Boopediboop!

Jag känner mig fruktansvärt smart som först tjockar en massa choklad och sedan ställer mig på vågen. Fast samtidigt kanske jag ska vara glad att jag gjorde det efter och inte före, för då kanske jag inte hade kunnat mumsa chokladen med gott samvete? Iallafall, jag kan nu skylla på chokladen och låtsas att mängden choklad ikväll var lika som kilona var för många!

Just nu ligger jag på mammas mördarmatta och försöker få fason på min rygg. Det känns som om jag är höggravid i området mellan svank och rumpa.


I (AAJJJJJ!) miss mah babyboy, my sweetiepie, my passion!

Sadface.

Planen var att ta sig upp till Norberg och hinna med att träffa mina hjärtegull, men det får skjutas upp tills imorgon istället då mina knän avskydde kylan här. Bajsknän!

Och när vi ändå tagit upp orden bajs och smärta,
är det någon mer än jag som brukar få ont i ryggen när dom bajsar?

-

Nähä, så mycket var det med den städningen. Dax att sätta fart nu, arbetsförmedlingen nästa!


Rättelse:
Arbetsförmedlingen var rent ljug från min sida, egentligen tog jag tåget emot västmanland. Dock hade det inte varit lika roligt att se min vän D's min när jag knackade på dörren om hon vetat om att jag var på väg. :)

Kaffe.

Det här med kaffedrickning på morgonen är fan lurigt. Man måste kunna avgöra hur mycket man tror man kan få i sig utan illamående och hur fort det går emellan klunkarna och toalett besök.

Smartaste kanske vore att dricka kaffet med rumpan i stratläge på toalettstolen?


Ser ni benet? Detta är en helt normal position för mig när det gäller toalettbesök då jag vill sitta bekvämt. Dock inte alltid det mest praktiska sättet, kanske. ^^

Tisdagsbabbel!

Imorse var nog första gången sen jag flyttade hit som min älskade pojkvän tog sig en mer eller mindre ofrivilig snooze som höll på att sluta i försovning. Men tur i oturen(och kanske anledningen till detta?) så hade flickvän sin klocka ställd på sju minuter i sju. Gosch, vad jag inte ville kliva upp då! Men ett måste är ett måste och lägenheten städar sig ju tyvärr inte själv. Dummadummadumma lägenhet! Hann iallafall med att få en snabb hejdåpuss innan M hastade iväg till jobbet. Annars brukar jag tydligen gömma mig under kudden och mumla irriterat när han försöker säga hejdå på morgnarna. Se där, morgonhumör i all ära! :)

Nu står duschen först och främst på programmet, sedan packningen inför helgen så att det är klart och jag slipper ta itu med det för sent som vanligt! Och därefter städ som sagt. Arbetsförmedlingen ska också tas itu med, mwoaarr. Avskyr idiotförmedlingen. Men det är väl bara att gilla läget!


Nähä, om man skulle sätta igång istället för att sitta här? För här blir inga barn gjorda!
Mmmpusshajj!


En bokstav fel.

- Jag sitter och kollar på sj nu, fasen vad dyrt det är att koka en biljett!

Gissa vem som efter detta har blivit tråkad av sin pojkvän? Börjar på M och slutrar på aria.
- Tänk på elprisern. Du tror inte det blir hett på tåget? Osvosv.
Fast jag tycker om min man.


Den kärleken.

Kanske fungerar det så bra för mig och mattis att bo ihop för att vi kan prata om allting. Eller kanske så fungerar det för att vi har datorerna på olika håll. Vem vet`?

- Vad gör du?
- Jag tänkte krypa ner här brevid dig i sängen.
- Meeeeeen. Då kan vi ju inte prata på msn!

Denise!

Min snigelräddande vän, titta vad jag(eller rättare sagt M's vän) har hittat åt dig! ^^

http://www.blocket.se/jonkoping/Afrikanska_Jattesniglar_26508466.htm?ca=17&w=1&last=1


Nattinatt!

Höll på att garva halvt ihjäl mig när jag såg att en fb-vän hade gått med i denna gruppen. Jag funderade på hur ofta en neger brukar bosätta sig i brödrosten, men sen klickade jag in mig och förstod vad som menades. Gosch, om folk bara visste vilka bilder som visar sig i mitt huvud ibland! Haha.





