Kindacute?


Mössan, en ny favorit! Användes flitigt i Benningland just nu! :)

Spell your love!


Romantiken flödar!
Kanske ska tillägga att M älskar röd paprika (vilket bilden visar för er som inte ser)!? ^^

Today's to do!

- Slå igång en tvättmaskin så jag har något rent att ha på mig imorgonkväll!
- Ut och åka lite spark i snöfallet!
- Göra en obligatorisk snöängel!
- Väcka M och tvinga honom att följa med ut på en promenad!
- En avestatur?
- Norberg in the day &
- Norberg by the night!

Snösnösnö!

Nu jävlarimig så snöar det ute! Flingorna är centimeterstora och det ser ut som om änglarna haft kuddkrig.
Hade inte snö haft en tendens att dra med sig kyla, hade jag uppskattat detta vackra ting så mycket mer!

Men för tillfället mäter graderna ute 0.1.
PLUSgradigt med andra ord, me like! :)

Framme & ologiskt tänkande.

Då var man återigen i Norra Västmanland och Benningland. Är en planerad bowlingtur&utgång med stenknäckargänget på Lördag så vi kände att det vore bäst att åka redan idag. Dock höl vi på att ångra oss när vi efter någon mil insåg att vi skulle få köra i snökaous hela vägen.

Men som sagt, fram kom vi :)



Var in och handlade present till Millan&LarsJunior idag innan vi begav oss och jag blev helt frälst i alla små söta barnkläder som finns.

- Mattis, vi måste göra barn nu, titta sikka söta saker!
- nejj, inte nu.
- Snälla?
- Man kan inte skaffa barn bara för att kläderna är söta!
- Men.. bara lite? ..bara ett liiiitet barn? Snälla!?



Någon timme senare i Benningland får jag syn på någon av mina syskonbarns festisar i kylskåpet och bestämmer för att sno den ena. Och någon minut senare bestämmer jag mig för att sno även den andra.

Jag: "Jag kunde ju inte lämna kvar bara en, det skulle ju bli orättvist!"
M: "Vi får köpa nya imorgon."
Jag: "Tss, dom får väl köpa egna, dom har säkert veckopeng och det har ju inte jag."


Varpå jag ser hur min karl tänker att jag kanske borde fundera både en och två gånger till på barnafrågan.
^^

Boost mah ego!

Eller ja, något i den stilen.
I'm hot, hot, hot - like tamale!






Denna vill man inte vakna upp brevid! She's a scarymovie!
Nysläppt från Säter!? :O ^^

Sömnlös!

Att ligga still en hel dag fungerar inte för mig, då blir jag istället rastlös och "pigg" nattetid. Nu ligger jag i sängen och försöker komma på saker som får mig att bli trött, men nästan alla idéer har med att stöka runt i lägenheten och det är nog ingen hit kvart i fyra på morgonen. M ligger och snarkar så sött brevid mig och jag önskar att jag kunder göra honom sällskap i drömmarnas land. Eller att jag kunde väcka honom så att han också blev sömnlös och kunde prata med mig! Men stackaren ska vara hemma imorgon också, han är verkligen inte pigg! Ändå har han ställt klockan så att han kan förflytta sig till soffan runt en sex för att ligga nerbäddad framför hockey. Så jag har inte hjärta att väcka honom. Inte inatt, inte nu! Jag spar mig till en annan gång då sömnlösheten är värre och tråkigare. :)

Dagen idag.

Dagens

sysselsättning: Wii och dator.
missbruk: Te i massor och Bisolvon; löses i varmt/kallt vatten.
Irritationsmoment: Flygplansbanorna på UP.
mest använda ord: 'Fuckfiskars arselhål', 'idiotspel' och 'men dö för fan!'
mat: Äggmacka, popcorn och chips.
ängel: Svärfar som var till apoteket och in på ica åt oss sjuklingar! 
bästa: M som står ut med mina tvångstankar och konstigheter!
bakochfram: Blev rastlös närmare tolv efter att ha legat still hela dagen. :/
tillstånd: Förkyld till tusen (läs döende!)
roligaste: Bästaste Millanlajnen blev mamma och jag självutnämnd moster till en pojke! :) ♥
Grattis igen älskade vän! [Är det rätt tillfälle att sjunga ja må hon leva!?]

Up and away.

JAG ÄR DÖENDE!
Förkyld till tusen och helt orkeslös. Huvudet är piggt och tycker att jag ska göra en massa nytta, som att plocka lite hemma och ta reda på när tvättiden var. Men kroppen säger demostrativt NEJ! " Sitt i fotöljen och tjocka en massa chips och popcorn som du ändå inte känner smaken av, så du kan gnälla på att du blivit fet när du blir frisk igen!"
Ibland tycker jag deffinitivt inte om min kropp, den har alldeles för mycket att säga till om!

