Duktig tjej!

Idag har jag varit en duktig tjej och motarbetat min torgskräck lite. Dock blev jag ett par pengalappar fattigare. Jag kanske har en liten shoppaholic instängd i mig? Vem kunde ana!?

Vart är du, JB?

Vart är John Blund när man behöver honom?
Det ser så mysigt ut när M sover.

Varför är sköldpaddor så puckade? Iallafall mina.
Har nyss haft en diskution med Boris om att hon inte ska försöka klättra på och/eller in i allt som finns på golvet. Hon lyssnade dock inte och försöker nu ta sig in i en papperspåse. Även påsarna med julklapparna är intressanta.

Intressant svammel om sköldpaddor - nej, kanske är dax att försöka bekanta sig med sängen på nytt?

Bananflykting.

Var tvungen att sno en bild från hennes blogg också. ^^


Kärlek!

Jag borde egentligen städa här hemma nu då min familj kommer ikväll. Och jag ska börja jobba om två timmar.
Men eftersom jag är tidsoptimist så har jag istället suttit och läst igenom min systers gamla inlägg på hennes blogg. Och nu tjuter jag som en gnu efter att ha tittat på denna youtubevideo som hon hade lagt upp.


Så fruktansvärt fint.

Highwayman.

Detta är M´s nya favoritlåt, så fort han kommer åt datorn och får en tanke på youtube så blir det denna på repeat.


Ett slag i kålroten tack!

Ja, nu får ni gärna slå ett slag i huvudet på mig. Jag, Maria Andersson, blev lycklig över att se att dom har ställt fram julsaker inne på Ica idag. Och i Torsdags blev min dag gjord när jag hittade julpapper. Nu är det illa kan ni tro.

Himlen blöder snö!

Ja ta mig tusan vad det snöar ute! [Svordommar]
Det är som om molnen har blivit för tunga och spricker av tyngd från snön som legat på så  som det värker. Oh my!

I veckan som har gått har jag varit tokförkyld, haft finbesök av finaste Märta (som fick äran att ta min subwayoskuld), gjort Jönköping by day och Jönköping by night. Och dessutom blivit ännu mer förkyld. Och idag följde jag med min fina Märta till tågstationen, känns ordentligt strange att vara ensam hemma nu, jag har hunnit bli van med ytterligare en själ till i vår lilla tvåa.

Men på Torsdag får jag tre nya fina själar att umgås med i fyra dagar. Då kommer min härliga familj, iallafall tre femtedelar av den (eller ska jag räkna med mig själv? Sjättedelar? Nej, femtedel!). Jag, Mor&Far och syster Lillstrumpa ska testa på Ullared bland annat. Hoppas jag finner alla julklappar då så jag kan lägga Oktober lönen helhjärtat på mig och ♥!

Nej nu försvann inspirationen till bloggandet. Kanske inte vore en så dum idé att systerblogga? Tåls att tänka på.
Over and out!

Alkolås, ja tack!





Med tanke på bilderna på min mobil efter senaste utgången i Avesta borde telefonerna faktiskt ha alkohollås på vissa funktioner. Inte dom snyggaste bilderna på mig, och det säger väl en hel del då jag inte är det minsta fotogenisk(?) vid nyktert tillstånd heller...

Oh my, inte direkt egoboost om man säger så.



Imorgon kommer Märta hit. Jeeeej, längtar!

RSS 2.0