Skippar filmen och gör en tidig natt istället! Vi ska ju ändå åka med hans vänner till Linköping och kika på Mc-kläder. Inte direkt något som intresserar mig, men det intresserar pojkvän så jag får väl ställa upp. Jag är snäll jag! :D

Fredagsmys!

Ikväll ska jag och M göra det vi gör bäst - nämligen mysa! Dock ska vi inte mysa tillsammans, han ska titta på ishockey och jag ska ha egentid i badrummet med skumbad, te, en bok och köra minispa. Man kan kanske undra om det verkligen bara är nio månader vi haft ett förhållande och inte nio år. ^^

Fast sen blir det nog mys framför någon film med popcorn, grönsaker&dipp och chips. För det är ju Freeeeeeeedagsmys (Denise, dra ut på e:na ordentligt :P)

LÖN!

Idag har det trillat in en mindre summa pengar på mitt konto. Men för mig kunde det lika gärna ha varit en miljon kronor som ligger och väntar mig, för nu känner jag mig riiik! :D
Har dock lovat min älskade att försöka hålla på pengarna och inte slösa bort varenda krona på en gång. Men det är svårt, jag vill ju ha en massa saker och jag vill ha dom nu!

Bikini!

Internetshopping har aldrig varit min grej, jag tycker bäst om att gå in i affärer så att man kan klämma och känna på saker innan man eventuellt låter grejerna flytta hem. Ändå lyckades jag på något vänster klicka mig in på Nellys hemsida där jag upptäckte en tävling. Ocih well, i had to give it a try. (Mopsa inte upp er på min vackra engelska, som sagt - lektionerna i skolan var roligast att spendera långt ifrån klassrummen!)
Så ett halvhjärtat försök blev det.

Vad tycks om min egendesignade bikini?

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

Jag blev tydligen ett presentkort rikare på kuppen! :)
Någon som vill ha 50 kronor på nellys?


Sick!

Idag fick jag mitt första lönespec 2010. Inte mycket pengar som trillar in på kontot imorgon, men fortfarande - pengar! Yippeej!

Dock blir jag mörkrädd och deprimerad när jag inser
att min lön för fem dagar som jag får imorgon
kommer att vara högre än vad jag kommer
få av försäkringskassan för en heltids praktik.
Sjukt!
Sjukt!



Nähä, ta itu med krejjer var det.
Tack D för låttipsen, Offspring fungerar utmärkt som städmusik! :)
Någon som har mer tips?

Punkter in my life!

Idag känns det lite ljusare än på länge, kanske för att våren äntligen är på väg!? Jippeeey! Så nu funderar jag på att lägga bort datorn och ta itu med alla måsten.

To-do-list!

Punkt1
. Sortera alla papper som ligger högt och lågt. Vad är viktigt och vad är oviktgt? DONE!
Punkt2
. Kika egenom alla räkningar, är alla betalda? DONE!
Punkt3. Fixa med papprena till försäkringskassan&Akassan. Arbetsförmedlingen är skit! DONE!
Punkt4. Ta en kik efter jobb och sen ta itu med mitt cv&personliga brev. På tiden kanske? 
Punkt5. Gå ner i tvättstugan och se om jag kan sno åt mig en tvättid. Smutstvätten dominerar lägenheten! DONE!
Punkt6. Ta itu med lägenheten så M får komma hem till ett fräscht hem!
-Köket DONE!
Punkt7. Ut och gå! Måste  få luft och kan då samtidigt försöka bli av med mina Smålandskilon som hoppat på mig!



- Varför vill du gå ner i vikt igen?
- Meeen. Du har ju fått mig tjock ju! Vet du hur mycket jag gått upp i vikt sen vi blev tillsammans?
- Åh fan, det har jag inte märkt!


Kan man mer än älska en ljugande man?
Iallafall min ljugande man i detta fall! Lööv! ♥

In my heart!

Två favoriter.














Jag tänker inte ställa några orimliga krav.

Men om jag kämpar för dig,
kan du då kämpa för mig?

Kanske?