Idag har jag iallafall ryckt av plasten på min julklapp och börjat spela Wii. Förstår dock inte att detta spel ska vara för barn, jag får spunk när det inte vill som jag vill och det är alldeles för svårt! Men jag tror att jag listat ur hur det är tänkt att spelas iallafall. ;)


SJUKA!

M blir hemma imorgon, vi båda har gått och dragit på oss förkylningar. Så med andra ord kan morgondagen bli spännande - en som är karl till födseln och en annan som blir lika emlig som en hel karl vid förkylning!
Som sagt, spännande!




Mina skills i paint är oöverträffade!

Tired?

Nog för att jag vill ha det städat och fint tills Martina kommer imorgon, men nu känns det som om hon får ta det lite som det är. Jag börjar nämligen misstänka att jag är alldeles för trött när jag försöker flytta bokningslåset nere i tvättstugan på städhängssaken (som hänger på helt fel vägg) istället för där bokningslåset faktiskt hänger. Så en dusch nu och sen blire godnatt!

GODNATT!

Guess who?

Min engelskastavning suger säkert. Förvånad?

Så ni alla skolbarn därute i Sverige, så går det när man skolkar en aning för mycket ifrån skolan! Men hey, jag ångrar ingenting! Jag hade en ganska fin tonårsperiod ändå - utan engelska. Man kan alltid lära sig skiten sen!
(Linda och Åsa, nu är det upp till er att se till att mina syskonbarn inte läser detta, jag frånsäger mig allt ansvar för deras framtida skolgång! ^^)

Iallafall, gissa vem som kommer vara så övertrött att hon inte kommer somna i tid ikväll?


F-bockar!

En del folk borde inte få ha facebook, så är det bara!
Dom som missbrukar sitt statusfält för att informera om varenda sekund av sin vardag borde få en straffavgift för att jag mer eller mindre tvingas läsa om deras 'intressanta liv'!

"Kaffepause här, vattenpause där, matlagning här, kaffepause igen, toalettbesök nummer tretusenniohundratjugotre' nämen oj, det blev visst diaré och slutligen; nu har jag inte längre något att skriva så jag går och lägger mig för att återigen kliva upp om tjugo minuter för att berätta att jag inte kunde sova."


Men för i Hvete!
Skaffa en blogg, då behöver folk som jag inte störa sig och ni kan fortfarande underhålla dom som konstigt nog är intresserade!



Och nej, jag är inte bitter!
Jag är trött som F A N och tvättstugeskiten saknar torktumlare så det kommer dröja tills våren innan kläderna är torra!

?

Är det bibliskt?

Varför?

Varför döper man sina barn till Emanuel och inte Manne? Jag tror aldrig jag hört talas om en Emanuel som presenterar sig för det och inte för Manne. Tssss.

Jadajada.

Borde jag bli nervös?
Något är iallafall helt fel på mig!

Jag har nu lyckats bo ihop med en karl i 3-4 veckor och än går han inte på mina nerver. Jag saknar M när han är på jobbet och jag vill umgås med honom när han kommer hem.. Låter detta som jag!?



I helgen kommer Bebis hit och hälsar på och helgen efter blir det Norberg/Benningland för hela slanten. Och en liten bit av Avesta möjligtvis. So you know! :)

Whats wrong?

Pappa undrade förresten vad det var för fel på min karl - vi har ju bott ihop i ett x antal veckor utan att bråka! "Har han inte tröttnat än?" Aaw, söta pappsen! ♥

Jag berättade inte att jag är mycket snällare här i Habo än därhemma.
Jag berättade heller inte att en av anledningarna till varför det fungerar mellan oss, kan vara att jag ligger i sängen i sovrummet och tittar på serier på min älskade laptop och M sitter i vardagsrummet och tittar på OS. Tsss, satans påhitt det där → OS!

Så det kanske inte är så konsigt att vi inte bråkar? :)

Sjuk!

Dagen idag har används till att ligga i sängen och ha Buffy-maraton och tycka synd om mig själv. Vet de tusan vad felet är men sjuk det är jag iallafall! Men nu börjar det bli bra, jag fick älskling att införhandla en massa choklad åt mig och det vet väl alla tjejer att choklad är världens bästa meducin!? Jo, iallafall för stunden, jag kommer få sota imorgon då jag egentligen är allergisk mot både kakao, mjölk och nötter. Men just nu skiter jag i det.
Morgondagens bekymmer är morgondagens bekymmer!

Funderar på att ringa vårdecentralen imorgon för mina knän och kisseriet som strular. Säkert urinvägsinflammation igen, kan man kissa morgonens urin i en plastmugg och sätta folie på eller ska jag chansa att det fungerar med andra eller tredje portionen kiss?

Tatto!

Snart ska vi bege oss mot stan (Jöönkööping) och hälsa på M's gamla kompis och diskutera Tattobåten som vi ska åka med i Maj. Det är kompisen som håller i trådarna och vad vi ska prata om är jag inte så insatt i alls egentligen, mer än att jag snart kommer att ha en tatuering på min kropp någonstans! ME LIKE!

