:)

dsc00867 (MMS)

:)


Hipp Hipp!

Grattis på mig idag (:

Vad händer?

Nu har det väl ändå blivit något fel på fröken Maria? Jag kom på mig själv ute på balkongen med att längta efter julen och adventstakarna i fönstret. Jag har väl aldrig brytt mig om att julstöka? Måste vara sex år sedan jag ens hade något julaktigt framme. Ja, förutom åretomtomtarna då. Chajse!

Vad händer med mig?


Tåg, buss och svammel.

Nej, jag missade tåget. Fast om du frågar mig så var det SJÄLVKLART inte mitt fel. Jag var i tid, ja tillochmed tre miuter för tidigt! Rekord? (Publikens jubel?) Men för att dubbelkolla att det verkligen skulle gå ett tåg den tiden jag trodde, så kollade jag på den där tavlan. »Tåg ersatt av buss«. Tittar mot busshållplatsen och mycket riktigt så står det en buss där. Funderar på om jag hinner ta mig ner för dom femton(?) trappstegen, in under tunneln, upp för nästa femton trappsteg... och ser då bussen åka iväg. En och en halv minut för tidigt! Man tycker dom kunde åka en minut senare än vad tåget skulle ha gjort när dom ändå har placerat tavlan trettio trappsteg och några meter bort från bussen. Men nej!


Nu vill jag gå och ta ett kort på min andra mer efterblivna sköldpadda; Doris har en så otroligt skön stil när han solar i akvariumet. Men det är bara att glömma. Kommer jag i närheten får han damp och hoppar kvickare än kvickast i vattnet och sprattlar vildare än en spratteldocka. Så det är bara att glömma. Jag får gå ner och kolla om det finns vatten i tvättstugan så jag slipper kvävas av tvätt här hemma istället.
Någon rik jävel som har lust att skänka en tvättmaskin?

Ååå, nu strechar han, if you could see this!

Just in case.

Nu kom jag att tänka på; M har visat min blogg för några på jobbet ett fåtal gånger. Mest för att dom ska få ett ansikte på hans flickvän. Men tänk om någon av dessa arbetskamrater får för sig att gå in med jämna mellanrum och titta här? Och då ser ett inlägg som det här under. Vad får M för respons då? Och vad tror dom egentligen om mig isåfall?

Men ändå. Jag kan väl inte vara den enda tjejen som vågar stå för att jag fiser, rapar och faktiskt gör nummer två ibland? Jag menar, alla gör det. Kanske hoppas jag på ett grupptryck? Om jag vågar visa att jag gör det, så kanske två till vänner vågar och då kanske två av deras vänner vågar osv. Och sen slutar detta tabu finnas?
Nej, riktigt så tänker jag inte. Men jag är nog rätt skadad från hemtjänsttiden. Jag menar, försök att ha rast, äta mat och rapportera samtidigt på en halvtimme. Det är garanterat inte något för äckelmagade människor.


Och apråpå något helt annat. Jag har gjort det igen. Jag ska snart ta tåget till grannkommunen, istället för att göra mig iordning dammsuger jag och skriver här. Detta med självdiciplin(stavning?) är inte min grej. Jag skulle nog aldrig kunna vinna någon medalj inom ämnet!

Och att dammsuga med en merellermindre efterbliven sköldpadda lös på golvet, det rekommenderas inte!

Undergången!

FFS! Dom har stängt av vattnet i lägenheten. Jag trodde att dom var tvungna att informera om det innan? Inte visste jag hur beroende jag var av vatten innan detta. Och vi som har tvättstuga idag! Jag tänkte springa ner och tjuva åt mig tvättiden innan också, men det är bara att glömma. SUCK!

Ännu mer medveten om vad dom sysslade med blev jag när jag skulle på toa. (Känsliga läsare bör sluta läsa här)
Kontrollerade om jag kunde få ut lite vatten ur handfatet. Yes! Så långt var jag optimistisk. Gjorde det jag skulle, sen kom pesimisten fram. Eller ska jag säga ångesten!? Tur att jag har sanna vänner och att dom befinner sig på facebook när dom behövs!


Tack hjärtat (:

Val 2010.