Funderar på om jag ska tvinga min man att köpa cenitlera åt mig så jag har något att sysselsätta mig med om dagarna. Jag blir knäpp av att inte ha något att göra och jag isolerar mig själv.
Och jag har H E M L Ä N G T A N så att det bara skriker om det! Kanske skulle ta och åka lite tidigare än planerat så att jag kan ladda om batterierna? Hitta på galna upptåg med dom bästa och bara koppla av allting vad arbetslöshet, arbetssökande och timvikariat heter? Jo, jag vill!




Bara ett litet urval av gamla goa minnen.
Luuuuuuuv! ♥

Bröst&Mage

Jag börjar fundera på om min mage är på kaputtväg igen, den tycks inte gilla kaffe så mycket längre. Och utan kaffe är jag slö(are)! Hmm, finns det något som fungerar som bomull åt magen man kan inta innan kaffedrickning?


Min underbara M
om bilden nedan:
Oj, vad smal din karl blev, glömde du magen? Åååh, titta! Du har juu fått bröst också!

Ska jag ta det som en gliring?

Natti

Jag har bitit mig i tungan och nu gör det ont när jag nyser.
Kände att detta var mycket nödvändig information, så jag delger den med den som är intresserad. Careface? Jag vet!

Nu blir det iallafall natti. Trots att jag hållt på att somna femhundratjugon gånger, både på stående fot och sittandes på rumpan så har jag tvingat mig själv att vara vaken. Varför? För att jag inte har något bättre att sysselsätta mig med.
Godnatt!


Uppd.
Konstigt nog blir jag alltid pigg när jag lagt ner huvudet mot kudden. Varför är det så?
M tittar på någon konstig skräck/humorfilm ute i tvrummet och jag kommer att få gigantiska mardrömmar enbart av alla ljudeffekterna som via ljudvågor hittar igenom stängda dörrar. Shajse!

Dessutom har jag glömt bort att informera att jag blev attackerad av något igår kväll. Något slags bzzdjur som antingen tyckte att min rygg såg ut som en utmärkt landningsbana där jag låg i sängen, eller så fick detta mysteriska djur fel i motoriken och störtade. Oavsett vad det pysslade med så fick det mig klarvaken. Att dessutom höra bzz:andet efter den i sovrummet utan att kunna lokalisera var eller cad det var gjorde ju inte det lättare att somna om. Jag var bombsäker på att det antingen var en fjäril på steroider eller en vintertjock humla och var då ännu mer säker på att det var fara för mitt liv! Men M köpte inte det hela, jag tror knappt han trodde på att jag hade blivit attackerad! Si där vilken karl man har, riddaren på den vita springaren är ju bara att glömma. Suck!
Jo, jag överlevde visst natten, men det var säkert med nöd&näppe!
^^,


Vs/lookalike

Mina förredetta jobbarkompisar tjatade jämt om att jag var lik en viss peson, en sådan där kallad kändis.
Och idag ser jag i min bästas blogg att även om kallar oss lookalike.
Jag kan då inte för fem öre se en likhet, kan ni?

En fin Sanna Bråding vs en gammal Maria med galna råddjursögon.

























Bakdag!

Har precis bakat sockerkaka åt min man. Tänkte försöka skämma bort honom på veckans sista dag. Ibland kan också jag vara snäll :)

Dock ser sockerkakorna döda ut. Ska dem göra så?

Quiz.

Jag gjorde ett quiz på facebook nyss.↓
Min älskade pojkvän höll bara med till 50%.
"Visst fan kan det behövas mycket för att göra dig riktigt förbannad.
Men tjurig, ja det kan då ibland vara som att tända en tändsticka, det säger bara swooosch och så har man inte hunnit förstå vad som hände."

Jag förstår inte vad han menar!? :D




Nu hålls det på att öka mina matlagningskunskaper liite till, hasselbackspotatis&kyckling med beasås&sallad och majsschnitzel till mig. Det ni!

Renbäddning!

När det inte finns hål i "öronen" på påslakan så har jag mitt egna sätt att bädda på. Dock har många fällt kommentarer om detta sätt, men jag har inte brytt mig. För hur konstigt kunde se ut!?

Nu bär det iväg till Jönköping!

Lappen!

Storhandla idag!

Laalaa

I got lips like a n... wienerbroad.

+

Ett vackert försök till att titta i kors.