Fast egentligen är jag inte det minsta pepp på att åka någonstans. Jag känner mer för att tvinga iväg M för att köpa den flötigaste pizzan någonsin, tända en massa värmeljus, krypa ner i soffan framför en bra film och mysa med en kopp varm choklad. Men det lär ju inte hända för ikväll kommer kompis nummer två och ska hjälpa oss sätta fast en parabol ute.
Fast kanske kan jag tigga pizza i stan?



Och nej, inget som detta.


Three something.

Jag gjorde trerätters middag åt M igår. Ingen av rätterna hörde ihop med den andra men jag orkade leta efter ett tema som knöts ihop. Han fick helt enkelt vara nöjd över att jag ansträngde mig. Men det är tur att han inte hörde hur jag lät där ute i köket, svordom efter svordom och en massa klagan. Såsjäveln ville tillexempel inte som jag och tålamod är absolut ingenting jag har begåvats med. Men tillslut fick jag till det någorlunda och M var nöjd.

..- detta får du gärna göra om.
- GLÖM DET. ALDRIG I H-VETE ATT JAG GÖR OM DETTA EN GÅNG TILL!



Ja, nu har jag uiallafall försökt mig på att vara romantisk och det var deffinitit inget för mig!

Happy v-day!

Egentligen ser jag inte alls att skriva, jag ligger här i mörker i sängen med tankarna på sömn. Men jag ville önska alla en underbar alla hjärtans dag om än lite sent.

Saknar alla där hemma något så fruktansvärt, men snart kommer vi nog hem över en helg iallfall!

God natt på er och åter igen:
GLAD ALLA HJÄRTANS DAG! ♥

Nothing comperes.

Jag har alltid tyckt att Sinead O'Connor är den enda som kunnat framföra den här låten i sin helhet, men nu har jag nog baske mig hittat några fler som kan få den att att låta minst lika bra!
Kärlek till denna låt! ♥



It's been seven hours and fifteen days
Since you took your love away
I go out every night and sleep all day
Since you took your love away
Since you been gone I can do whatever I want
I can see whomever I choose
I can eat my dinner in a fancy restaurant
But nothing
I said nothing can take away these blues
`Cause nothing compares
Nothing compares to you


It's been so lonely without you here
Like a bird without a song
Nothing can stop these lonely tears from falling
Tell me baby where did I go wrong
I could put my arms around every boy I see
But they'd only remind me of you
I went to the doctor n'guess what he told me
Guess what he told me
He said girl u better try to have fun
No matter what you'll do
But he's a fool
`Cause nothing compares
Nothing compares to you

all the flowers that you planted, mama
In the back yard
All died when you went away
I know that living with you baby was sometimes hard
But I'm willing to give it another try
Nothing compares
Nothing compares to you
Nothing compares
Nothing compares to you
Nothing compares
Nothing compares to you

I think I forgot!

Glömde jag pruttar?
Jag kan verkligen se framför mig hur han ser ut i minen, ändock är jag i rummet brevid!

Kärlek till mannen. KÄRLEK!

Fulleri.

Jag verkligen älskar att se min karl full.
Om jag inte är full vill säga - då blir jag tydligen sur (har jag fått höra).

Men han ser så förvånad ut över allt han gör.
Rapar, garvar, spottar, röker, låter - ja ALLT!

Detta charmar mig! :)

Fear of the dark.

Kan vara en av dom bästa texterna, mig tycker mycket om!
Dock är den av musikstil hårdrock, vilket kan lyssnas på men är ingen favort.
Trots hårdrockare till pojkvän och bror!
(I'm a hippidyhopp ^^)

Men som sagt, kan vara en av dom bästa texterna!
For now.


I am the man who walks alone
And when I'm walking a dark road
At night or strolling through the park

When the light begins to change
I sometimes feel a little strange
A little anxious when it's dark

Fear of the dark, fear of the dark
I have constant fear that something's
always near
Fear of the dark, fear of the dark
I have a phobia that someone's
always there

Have you run your fingers down
the wall
And have you felt your neck skin crawl
When you're searching for the light?
Sometimes when you're scared
to take a look
At the corner of the room
You've sensed that something's
watching you

Have you ever been alone at night
Thought you heard footsteps behind
And turned around and no one's there?
And as you quicken up your pace
You find it hard to look again
Because you're sure there's
someone there

Watching horror films the night before
Debating witches and folklore
The unknown troubles on your mind
I know your mind is playing tricks
You sense, and suddenly eyes fix
On dancing shadows from behind

Fear of the dark, fear of the dark
I have constant fear that something's
always near
Fear of the dark, fear of the dark
I have a phobia that someone's
always there
Fear of the dark, fear of the dark
I have constant fear that something's
always near
Fear of the dark, fear of the dark
I have a phobia that someone's
always there

When I'm walking a dark road
I am the man who walks alone.