Först vill jag börja med något som borde bli en världsnyhet:
Jag, Maria Andersson har tittat på valvakan! Enda till slutet dessutom!
(Att jag sen sprang emellan och gjorde vissa hushållssysslor och tillbringade en del tid framför facebook sätter jag parantes på)

Att SD sen kom in i rikstan är för mig egentligen inte konstigt. Irritationen över vissa saker, som tex att vi knappt får sjunga våran egna nationalsång, att vi knappt får hissa svenska flaggan lägre osv, har nog gjort sitt.
Om jag sen håller med SD!? Absolut inte.

Och om någon vill veta: Jag röstade såklart RÖDGRÖNT!


Bild lånad från google.

Nu blir det nattinatt för mig!

Goo(g)lare.

En annan favorit från tjuvlyssnat.se


Tjuvlyssnat.se

Gillar den här sidan otroligt mycket.
Och iom valet idag, lägger jag upp en av mina favoriter.



Störtskön tjej! (:

Bye Saturday, Hi Sunday.

Det blev italiensk/grekiskt(No shit sherlock tänker ni efter att ha läst rastaurangens namn) i matväg på restaurang; En Italienare och en grek inne i Jönköping. Tsatsiki och bröd till förrätt och en enormt god vegetariskt pasta till mig och kalvfilé med potatisgrattäng till älskling. Att äta frukostfilen i den pastatallriken vore en utmaning i sig, iallafall för mig!

Det här med valet är en grej i sig. Vänner blir fiender och partierna blir mer och mer lik danskarna gällande att prata grötigt. Visst, jag är inte vidare insatt - men come on!

Irriterande skit! När jag blir statsminister ska jag kämpa för att röstningarna bara sker vart tionde år. ;)

ÄNTLIGEN!

Älsklings trike gick igenom besiktningen igår! Så idag tänkte vi fira, ska bjuda älskling på valfri restuarang och sen får vi se vart kvällen tar oss.



Grattis min kärlek, äntligen kan du ut och åka! ♥

Dnice.

Hittade denna bland favoriterna.
Du kan få den tillägnad dig! :)



Nu ska jag över till grannkommunen
Och direkt hör jag frasen »för där är pöken kåta.« Nu vill jag se Ronny&Ragge, men det hinns baske mig inte!

Sjukligt blå.

Inne på A6(köpcenter i Jönköping) finns det en toalett med fruktansvärt otäck belysning. Jag menar, vem vill utgöra sina behov i neonfärgat ljus? Fast det kanske är just på grund av det, att vissa inte ska utföra sina tacky behov där inne? För vidare sexig ser man inte ut i det ljuset iallafall. Iallafall inte jag. En något så från början ofräsch Maria blev en vrålsjuk Maria. Nej skitsamma i anledningen, toaletterna på A6 får fem spolningar av mig.


Rubriken.

Jag vill motbevisa min syster att hon inte känner mig lika bra som hon tror att hon gör. Men varför måste förrådet vara så tilltalande att städa just idag när jag ska ta det lugnt med min rygg? Om jag bara håller mig till golvnivå och inte lyfter allt för tungt så får hon väl ändå inte rätt?

Ontisatan.

Idag har jag varit riktigt arg! Eller nej, inte arg, snarare uttråkad. Internet fungerade inte och här satt jag med min nymassakerade rygg. Först då förstår man hur beroende man är av skiten, så nu ska jag försöka mig på datorfria dagar. Och där dog mitt liv som arbetslös. Vad ska man göra istället!?

Förutom att vara irriterad så har jag som sagt också varit till en kiropraktor för att försöka få fason på min rygg. Den har varit knas i kanske två veckor eller så och vad jag hade gjort för att förstöra den var för mig ett mysterium. Ja, mer än att jobba då så klart. Men när vi skulle åka in till stan i eftermiddags för diverse ärenden fick vi syn på en död (antagligen han-)spindel. Och då mindes jag när den enorma honspindeln hade tagit toalettväggen i sin besittning. I mina försök att få den att flytta ner i avloppet så gjorde jag några vackra hopp/kastningar/böjningar åt sidan för att inte bli uppäten. Så det låter troligt att det är orsaken, och nu är det inte längre ett mysterium varför min rygg egentligen borde ha tillhört en åttiofemåring.

"Jaha Maria. Så vad tycker du vi ska göra åt din rygg?"
Kp efter att ha undersökt ordentligt på hur min rygg såg ut.
"Ja, jag hoppades att du skulle kunna svara på det." Jag
"Nej, det här verkar vara ett hopplöstfall, det är lika bra att dra med dig bakom lagår'n och skjuta dig på direkten."
Kp.
Ja, fast han var dansk i blodet så hade han ju lite humor iallafall.