Och ja, det kan vara så att jag hittade min kamerasladd idag.

Schleten.

Och så här vacker var man när vaktmästaren klampade in i lägenheten.
Jag hann med nöd&näppe spola ner en rackabajsare och dra upp byxorna iaf. ^^


Saknad?

Vem tillhör denna? Svärfar såg inte detminsta road ut över mitt skämt att M kanske hade haft en annan flicka hemma. Men denna är INTE min. Någon som känner på sig att den kan ha lånat ut denna till mig?


D&B 2

Orsaken till möbelflyttningen igår, jag var tvungen att försöka få plats med två akvarium i TVrummet.


Anledningen till det?↓


Doris tyckte lite för mycket om Boris och Boris behöver antagligen lägga ägg ganska snart pga detta. :/ Så min illusion om att dom två skulle kunna vara syskon gick snabbt upp i rök.

Jag är för ung för att bli farmor!

B & D

Våran nya bebis!
Boris till vänster och Doris till höger.
Plötsligt känns Doris väldigt liten.

Trött?

När vet man att man är för trött för sitt eget bästa?

När man kommer på sig själv med att vara på väg att tända en cigarett för att stoppa den i ljushållaren, istället för ett värmeljus!

En klar.

Sådär, en möbel tillbaka i sitt rätta rum iallafall. Men det ser inte okej ut. Suck! Lägenheten har oerhört stort sovrum och kök, vilket resulterar i att vardagsrummet alldeles för litet. INTE OKEJ!

Kan man få stelkramp av en sticka?

Ajajaj.

Nu har jag tagit mig vatten över huvudet.

Jag skulle bara flytta det gamla akvariumet.
Det slutade med att flera möbler har bytit rum.
Ajajaj.

Vi får se om det finns ett pris på mitt huvud sen när M kommer hem.

Städdag! ..?

Tanken är att jag ska städa idag då jag har skjutit upp detta i flera dagar. Lägenheten ser ut som om någon har släppt en bomb och iochmed att jag mestadels baar går hemma om dagarna så faller detta ansvar på mig. Och jag har i vanliga fall absolut inget emot detta, jag tycker om att få putsa och dona så min man får komma hem till ett välstädat och rendoftande hem. Men dom senaste dagarna har inte orken funnits alls.
Kanske idag?

Först ska jag iallafall städa datorn. Sätta över allt från hårdisken till den externa, annars kommer min älskade laptop snart att gå sönder. Varje dag möts jag av ett meddelande om att det inte finns något minne kvar på hårddisken. Hur kan jag ha lyckats fylla 120 gig? Har jag så mycket skit på denna? Uppenbarligen!



Ibland blir det krig här hemma. Fast det är mest på skoj.
Hippidihopp möter hårdrock. Det kan bara gå åt ett håll! Som tur är har jag lägenheten och dom stora högtalarna för mig själv minst åtta timmar per dag, och då är det garanterat inte hårdriock som spelas! Med undantag för volbeat och ramstain. Det är grejjer det!

Bubbel!

Nej, nu sjönk humöret ordentligt! Fy fabian vad ont det gör i knähelvetena. Ska det behöva göra så ont efter ett läkarbesök? Har ringt och förberett M på att lägenheten kommer se ut som kaos när han kommer hem, jag pallar inte att städa! Nu blir det ett välbehövligt bubbelbad för att se om knäna kanske ger med dig? Att proppa i sig dom starka värktabletterna halv2 på dagen går inte, antingen blir jag illamående eller så blir jag väck. Jag tänker inte ta reda på vilket av dom två det blir.

Trasigt knä!

Idag lyckades jag ta mig till vårdcentralen → och änu bättre, jag hittade hem igen! :)
Läkaren jag fick träffa var faktiskt ett flertal gånger bättre än klåparna i Norberg, men det var då jävla omständigt att få sig en tid. För här i Habo kan man tydligen bara få sig en tid samma dag som man ringer, att boka en tid någon dag framöver existerar inte! Och ringer du efter åtta är det kört att få en tid, konstigt med tanke på att telefontiderna börjar halvåtta. Det måste bo en massa sjuka rackare här!