NU: sova.
IMORGON: Alla hjärtans dag. Jag tjatar och jag tjatar.
Vänj dig.
Jag ska göra ett försök att vara romantisk.
JAG!
ROMANTISK!
Kors i taket.
Men vänj dig vi tanken, inte vid händelsen om här absolut ska vänjas.
För romantiken från min sida inträffar nog lika ofta som att min pojkvän blir hiphopare.
Typ ALDRIG!
Därav tjatar jag, jag känner mig duktig. :)

GODNATT!

Vad ska hända?

Jag och M har diskuterat lite ikväll, ämnet är att överleva sitt barn bland annat.

Jag som alltid har haft en mamma och en pappa som funnits där för mig, hur skulle jag klara av att leva utan dom? Sure, jag kan köpa att jag är yngre, att dom skapat  migoch allt det där och att dom därför borde överleva mig. Men enligt mig är det inte okej! Jag tycker det vore lite egoistiskt gjort av mina föräldrar att lämna mig, dom har ju ändå gjort mig och till viss del skapat mig till den jag är!

Därför vore det fel av dom att lämna mig "själv"! Jag behöver dom, skitsamma om dom sen är hundra år och jag sjuttio, det är som sagt inte okej! Den dagen det händer kommer jag att gå under! Vänner, syskon och pojkvän är till 99% min värld, mitt liv. Men mor och far är 100% mig, jag vet att vad som än händer finns dom där, jag kan ALLTID lita på dom och att dom är dom sista som kommer att överge mig, jus pga av att dom är mina föräldrar. Dom måste älska mig oavsett vad jag gör/gjort! Vad ska då hända med mig om något händer dom?

Egoistiskt av dom är min tanke,
men egentligen grymt egoistiskt av mig!

8 blir 17.

Helt ärligt är jag orolig för att pussa min karl offentligt, han fyller trettiotre, jag tjugofem. Men jag ser ut att vara sexton har jag fått höra (vilket egentligen inte oroar mig, jag ser inte längre ut att vara fjorton! Yiiiihej!), men jag vill inte skapa en pedofiltanke hos andra gällande honom. Åtta år är inget som stör mig, jag har varit ihop med killar som varit äldre, så mycket äldre! Åtta år är no big thing. Men jag vill inte att någon ska få fel tanke om honom, denna underbara och bästa karl som jorden någonsin skådat!

Egentligen skiter jag i detta och jag pussar honom ändå inför okända, hur ska jag klara mig utan att få pussas på min kärlek? Men orolig för honom är jag ändå och kommer alltid vara. Det kan verka illa då jag som sagt ser nio år yngre ut än vad jag är, vilket plötsligt skapar sjutton års ålderskillnad även om så inte är fallet. Att svenskar sen är så inskränkta är tyvärr ett störande faktum och jag infaller normen även om jag avskyr detta. Just pga att jag bryr mig utan att bry mig!


Ett onödigt inlägg som egentligen inte behöver skrivas men som skrivs för att jag behöver!
Ett rörigt inlägg av samma orsaker.



Imorgon (läs idag) är det alla hjärtans dag. Jag ska för första gången göra mer avancerat än toast! Yesiyes, du läste rätt. Credit till mig!

Reeka.

Jag vill ha en räka, en tam räka! Men M tror inte att det skulle fungera ihop med Doris, då hon atagligen skulle försöka äta upp stackaren. Men kanske i ett annat akvarium? För jag vill verkligen ha en räka, en tigerräka. Går det att köpa en sådan i en djuraffär tro?

Java, kräka & kärlek!

M har tydligen bestämts sig för att bli Javakung och kaffekokaren går varm mycket oftare nu än jag någonsin tror den har gjort här. Och inte heller är det vanligt hederligt Gevalia som dricks, utan det ska prövas en massa annat nu. Passion tror jag skiten hette som jag fick i min kopp. För mig spelar det absolut ingen roll vad det är så länge kaffet kommer ner i magen! Men jag låter honom hålla på..


Igår gick gränsen för vad jag klarar av i smärta gällande mina knän, fy satan vad ont jag hade! Men jag vägrade att ta piller mot detta, så istället fick jag den smarta idén att jag skulle supa bort smärtan. En halvtimme senare simmade det en kvarting i min mage och ytterligare en halvitmme - timme till så låg jag med huvudet i viloläge mot toalettringen. Något har hänt med mig och det är att jag börjar bli gammal! Förr kunde jag supa varenda kotte under bordet, men nu klara jag bara att supa mig själv där under. Tsss, oruttinerat!