Elakingen som förstörde min rygg. Kan man stämma moder natur!?

Nummero two.

- Jag vet inte om jag har bajsat idag. Jag kanske skulle duscha?
- Känns det som om du har bajsat?
-Men jag vet inte. det är drför jag vill ducha.
- Men börja skriv upp på whiteboarden när du har bajsat då?
. Men näääe, det kan jag ju inte.. Då vet du ju när jag bajsar.
- Det vet jag ju ändå.
- Nej, det vet du fan heller.
- Jo, tyvärr så vet jag nog det. Du måste ju tydligen berätta det.

Kanske dax att börja införa lite hemligheter i det här förhållandet!?

Och bara för att förtydliga, jag har en liten tvångstanke gällande dusch efter toalettbesök. Det är därför jag inte kan göra annat än att kissa borta.

Grafittinails.

Fjärde inlägget idag, holy christ!

Var in till stan idag efter att M slutat jobbet. Åt god mat på Athena och handlade lite på A6. Jag som vanligtvis inte använder nagellack kom hem med nio styckna. Bra jobbat! Bestämde mig för att prova på » Grafitti nails från Isadora's och blev förvånadsvärt nöjd med resultatet. Så nu kanske det blir mer målade naglar!?

Kastar in några kassa bilder.

Efter första lagret fick jag panik och gick ut till M.
" Älskling, det här går inte. Jag ser ju ut som en gay. Jag har gaynails."
Men slutresultaten gillas som sagt (:



Ett helt inlägg tillägnat naglar. Smålandsluften är kanske inte så bra för mig trots allt?

Folkmun.se

Mattis fick godkänt för ordet mös på Betapet.
Jag menar på att mös inte är riktig svenska, utan att det är myste fast böjt.
Han borde inte fått rätt.
Mattis googlar på mös. Hamnar på en sida som heter folkmun.se
Där kan vanliga svenssons skriva ner förklarningar på ord.
Där har en person som kallar sig Ostas förklarat ordet mös.


Jag gillar frasen » i majoritet avlägsnat från bärare «.
Han verkar vara en rolig kille(eller tjej?) den där Ostas.

Sära sambos.

Jag tänkte lägga upp en matbild.
Jag tänkte lägga upp bilder på mina naglar (intresseklubben antecknar).
Jag tänkte lägga upp en egobild.
Men mobiljäkeln fick batteritorsk och jag är för lat för att gå in i sovrummet och ta ur den ur laddaren för att koppla ihop den med datorn, så det blev inget utav det.

Istället håller jag på att introducerar M för Betapet. Snart ska jag gå och låsa in mig med datorn och cidern i sovrummet för att vi ska kunna spela mot varandra (tvn extraknäcker som datorskärm åt honom, så det känns fusk att sitta kvar och se hans brickor).

När jag ändå infinner ork för att gå in i sovrummet för att spela, så kan man tro att jag borde ha ork att föra över lite bilder.. Men Icke.

Betapet here I come!
Vi måste ha det mest intressanta sambolivet någonsin!?




Mat

Funderar på om man kanske skulle göra plankstek ikväll? Det står mellan det och tortillalasagne. Eller så kanske det blir äggsmörgås och varm choklad. Tänkte jag skulle lura M till grekisk buffé som lunch, så vi får väl se vad som händer till kvällen.

Don't bring flowers after I'm dead.
Save your givings for the living instead.


Shell

Jag tycker att (Karin, Ida) vad hon nu än heter som äger shell på barnarpsgatan i Jönköping borde se över sina anställda. En tändare för fem kronor kostade mig tio kronor samtidigt som kvittot visade på noll kronor. Fine, mig spelar det egentligen ingen roll, men skulle jag göra samma mot mina gamlingar skulle jag vara hängd.

Känsloboll.

All denna irritation som förr kunnas skakas av har börjat borra sig in i skinnet. Detta har pågått i några veckors tid och jag tror att jag är nära ett nervsammanbrott när som hellst. Jag är för tusan bara människa. Vad ska jag göra av denna boll av känslor, denna taggtråd som skaver och kväver mig!?

Jag är så fruktansvärt arg just nu.

Jag är så fruktansvärt ledsen.



-

22 dagar kvar!

No chokkolade!