Men som sagt, efter att ha ringt tre gånger på en vecka fick jag tillsut komma in. Hon kände och klämde på knät, jag fick visa hur jag står&går och hon drog knät åt omöjliga håll. "Gör det ont nu?" Tsss, tillochmed en död hade fått ont av dessa rörelser. Men hon försökte iallafall klura ut var feler var, ett stort plus på det. Så det blev remiss till sjukgymnasten och ortopeden. Fick även lämna blodprov för att kolla om jag har en inflamation på gång och plåstret ska jag behålla tills M kommer hem så att han ser hur synd det är om mig nu!

" Bara så du vet, så är jag dödsrädd för nålar och sånt!" -Jag
" Det är lugnt, det är jag med." - Provtagarkillen.
" Ja, då förstår jag att du njuter när du får sitta bakom nålen."
" Du skulle bara veta, HAHAH."



Nackdelen med idag är att det gör ännu mer ont utav att hon klämde och kände än vad jag hade innan. :/

<3

Tack mina hjärtegull för alla hjärtliga skratt jag fått via telefon dom senaste dagarna, samtalen har varit guld värda och högst behövliga just nu. Och tack M för din högst charmiga personlighet som då&då får mig att spruta öl genom näsan och spotta ut cigaretten av skratt! ♥

Om skratt verkligen förlänger livet, så har jag fått mig några år till att njuta av med dom bästa!


Ä C K L I G T !

Hur kan snusare tro att bara för att en annan röker så är det okej att lägga sitt snus överallt?
"du som röker ska väl inte klaga!"

Tss, den dagen jag börjar lägga mina fimpar i dina ölflaskor utan att själv ta undan dom, trycka ner dom i dina rester på en tallrik, lägga dom på bordet framför dig eller helt sonika stoppa in dom i munnen och sen låta dom ligga på tungan medans jag lipar flertal gånger - ja, då lovar jag att sluta klaga över detta snuskeri.

Om ni lovar mig att slänga dessa för mig äckliga saker i soptunnan eller toalettstolen så lovar jag er att hålla min rökning och mina cigaretter utomhus!


Deal på det!?


Habo! :)

Habo är mig en bra rolig kommun. Jag tror att dom via post har välkomnat mig hit säkert en fem gånger nu. Men olika erbjudande och information om vad som finns att göra här. Är dom oroliga att jag ska flytta hem igen eller glömmer dom bort att dom redan skickat saker? Haha, roliga är dom iallafall.

Hoppas min pojkväns arbets givare förstår att dom eventuella men för livet M kommer att få efter att ha kommit hem idag, kommer att beskyllas på dom! Vad är det för idéer dom har med korta fredagar? Lägenheten är kaos, jag är kaos och tvätten är kaos. Den arbetslöse flickvännen fungerar inte på förmiddagarna! Så är det bara!


Wtf?

När man bara får ha tvättid åtta timmar, varför införskaffar inte fastighetsägaren torktumlare då? Ren idioti att tro att man ska hinna torka all tvätt i ett pyttelitet kasst torkrum. Att dessutom sätta upp reglerna om endast en tvättid per vecka är också idioti. Bor det inga barnfamiljer här då kan tänkas? Fastighetsägaren/ägarna lär bo i hus med egen tvättmaskin och möjligheterna att tvätta när dom vill. Och säkert en superduper torktumlare.
Nämnde jag ordet idioti?

Seriöst!?

Seriöst Sverige? Vad har hänt med melodifestivalen?
Är det egentligen så konstigt att jag och många med mig helt skiter i att bänka sig på lördagskvällarna framför tvn som folk med sina förvånade munnar ger sken av? Hittade ett klipp med alla låtar som varit med i melodifestivalen i år och jag skäms! Vill vi verkligen visa världen den här sidan av Sverige? Tondöva, plagiatanklagade och pinsamt käcka sångfåglar!?
P I N S A M T !

Vad hände med den gamla goa schlagern?

Ankmun.


Den återkommande fotominen. Majoriteten av egokort på datorn domineras av just denna ankmun. Som M's vänner undrade när han av någon anledning gick in på min blogg på jobbet 
' Vad gör hon med munnen?'

Det undrar jag med. Vad gör jag egentligen med munnen?

Hur kommer det sig att just denna min är så inprogrammerad!?
Titta bara på headern så ser ni kanske som jag ett sammanhang, ett återkommande faktum.