Men jag har världens bästa karl som pysslade hand om mig inatt och hämtade hink och vatten och som hämtade alvedon och grejjer imorse då huvudet höll på att gå sönder. Han tycker jag om! Oh nu är vi gifta dessutom, vi skakade tass på detta igår kväll så jag ska kunna fortsätta kalla honom för min man utan att folk ska kunna klaga. Så det så! Vem behöver präst, ring och bekräftelse på papper när handskakning finns? Blir inte heller så komplicerat om det skulle bli skillsmässa! Finfint! ♥

Och om någon undrar - värken i knäna verkade inte så viktig så länge jag kräktes, så mission complete!


Min kärlek!


Smärta!

Jag har varit så fruktansvärt duktig i veckan. Så fruktansvärt duktig så att jag ringde och hörde för mig om jobb. Duktig och jobbade i tre dagar. Och så fruktansvärt duktig att jag glömde bort att ringa tillbaka till vårdcentralen och kolla tid till mina knän idag!

Satan i gatan vilken smärta jag har nu! Jag vet inte om jag ska stå, gå eller ligga. Alla tre alternativen gör ont och jag har nära till tårarna. Mina knän har inte alls uppskattat tre dagars jobb, nej inte det minsta!

Men jag vill inte visa M hur ont det gör, jag har redan skrämt upp honom en gång i veckan med total uppriven gråt pga för mycket tankar. Nackdelen är att jag blir lite smågrinig istället. Pest eller kolera med andra ord!

GE MIG SMÄRTSTILLANDE OCH GE MIG DET NU!

Min älskade.

M efter att ha läst senaste inlägget:
Oh, klart jag är på. Alltså, för flickväns skull, menar jag. Allt för flickvän!

Även Eminem?
Nej fy fan, inte ALLT. Jag tar inget i prutten.

Men om ni inte behöver vara på varandra?
Nej, då puttar jag ut honom ur sängen, flickvän är min!

Puttar du Anastacia?
Nejje, hon är ju av kvinnokön!


Hmmm, blev detta för min eller för hans skull?
^^,

My love!

Känns som om jag har tusen och en ting att sysselsätta mig med idag. Och femhundra och en halv är sådant jag inte vill ha M hemma när jag gör, (lite förberedande inför söndagen) men så klart är det hans halva dag idag. Kan man inte ringa hans chiif och beodra honom att tvinga min karl att jobba över? Oj, vad lycklig M skulle bli. INTE!

Min kärlek står och sjunger för mig på tvn just nu! M var världens bästa och köpte en musikdvd med Anastacia åt mig häromdagen och fy satan vad hon är vacker! Och den underbaraste rösten någonsin! Jag spelar ioförsig inte alls i den ligan, nej jag är inte ens avbytare! Men henne skulle jag defenitivt aldrig neka! ;)

Fast det är klart, kanske nu när M finns i mitt liv.



Hmmmm.
Kanske går med trekant? ;)


Wooot?

Ibland tror jag att jag bryr mig. Men sekunder efter förstår jag att jag saknar något som inte finns och som aldrig funnits och jag är gladare än någonsin över dagens sitution. Tsss, vilket drama. ALLTID! Och se sen - sikken låg mentalitet.  Ja, det är sjukt, vad fanns där egentligen?

ω

OJ, vad uppdaterat det blev idag? Mycket tankar kring allt och ingenting.

Har fortfarande inte hjort (HAHAHA*dör av garv* hur tänkte jag när jag stavade där?) mig iordning utan sitter kvar vid dumburken min älsklingsleksak.
Det är snö ute. Igår snöade det lite mer. Men idag skiner SOLEN! Ja, vi kan tydligen ha sol i Habo också. Si på faen.
Vårkänslor är i luften och jag känner mig genast lite piggare.
Dock betyder vår även fjärilar. NEJ TACK.

Varför drara jag mig alltid till sista minuten när jag ska göra något och sen engagerar jag mig för mycket i sådant jag borde ha gjort tidigare när tiden är knapp?

Jag antar att jag är ledig imorgon och då ska fas ett i alla♥dagfirande påbörjas. Fast nu känns det som om jag skiter i det, för mycket arbete och jag vet inte om det kommer uppskattas? Aja, första gången någonsin jag kännt att jag vill anstränga mig, så lika bra att köra racet ut!


LOVE!

Naked.

Jag borde egentligen göra mig iordning så jag är klar att gå till jobbet om två timmar och lite mer. Skulle egentligen ha börjat fyra, men då det antagligen bara blir en kvar på avdelningen pga av möten och dylikt erbjöd jag big att börja två istället. Och eftersom jag gick vilse på väg hem igår känner jag att det är lika bra att gå ännu tidigare, så att jag har tid på mig att hitta dit. Blev riktigt panikslagen då jag upptäckte att jag inte alls visste var jag var! ^^

:'(
Har tappat lite kontakt med dom hemma, just nu stänger jag in mig i min egna lilla värld här i Habo. Det är för mycket information och för många nya människor. Men jag hoppas dom gamla står och väntar på mig, för utan dom - inget jag.
Förlåt! Jag hör av mig mer när jag har lite mer pejl på läget här! SAKNA! ♥

It's the naked truth!