Nej, någon caféchoklad blev det inte. Istället slutade det med att jag rusade (okej, gick sakta men bestämt) ut ur dörren med orden "glöm chipsen, orkar du inte följa med till ica, så orkar du baske mig inte äta chips heller" hoppandes ur munnen. Det var ju trots allt herrns fel att jag blev så fruktansvärt chokladsugen att jag var tvungen att gå till Ica för att handla grädde.

Men som den snälla (lite väl hetlevrade?) flickvän jag är så köpte jag både med mig chips, sockerkaka, blåbärssoppa och sådandär chinchamirakelmeducin mot förkylning till pv. För trots allt så tycker jag synd om honom som går med rinnande näsa och trötta, rödsprängda ögon. Min fina, snälla, tålmodiga älskling! ♥


Varm choklad!

Nu skulle det ha varit ganska härligt att haft sina tjejkompisar här. Eller att ha lärt känna nya också för den delen.

För jag vill ha varm choklad, och den vill jag ha på ett fik! Jag kan inte räkna med min dödsjuka pojkvän idag iallafall, då han tycker att JAG ska gå och köpa chips till honom som tack för skjutsen till grannkomunen. Men jag har redan handlat etthundratrettiotvå halstabletter med lakritsmak åt honom, så det kan han glömma! Ingen hemma som vill ta tåget hit för att dricka varm choklad? Pp?

Usch då.

Harf fått en oerhört störande ovana på sistonde. Jag vaknar minst 5 gånger varje natt och runt 4-5 tiden kan jag inte lyckas somna om, så då blir det datorn. Och hur mycket roligt händer på en dator 5 på morgonen? Och det hela slutar med att jag går och lägger mig och lyckas somna om lagomt tills pv ska till jobbet. Härligt? Nope!

Felsms.com

Till: Tjejkompis
Sms: Sov hos Millan i natt och när hon drog till jobbet så gick jag igenom hennes bildmapp på datorn och hittade bilder på henne naken. En där hon suger på en dildo. Kom hit med en minnessticka så får du se bilderna och så spar vi dem. ;P
Svar: Gör du det så kommer jag för alltid att hata dig.

Förklaring: Skulle inte skicka till tjejen på korten som jag gjorde utan till en polare. Vi umgås inte så mycket längre. Ingenting faktiskt.

-

Till: Moster
Sms: Vet inte om kuken växt eller om jag bättrat på tekniken. Nu får jag till helikoptern riktigt bra. :)
Svar: Du får visa det i Juli på Mias bröllop. :)

Förklaring: Skulle skicka till en tjejkompis och absolut inte till min moster.




Jag gillar den sidan skarpt, även om många säkert är påhittade och förvrägda. Men jag tänker på min alldeles egna felskrivare när jag är inne där. Kanske borde jag övertala henne att skriva in? Eller bättre, slrova dem direkt på min blogg? ^^ Eller vad säger TvättJörgen? *hinthint! ^^

Sickness.

Jag har en klump i bröstet bestående av slemm. Äckligt segt genomskinligt slemm - och är det genomskinligt så är det ingen fara om man är läkare. Men jag är ingen läkare och för mig känns det som om döden knackar på min rygg, jag får ingen luft, jag har ont och jag får inte slemmet att lossna trots att jag knarkat sönder flera sorters slemmlösande dem sista tre,fyra veckorna. Rökningen är finito, ja det är knappt att jag snusar längre. Jag vill bara kunna andas och äta som vanligt folk! Läkarna i Habo tar fanemig Jumbopriset av Norberg - och då är det illa!

Inte heller får jag vara sjuk ifred och tycka att det är förjävla synd om mig själv som för en femte(?) gång detta år är döende, utan min älskade pv var tvungen att sno baciller av mig för att ta ifrån mig mina sjukpoäng. Nu är han på jobbet, men han kommer nog snart hem tidigare pga hängighet och eventuell feber. Ja, inte nog med att han tog mina baciller, han ska bräcka mig med feber vilket jag än så länge sluppit. Så då kan vi räkna ut vem det är som får passa upp på vem. Faen, varför skulle jag välja just en karl att kära ner mig i? Dom kan vara bra på mycket, men i förkylningstider så kan jag känna byebye!




Jag måste ta mig till arbetsförmedlingen och lämna papper till försäkringskassan. Dessutom ta mig till Ica och införhandla mat till ikväll. Undrar om det blir kycklingwraps till älskling och corn till mig? Eller om det blir bakpotatis med röra? Något som inte får vara ansträngande iallafall. Jag får knipa poäng i matlagning istället.
1-1

RSS 2.0