^^,

♥ Mattias,
jag älskar dig!

Träning när den är underbar!

Haha, jag kan inte sluta skratta åt den stcakars pojken. Haha! Hade det dock varit Doris&Boris hem hade jag inte skrattat lika mycket. Men nu är det som tur inte det och jag fortsätter att skratta! ^^



Jag har förresten röstat på Heyli i Asus →tävling om en dator←, gör det du med!

Natti!

Nej, nu sitter jag här alldeles för länge igen. Är det då konstigt att jag är halvdöd fram tills halv tolv på morgnarna!? Suck. Fast ikväll kan jag skylla på diskmaskinen. Jag vill hinna plocka ur den innan sängdax enbart för att ha en sak mindre att göra imorgon bitti. Mitt sätt att priotera är det inget fel på, eller nåt.
Yrar i nattmössan.

En av böckerna jag 'fyndade' i Götet var TAILÄNDSK MAT och den har vi invigt idag. M tillagade grön kycklingcurry och för min del blev det fyllda auberginer. Fast att påstå att jag följde receptet vore ju ren lögn, det enda som var lika var väl just auberginen och vitlöken - resten bytte jag ut så att det skulle passa min smak! Och gott blev det, men nästa gång byts även auberginen ut då jag lika gärna kunde ha haft fyllda skosulor. Segt skit och smaklöst!
Så med andra ord har jag hittat på en ny rätt som dessutom blivit en favorit! Poäng till mig!


Plankstekarna jag gjorde på allahjärtansdag har visst blivit fotade men bortglömda att läggas ut här. Så vi gör detta nu iställlet, när vi ändå pratar mat. :)

Kanske var jag kung på det där med plankstek. Kanske.


Rimmar på ordet najs.

Men jag har aldrig bajsat majs efter att ha ätit popcorn.
Det finns det folk i min närhet som påstått sig göra.

Är du en av dom? :P

Yes sir!

Och ja, mitt kiss är verkligen neongult! Det blir även rosa om jag äter rödbetor.
Innebär det att mina njurar inte kan absorbera färgämnen eller är jag en av flera tusen med detta färgkisseri?

Haha, där kan vi prata snackis på krogtoalleterna, "vilken färg har ditt kiss idag? Jaha, så du har ätit päronglass, där ser man, där ser man!"
^^,

Hejdå Gööterboorg,

hej igen Habo!

Sju är antalet böcker jag fyndade under min helg där borta, en etta komma något är vad som står på mitt kontoutdrag och tjugo är antalet kronor jag har kvar i min plånbok. Fast kontoutdraget har ioförsig sett likadant ut sen efter jul, så inget nytt där! Kamerasladden är som vanligt borttappad eller lagd på ett ypperligt smart ställe. Så kortet på min nya bebis kommer antagligen inte komma upp på ett bra tag.

Och imorgon vill arbetsförmedlingen ha en information om jobbgaranti för unga.  Tyvärr gäller inte meningen "been there, done that" i sådana sammahang, vilket egentligen är skitdetsamma då jag inte kan stava på engelska och än mindre uttala skiten. Men det är väl bara att masa sig dit och le.


Detta är egentligen ett helt onödigt inlägg, men jag bjuder på det för att visa att jag lever! Berocca dricks numera varje dag sen i fredags för att se om Vinterdeprissionerna ger sig innan våren, men det enda som märks är neongult kiss. Kan jag ha fått uran i urinet? Haha, uran i urinet. URKUL!


GODNATT!


Ge mig!

Ge mig sommar
och ge mig galna Norbergs festerna!



Hejdå Habo!

Hej Göteborg!

Baby!

Ja just ja!

Imorgon blir vi antagligen med bebis, vi ska åka imorgon och kolla efter att M har slutat jobbet! Jag ser verkligen fram emot detta lilla underverk, så nu hoppashoppashoppas jag! :)♥


Tjöt om dagen!

Idag lyckades jag halka på väg till jobbet och slog sönder högerknät för andra gången i loppet av fem dagar, så nu har jag fanimig ont! Ondare än vanligt, vill säga. Eventuellt blir det att ringa herr eller fru doktor imorgon och be dom ta en titt på skitdelarna och kräva att få nya knäskålar! Eller ja, iallafall få en värktablett eller två så att jag får sova obehindrat om nätterna om inte annat.
Men om jag känner mig själv så kommer jag inte att ringa, utan skjuta upp det hela ett par dagar/veckor/år.