Jo, det är ofantligt vad snygg jag är. Inte konstigt att M har fastnat som en fluga på klisterpapper!?

Min älskade!

Funderar mycket på min kära laptop, den är seg och fläkten går på högvarv. Får be M att fixa hem sladden så jag kan tömma den på en massa saker och sätta på externa disken istället. Men jag trivs bättre med att ha allt på datorn, sladdar hit och dit är inte min grej egentligen. Fast med min otur kommer datorn snart att krascha *peppar peppar* och jag kommer att stå där utan alla minnen, filmer och musik. Tsss.

"Ska du inte omformatera(?) din dator?"
"NEEEEEEJJE!"

Jag tror inte på sådant skit, jag har sett och hört för mycket om allt strul alla andra får.
GLÖM! Den dagen datorn inte vill längre ska jag ta och hoppa på den tills den är sönder i småsmå bitar. Aldrig att någon annan ska få titta på den, jag har nog hört hur tekniska människor kan återskapa filer och dylikt. Allt på min dator är mittmittmitt och ingen annans!

Men jag hoppas att dator vill och tänker stanna läääääänge i brukbart skick, trots att den får vara utan kollar och grejjer.


" Hej, jag heter Maria och jag är Skitzo, har förföljarmani och älskar min dator på ett sjukilgt sätt!"
" HEJ MARIA!"

Torsdag.

Kaffe som stått på i över en timma är inte gott!
Fast det är heller inte äckligt.
Det fungerar när man egentligen inte alls vill vakna men känner att man måste. Älskling försökte tappert väcka mig innan han åkte iväg till sitt jobb, men jag tror att jag som vanligt muttrade, vände på mig och drog täcket över huvudet. "Vill INTE!" Hoppas han lyckades stula(yes, jag säger stula från och med nu, inte stjäla. Stjläla är fult och jag vet heller inte hur man stavar till det. Så det så!) en puss, annars kommer jag vara pusslös en hel dag! Inte okej, inte okej ALLS!

Idag blir min tredje dag inom vården här nere. Shit vad fort det gick. Jag tog mod till mig och ringde i Måndags och lämnade intresse. Utan att ha lämnat referenser el,ler knappt berättat något alls om mig fick jag komma dagen efter och gå dubbelt. Där blev även bestämt att jag skulle gå dubbelt två dagar till, igår och idag. Sen får vi se, det är bara på timmar. Men verkar gå fortare att få en fast anställning här sen, så vi får se! :)

Fast jag vet inte om jag vill jobba med det här sen när jag blir stor.



Det är konstig vad humorlösa folk är neråt i landet.
Visst har jag lite egen humor, men det här är löjligt.

Maria säger något hon tycker är skitfyndigt och roligt.
Han svarar gravalvarligt
- Alltså, jag försökte bara vara rolig.
- Ja, alltså det förstod jag. HAHAHA.
- H - A - H - A. Nej det gjorde du inte!

Har mina nära och kära bara skrattat på låtsas där hemma i "Dalarnatrakten som ligger i Norrland"?
Är jag inte lika rolig som jag tycker?
Omformulerar mig, jag VET att jag inte är lika rolig i andra ögon som i mina egna, för min humor är just min humor.
Men är jag inte rolig?

Shit.


Haha, hade glömt bort.
Jag ÄR visst rolig!
Så det så!

<3

Jag ÄLSKAR min M något så oerhört och jg blir bara kärare och kärare för varje dag.
Tack! <3

Nervös!

Shit vilket fult ord - nervös! Säger man verkligen så? Iallafall, idag ska jag gå dubbelt för första gången här nere och jobba min första dag sen sista november. Tog äntligen mod till mig att ringa numret jag fått av svärmor till privatföretaget här och hon som svarade var mycket trevlig! Det kändes som om det gick att skämta med henne så ett stort plus i kanten! Dock tog hon inga uppgifter alls av mig, som tidigare  jobb och sådant, så svärmor måste ha brett på en hel del om mig. :)

Om man skulle hoppa in i duschen kanske?

Inte okej!

När ska jag lära mig att chips inte är okej till frukost!?
Tsss, alltid likadant på Måndagarna efter Söndagsmys. måste lära mig att kasta bort skiten som blir kvar. Är det konstigt att magen börjar växa igen? Nej, så fort lägenehten känns bebodd även av mig blir det att träna bort magen med hjälp av Wii!

Dansmatta med tillhörande spel - CHECK!
Fitnessboard med tillhörande spel - CHECK!
Tennisspelx3 - CHECK!
Boxningspel - CHECK!
En Maria som lever in sig alldeles för väl i tvspel - CHECK!

Så svårt borde det inte vara, skiten är ju kul! :)

Morgonstund har guld i mund!

