!

Partly cloudy.


Yes, this is me now. Hela håret i en och samma färg för första gången på tre år skulle jag tro, and I like it!

Vi tog med syster till Sala i Lördags och såg på Disneys Upp. En helt okej film som lockade många skratt, fast den lilla kortfilmen innan var helt klart det bästa! Dock är mina hormoner helt ur balans i vanlig ordning så jag grät en hel del till båda. ^^




Jo, jag uppdaterar dåligt här. Det bjuder jag på!


.

Helgen har varit innehållsrik. Vi firade syster som har fyllt trettio och jag blev på tok för full. Resultatet av det är ett blåmärkt öra med tillhörande torkat blod innuti. Ajaj, starkt jobbat PG! Men i det stora hela var helgen bra!

Nu ska jag se till att mysa järnet med älskling innan det är dax för honom att bege sig de trettiotrekommafyra milen hem. :S

Frisk!

Besöket på vårdcentralen var inte så dåligt som det brukar, fick faktiskt en bra doktor för en gångs skull! Jag fick göra en snabbsänka som visade virus, men eftersom jag var feberfri och har varit hemma en vecka så ska det var inget smittsamt och jag kan därför jobba imorgon. Han ville ge mig ett sjukintyg för hostan som jag förresten fick meducin för, men då han som sagt redan hade försäkrat mig om att jag inte var någon smittorisk tackade jag nej. Jag har inte tid att vara hemma! Och mina luftrör mår inte bra av att vara instängda i en lägenhet! Så härmed friskförklarar jag mig själv! :)

Imorgon kommer äntligen min älskling hit! Två veckor är för lång tid att vara ifrån varandra och jag saknar den mannen något fruktansvärt. Men det vore lögn om jag påstod att det inte har varit lite skönt att få vara sjuk&retilg ifred. Men imorgon så får jag äntligen pussa på honom! Det gillar vi just nu!




Min älskade D hade lagt ut en låt på sin blogg som hon vill ska spelas på hennes begravning och den ljuder ur mina högtalare just nu. Detta fick mig att fundera, hur vill jag att min begravning ska se ut?  Det känns som att vi kan avskaffa kyrkan i denna fråga, det är för formellt och ger mig kalla kårar. Nej, en liten avslappnad minnestund ska det vara. Inget svart, inte ens underkläderna. En begravning är väl ändå för att fira livet som har varit, inte för att sörja för det liv som har passerat? Eller är det bara min åsikt? Det är iallafll så jag vill att det ska vara för mig, att man minns dom bra stunderna.

Låten som jag vill ska spelas för mig.

halvfina hägringar.

Nej nu är jag trött på det här. Halvfyra idag ska jag infinna mig på klåparmottagningen och förhoppningsvis få hostmeducin som fungerar och imorgon börjar jag jobba igen.

Just nu roar jag mig med youtubeklipp. Den översatta verisionen av ryska nationalsången kan inte ses för många gånger! ^^ Den är guld!



Frisyrbyte?

Mitt hår är katastrofalt just nu, äcklig färg, äckligt statiskt och äckligt slitet! Det bästa vore nog att egentligen kapa av skiten helt med rakhyvel, men det är jag för feg för. Så istället har jag funderat mycket på om jag nöja mig med att bara toppa eller kanske klippa kortkort. Men jag vet inte, jag är nog för feg för det också.

Hittade iallfall en rolig sida på veckorevyn.com där man kunde testa kändisarnas frisyrer.
Delar med mig av några smakprov. :)





Snyggast är jag väl ändå som Will Smith? Haha.
Lets do some monkeybuissnes!

?

Var är inspirationen?

...

Jag kan inte somna.
Jag är rastlös och uttråkad.
Klockan är två minuter över tre.
På natten.

Nu känns det att man har legat i sängs/soffan mestadels av tiden sen i Onsdagskväll, det kryper i hela kroppen. Jag har ingen ro alls att ligga ner och det verkar vara dubbelt så svårt som vanligt att få en dejt med mr Blund i natt. Och hostan underlättar inte, även om den har blivit mildare. Suck. Men något annat kan man väl inte förvänta sig när man sover på dagarna..


 



<3

Jag saknar min Mattias!

H-b!

Grattis Linda 15x2 dagen :)
Hon leve, hipphipp hurra, hurra, hurra, hurra!

-

Jag kan inte somna, får en massa hostattacker som inte direkt underlättar.

Iallafall, klart vi ska ha Disneykvällar ni som var på! Disneyfilmer kan man se flera gånger och ändå aldrig tröttna på.  Och det finns ju ett antal att välja mellan! :D
Jag har precis titta på Ratatouille och den är verkligen att rekommendera. Dock kunde jag inte låta bli att tänka på hur ohygienisk maten i filmen måste ha varit, men det är jag i ett nötskal.

Nu ska jag leta på någon annan film och ge mig på ett nytt försök att somna. Jag blir galen på det här.




Ensam.

Broder Tuck må prisa skatteåterbäringen, men jag prisar den som uppfann ugnen! Fy vilken bra uppfinning när man inte orkar stå/gå längre sträckor. Det var bara att stoppa in maten så skötte den sig själv i tjugo minuter, finfina grejor och mycket uppskattat idag!

Det blev aldrig att gå till jobbet idag för mig, utan fick istället bekänna mig besegrad av febern&hostan och sjukanmäla mig hela helgen. Det känns fruktansvärt tråkigt, för jag hade verkligen sett fram emot att få vara på den avdelningen igen. Där har jag börjat känna mig som hemma!