Jobbet gick kanon ändå.
Känner mig alldeles färsk inom yrket trots att jag jobbat med detta i sju år. Inte för att dom gör annorlunda, utan för att det är en massa rutiner och sånt som jag inte har kommit in i än. Men förhoppningsvis får jag komma tillbaka fler gånger och kan komma in i gamet!

Om inte arbetsförmedlingen skickar ut mig på praktik istället. Hrrmhrrm. :/
Idioter!

Hejmittvinterland!




Noddletoddle.

Jo, jag borde vara halvvägs till jobbet nu.
Men det är jag inte.
Nu ska jag kissa.

Njut av denna!

Jag har topphumor och det är kul att se att andra har likaså! ^^

Bad day!

Idag skulle jag egentligen ha städat HELA lägenheten var tanken. Istället tackade jag ja till att jobba 14.00 - 21.00, men den nya tanken att jag kunde kliva upp tidigt och göra så mycket som möjligt innan jag ska gå. Kvart i 8 gick alarmet på the clock from hell och jag rusade panikslaget upp och försökte ringa min chef, jag var helt säker på att jag försovit mig och förbannade M över att han åkt till jobbet utan att sett till att jag kom till mitt. Några minuter senare insåg jag läget men då var allt redan försent och hela dagen idag var förstörd.

Så istället för att ha gjort nytta så har jag legat och halvsovit fram tills nu. Bra jobbat PG!

Natten är här!

Jag kan inte förstå mig på mig själv ibland, varför sitter jag och pinar mig framför datorn fast jag är pisstrött? Bloggarna kan jag läsa imorgon, spelen på facebook har jag lagt ner tillfälligt och min karl ligger redan och snarkar så sött vilket innebär att sängen är mysigt uppvärmd! Så varför går jag inte bara och lägger mig!?
- Jo, pga E N V I S H E T ! Suck!


Igår var det Mariadagen, den tjugoåttonde och även den sista februari 2010. Och jag kan inte låta bli att le lite över den stackaren som hade bokat tvättstugan den tjugonionde, haha. Iaf, svärfar var över med två trisslotter åt mig idag för att gratta från dom. Dom är så söta! ♥ Och en välbehövlig vinst på tjugofem kronor gav den ena lotten! Det är mycket pengar för en arbetslös rackare som jag som dessutom inte hört något från A-kassan än. Så det gillas! :)


Nu ger jag upp för ikväll iallafall och beger mig iväg mot landet byggd av drömmar.
Hoppas dock jag slipper liknande som inatt - graviditeter, upp och ner i branta skrangliga trappor, sönderblekning av håret, helikopterflygning och jag vet de tusan.
En natt av lugna drömmar,är det för mycklet begärt? :)
GODNATT!

Hemma!

Då var man hemma i kalla Västra Götaland/Småland igen.
Jag blir en aning skitzo här nere, dom verkar ju inte ha bestämt sig vad Habo tillhör. Landskapet är Västergötland, men länet är Jönköping som ligger i Småland. Vad är rätt att säga av dom två för att förklara vart jag bor!?
Aja, skitsamma. Potaato, potato!

Blev iallafall överlycklig när vi kom hem igår, det var blött på marken och snön såg ut att ha regnat bort lite. "Kan det vara så att våren kommer med smygande steg?" Men nej, tio minuter senare yrde snön ner över Habo igen och har gjort det konstant sen dess. SUCK! Som jag sa till M&L när jag var där och tittade på bebis - jag har absolut ingenting emot snön, men kan vi inte få ha lite sol och värme samtidigt? Tänk er, pulka i bikini och solhatt! Så vill jag ha det nu!

Men då jag antar att jag kommer få stanna vid att fortsätta drömma på om solens strålar, så lägger jag mig en stund på soffan med en kopp nyponte och chillar innomhus. Trots att jag kanske borde göra mig iordning och därefter lägenheten iording innan min M kommer hem.
Äääh, låt oss ta allt som det kommer, bara nu. :)


RSS 2.0