Nu var pojkvän hejdåpussad och på väg till jobbet och jag sitter otroligt nog här pigg som en mört! Natten har varit extremt konstig i halvsovandes format med en massa halvmardrömmar. Bland annat drömde jag att M sa åt mig att det var kallt i sovrummet och jag uptäckte att balkongdörren stod öppen. men när jag skulle stänga den var det någon som höll emot och ville ta sig in, vilket fick mig att känna en stor panik! Men där stod då M och rökte. Drömde även något wierd om någon restaurang/lägergård/affär med en väldigt skum och snabbilsk liten karl som fräste och var elak mot sina gäster. Förutom mig, för mig tyckte han alldeles för mycket om och ville bjuda ut. Och i en annan dröm blev M uppvaktad av en strange brud..
Ja, just dessa var väl inte så mardömsaktiga, men resten har jag inga minnen av.

Nu ska jag iallafall försöka pysselsätta mig med en massa saker så att jag inte hittar tillbaka till sängen igen! För även om jag känner mig pigg och alert så vet jag att sömnen lurar på mig och vill slå ner mig. Men detta vill jag inte tillåta nu!


En bild på ett stycke Maria i sjuttonårsålder och en gammal Selma.


Jag måste bara tillägga att M är världens goaste och att jag absolut inte hade lunnat hitta mer rätt! Tack baby för att du finns och för att du står ut med mig! Mig älskar dig! ♥
(när faen blev jag en kärlekskrank jävel!? Inte riktigt min stil, but I LIKE IT!)

Natti!



Av någon konstig anledning tycker min M att jag suger på armhävningar. Jag förstår inte detta!? ^^
Om jag får någon tid över imorgon i min hektiska tillvaro(förstå ironin!) så blir det nog att ladda upp lite egobilder imorgon. Jag har ju såklart glömt kameran hemma eller lyckats med att ha batteritorsk när saker och ting har hänt omkring mig, så något annat har jag inte att bjuda på.

Nattande var det nu ja!

Youtube.

Så där, då var sladden till kameran upphittad och för att fira laddar jag upp några videor här.


Varsegod Denise! ;) (Min julklapp av M!)


I brist på annan sysselsättning ute i Benningland.



Ett par öl för många innanför västen kanske?
Eller ska jag säga brösten? ;)




Hoppas jag kan roa någon iallafall! :)

Hormonshvete.

Mitt humör växlar något så oerhört och varje gång det lugnar sig har jag en ny förklarning på varför. Tidigare var det pga törst och i den frågan kan nog syster min intyga vilken verkan törst har på mitt humör! Men nu undrar jag nästan inte om mensen är på väg? Eftersom den kommer lite som den vill så vet jag aldrig riktigt när jag kan vänta mig helvetet, mer än att jag numer har lärt mig att cirka två veckor innan skjuter hormonerna i höjden och jag bölar för ingenting! Men jag blir mer&mer säker på att det är dax igen. SUCK! Jag skulle lätt operera om mig till karl om det innebar att jag skulle slippa skiten, deprisioner(ordet jag plötsligt glömde stavning på?) och lättrörd under en veckas tid, låter det roande?

Sätta ut skiten på ebay kanske och hoppas någon dum amerikan eller Dansk vill köpa en portion hormoner? Går att få storlek oversize!

Hrm?

Plötsligt fick jag nog alldeles för långa tånaglar, för nu känns strumporna otäckt tajta och jobbiga längst ut. Om detta är för att naglarna växt någon nollkommanågonting milimeter under timmen jag suttit vid datorn eller inte vet jag inte, bara att jag blev konstigt medveten om mina tånaglar bara sådär.

Eller har strumporna kanske bara krympt!?

JAG VILL HA OSTBÅGAR!
Eller chips.
Eller något annat flötigt.
Och jag vill ha det NU!

Men jag orkar inte gå till Ica, för nej, idag är det synd om mig. Idag och alla andra dagar denna vecka! För jag har ont i mina dumma knän! Ja, något så ofantligt otroligt mega ont så det är sjukt!

Dumma leder.
Dumma vinter!
Dumma underbara karl som ligger och sover på soffan när jag inte vill GÅ till ica!

Fast han är allt bra att ha!
  • En Sodastreeamer har han köpt till sig och flickvän då flickvän absolut vill ha bubblande vatten.
  • Dammsugna och moppade golv har han fixat.
  • En massa tålamod har han visat över sin törsiga lättirriterade flickvän.
  • Omtänksamt drog han in sin flickvän på Stadium och tittade efter "knäskydd" till dennes dumma knän.
  • Lika omtänksamt erbjöd han sig att följa med flickvän till otäcka farbror doktor och kolla upp knäna först innan knäskydden eventuellt inköps då hon var skeptisk till detta påfund.
  • Och kärleksfullt pussade han på flickvän när denna var arg&irriterad över Ikeakassen absolut skulle gå sönder på väg in i lägenheten!