Just nu känner jag mig något enormt tokensam. Blev varse den känslan efter att ha tackat nej till att åka hem till mor&far som är oroliga för min astma just nu, men det kändes dumt att åka dit om jag nu har något smittsamt i mig. Fast jag önskar att älskling hade varit här. Inte för att jag är något vidare sällskap men för att slippa ensamheten på kvällskvisten!

Disney <3

Tidigare ikväll har jag kurerat mig med panodil, Cvitamin med järn, Nässpray gjord av saltlösning, slemlösande och Resorb! Och så klart en massamassa vilande i sängen/soffan (vilket för en gångs skull inte var så svårt då jag inte har ork att stå upp längre stunder). Nu jävlar anamma ska jag bli frisk och därmed basta! Växer det ut en knorr så klipper jag bort fanskapet, jag har inte tid att vara sjuk! Jag ska ju faktiskt jobba imorgon!

Och nu har jag tröstat mig med att påbörja min chokladkalender(HelloKitty) ,hällt upp ett halvt glas rödvin och tittat mig igenom några Disneyfilmer - Mulan, Mulan2 och Herkules. Disney is the shit! Det blir även att slötitta på Jafars återkomst i samband med sänggåendet, även om det inte känns det minsta lockande att sova nu efter att ha sovit bort i stort sett ett helt dygn.

Jag skulle vilja ha ett DisneyMaraton någon kväll - bara titta på alla klassikerna och mysa under en filt med te/varm choklad och godis tillsammans med någon. Är det någon som känner sig manad? :) 



"Det är Robin Hood jag vill ha!"
"Får man kyssa apan? Blääh, hårboll!"
"Hur kan man frontalkrocka en mammut? Jag kom i döda vinkeln.
"


Jag blev förresten kallad egoist idag apråpå ingenting. Och konstigt nog gillade jag det. ^^

:S

Jag lever även om jag just nu återigen är så gott som döende. Förkylning är bara förnamnet! Jag har ingen som helst ork till att sitta vid datorn några längre stunder just nu, så återkommer när jag känner mig friskare.

Finally!

Så där, nu har äntligen bloggen fått sig en välbehökvlig makeover! Men jag är som vanligt inte helt nöjd och kommer antagligen att ändra både en och fem gånger till. Jag har även raderat en massa gamla inlägg som jag tyckte var antingen för privata eller för innehållslösa. Tänte se detta som en nystart, eller så nära jag kan komma iallafall. Så hädanefter bli alla privata inlägg lösenordskyddade och när ett sådant dyker upp kommer denna bild att synas.


Min egna tolkning av de tre aporna. ^^


Vad tycker ni om utseendet på bloggen nu, hiss eller diss? (ser du den gamla bloggen? Tryck F5)



Idag har tillvaron spenderats mestadels på soffan, antingen i sovandes form eller framför datorn/tvn. Och imorgon(läs idag) blev jag tydligen ledig, så det blir att åka över till fagersta för att fika och titta på någon film med S. Det ska bli trevligt, har inte träffat henne sen innan sommaren.

Tänkte slänga upp lite bilder från i Lördags innan jag går och lägger mig, so here we go.





Myskväll.

Vi har nyss kommit hem från Avesta. Syster med barn bjöd mig&Mattis på middag - Potatisgratäng&någon köttsak till dom,  klyftpotatis&veggiesnitzlar för en vegetarian och lökallergiker som mig. Efter maten blev det lite papperspyssling med barnen!
Tack så otroligt myket för en trevlig kväll!  ♥

Nu blir det lite mys och sen en relativt tidig kväller.
Jag önskar er andra en god natt!

Oskuld!

Det var ord och inga visor när älskling kom igår, vi skulle äta på BurgerKing i Västerås och så var det bara! Jag hade hellre satt mig inne på Max och avnjutit(?) en kopp alldeles för varm gratiskaffe efter maten, men för att få behålla husefriden och för att få känna mig snäll så la jag aldrig in mitt veto.

Så sagt och gjort, vi begav oss in mot storstan.  Fast jag lär väl tillägga att jag var lite väl beslutsam om att inte tycka om stället, det var ju ändå min första gång någonsin på ett BK och jag gnällde kanske lite väl mycket. Men burgaren i min veggieham var faktiskt inte god, den var inte riktigt tillagad och på ett ställe var jag tvungen att spotta ut tuggan och kika under brödet hur det egentligen stod till. Det smakade kött av bönorna! Så nej, burgaren gick bort! Och dessutom var veggiburgaren nästan för stor, jag fick anstränga mig för att få upp gapet tillräckligt! Men brödet var gott, chilichees'n smakade precis som Max egna och stripsen kan ha smakat lite för mycket potatis men var ändå helt okej!

Så nu är min BurgerKing oskuld tagen! Och nästa gång får det bli Max för min del om vi så ska få beställa från bådas drive och sätta oss på en parkering och äta! Sådetså!


Inte okej!

>_<

Här sitter man nu, någorlunda nyvaken och opepp i vanlig ordning. Tanken är att man ska försöka ta sig in i duschen så att dom små blå öppnar sig en anings mer och att risken för en ren&fräsch Maria på jobbet ökar! Men just för stunden lockar sängen mer.

Det var vaccinering på jobbet igår och dom hade en spruta till övers. En sköterska(distriksa?) som verkade lite för glad i att sticka folk tyckte att jag skulle passa på och utnyttja chansen. Men nej! Jag tycker ännu det verkar för oprövat! Okej, ingen av personalen har gått och blivit dåliga, men jag tycker ändå ett stort nej!

Jag hann även med att avspisa en dörrknackare igår. Människan ville ta över mig från vattenfall, men det var taskig information och han var alldeles för snabb med att försöka skriva ner mina uppgifter. Så jag tröttnade och stängde igen dörren. Idiotförsäljare!

RSS 2.0