    Så flickvän låter pojkvän sova. För det är han värd! ♥
    ÄLSKLINGEN!

Fundering.

Kan man bli dömd för vad man skriver i en privat dagbok? Där kan det säkert stå smått&gott om andra personer och om saker man fpr och inte får göra, kan det då tas som bevis? Den är ju privat!

FÖRTYDLIGANDE:
Jag menar icke om man typ skriver brott och sådant, utan istället om man skriver liknande "Jag avskyr den&den och den är dum i huvudet och kan inte tänka längre än en bakåtsimmandes sill", typ.
Kan man då bli anmäld för kränkning?

Lördag idag!

Om jag inte hade varit allergisk hade jag velat skaffa mig en fågel, en papegoja, nymfparakit eller något liknande. Skulle då M lämna mig och behålla fågeln, skulle jag i smyg lära fågeln alla fula ord i mitt ordförråd och en massa hyss. Bara för skojs skull!

M vill också ha en fågel, men vet de tusan om han skulle orka med en pippi som lär sig tala efter att höra mig. " Vart ska du!?, INTE okej, Haaaaallå?, Lägetåsånt?" och alla andra ord och meningar som älskling får höra etthundratjugotre gånger per dag. Fast jag kanske skulle ha slutat upp med dem då!?

En söt liten pygmé hund vill jag också införskaffa. Eller ALLT som är pygméaktigt VILL jag införskaffa. Försökte få M att inhandla en ny kaffekokare igår bara för att den var så liten&söt. Men icke. Försökte även få honom att införskaffa en fritös utav samma anledning. Icke. Inte heller en ny tekokare. "Vi har ju nyss köpt en som rymmer mycket mer!" Jo, jag använder den och det flitigt när han inte är hemma. Men den här tekokaren var ju söt!

Jag(eller det heter väl vi numera) fick iallafall med två stycken lakan och ett par bäddkläder med hem ifrån Jysk. Ett rött ioch ett svart lakan och randiga påslakan samt örngott, mycket nöjd över dessa inköp! Randigt ska det vara - när jag ser randiga tygstycken bara vill jag lägga mig under dom och mysa och kanske sova en stund. Och då spelar det ingen roll om det är täcken eller gardiner, jag bara VILL lägga mig där under!

Något man kunde tro är att man växer ifrån behovet att peta på allt man ser när man blir äldre, men icke då. Jag gick förbi tapeter(haha, ta-peter. Haha, inte förrän nu insåg jag hur roligt det ordet var. Skrattar för mig själv lite) och upptäckte att det var sammet på dom som stod ute lite. Skulle vi ha sådana hemma skulle jag aldrig få något gjort, jag skulle istället stå och känna på tapeterna dagarna i ända! Inne på Zooaffären var jag tvungen att peta på vattnet i en fontänsak, bara för att se vad som hände. Det som hände var att vattnet bröt(?) sig just där jag petade och att mitt finger blev blött. Visslade lite oskyldigt när en djuraffärsmänniska gick förbi mig. Och i bilen har jag lyckats ha dän insidan på min dörr, vilket resulterar i att ett tygstycke fastsatt med klet visar sig. Även om jag vet att kletet är kletigt och att det fastnar på mina fingrar så bara måste jag peta på det. Och varje gång blir jag frustrerad över att det är kletigt! Det är ungefär som när man tar ut ett tuggummi och inte kan slänga det på en gång, man rullar och grejjar över det med fingrarna men blir mycket missnöjd över att det kletar sig fast i fingrarna!

På zooaffären fanns det söta fiskar och fulsöta fiskar och fiskar som såg läskiga ut. Och några fjärilscyklider(?) som tappat färgen och var bleka cyklider. Det fanns även stora cyklider(?) som var revirpinkande precis som jag när det gäller ens hem! Fast den ena var elak as hell och motade in två andra i ett hörn och bet (sög?) på dom andra när dom försökte komma fram. Det gjorde ont i mitt hjärta och jag ville plocka hem dom två stackarna. Det fick jag inte!


Nu är mor&far på väg hit från Jönköping med mina grejer. Det ska bli skönt att få hit alla grejer! Kanske hittar jag då min kamerasladd så jag kan ladda upp lite picks och krejjer? Vi får se.

HOJ!

>_<

Usch! Det finns alldeles för mycket att höra här hemma innan Lördagen. Men jag har ingen motivation alls. Däremot har jag feber och troligtvis en hög sådan. Jag har även slemhosta till tusen och ett par knän som bråkar. Vet någon om det går att förhandla till sig eller kanske tillochmed göra en bytesaffär!?

Jag har iallafall lyckats ta mig ner till tvättstugan och fått in ett par maskiner där och diskmaskinen körs för fulla muggar. Credit till mig!


RSS 2.0