Back to basic.

Något som bland andra mina föräldrar kan intyga, är att jag var ganska så impulsiv förut. Ville jag något så tog det inte hundra år för mig att vela fram och tillbaka, utan jag gjorde det jag kände för utan att tänka på konsekvenserna. Och flera gånger hamnade jag i ganska konstiga situationer..
Jag tror att mor&far blev ganska nöjda när jag träffade M och därmed också blev lite mognare och lugnare.

Men nu kom det en våg av gammalt beteende över mig och jag bestämdee mig för att åka uppåt Västmanland. Min älskade pojkvän som ändå ska till Ludvika ikväll var snäll och erbjöd att skjutsa mig så jag slapp ta tåget. Sen får vi se hur länge jag blir kvar, kanske åker jag tillbaka hem imorgon när längtan efter M blir för stor, kanske stannar jag en vecka i Norberg eller kanske åker jag till Uppsala och surprisar Jonas. Vi får se vilket av alternativen det blir. Jag har inte ens bestämt var jag ska sova inatt, om det blir på landet hos mor&far eller hos någon vän. Jag bestämmer mig under resans gång :)

Så Norberg/Fagersta, here I come!

What to do?

Uäääh! Jag är inte det minsta pigg idag! Och jag har fortfarande inte bestämt mig om jag vill följa på pojkvän med jobbarkompis på en roadtripp på 60 mil idag. Jag kommer bli sjukt deprimerad över att vara ensam hela dagen! Kanske ska sätta mig på tåget hem istället?

Och varför finns det bara fula gardiner?

Spänning.

M tycker att varje natt ihop med mig är en utmaning och att man aldrig vet vad man kan vänta sig.

Tydligen har vi haft dragkamp om M's täcke inatt, efter att jag kastat av mig mitt på golvet. När M försökte få mig att plocka upp min egna hade jag beodrat honom att stänga fönstret för att jag frös, fast det var så klart redan stängt. Efter många om och men gav min älskade pojkvän upp och bäddade ner mig i sitt täcke och plockade sedan upp mitt och kröp under det. Då hade jag lyft upp täcket jag var nerbäddad i för att inbjuda M att krypa under, men då var M alldeles för sur på mig för att nappa och jag har tydligen inte brytt mig om vilket.

Jag förstår inte, jag gör väl aldrig något hyss nattetid!?



...

Det är nästan så att jag tycker synd om Mattis idag.
  • Jag har inte snusat en endaste snus sen igår.
    Och varit rökfri i två veckor.
Mitt humör just nu kan beskrivas som lite si så där..


Vad är det för dag?

Jag avskyr Rosa bloggar! Eller avskyr och avskyr, mina ögon orkar inte med ta in informationen. B L Ä H !

Nbg's marknad är iallafall över för detta år och nästa höjdpunkt där borta är väl Norbergsdagarna eller Mimerfestivalen. Dock är det inte prio ett, nonono!
Fick med oss fem kryddburkar, ett dammsugarmunstycke, två tshirtar till M och en till mig.




punkt

Jag har i några dagars tid stressat min kära man inför resan uppåt i landet, men som det känns nu är det jag som kommer att sabba schemat. Jag som ändå bara går hemma om dagarna! Bra jobbat PG!

-

Efter att M kom hemsläpandes med Boris så har jag lärt mig en massa nytt om sköldpaddor. Dom kan gäspa och dom behöver också sträcka på sig på morgonkvisten. Hur jag som varit sköldpaddsägare i snart 7(?) år kan ha missat detta vet ja inte, men jag skyller på att Doris inte är som sköldpaddor borde vara! Han är mer som en hårdhudad, hungrig, småilsk hund. I vatten!

Sötnows!


- Älskling, du har garanterat inte alla getter hemma och dom få du har säger nog fan Mu!

Min kära pojkvän efter en av mina funderingar.

Ego!

Satan i mig vad det kliar! Nog för att jag är nöjd till tusen med min "tjurring", men hade jag vetat om att det skulle klia så förbaskat så hade jag nog tänkt till innan. Det är ju inte direkt bara att klia tillbaka! @#%&

Imorgon bär det av till Västmanland! Så som jag längtar! Utgång med min bästaste Dellinore och våra karlar och sen träffa sötaste Maria. Och en massa andra Norbergare så klart.
För det är Norbergs höjdpunkt - Marknad!


Down baby, down!

Takida - Curly Sue
Brad Paisley and Alison Krauss - Wiskey lullaby
Damien Rise - 9 crimes
Bryan Adams - I'll be right here
Bryan Adams - I do it for you
Flipeside - Happy birthday
One Republic - Apologize

Ovanstående är en del av min spellista på den skruttiga mp3 som jag hittade idag. Av innehållet att dömma så måste jag haft en smärre downperiod sist jag använde denna manick. Så kvällen har roats med att byta ut utbudet av låtar, Raubtier, The baseballs och Volbeat får nu ta över majoriteten av utrymmet. Blandad kompott, precis som det ska vara!

Annars ikväll - hockey. Mys på hög nivå med andra ord! :)

pengar är skit!

Idioti att spara pengar när man äntligen har.
Ändå låter jag bli att köpa mig den eftertraktade systemkameran.
@#& Massamutterochbutter! @#&

Skrattanfall.

Alla har väl varit med om att få skrattanfall vid helt fel tillfällen. Här är ett sådant exempel.


Happiness.


- Akassan har godkänt mina arbetslöshet sen November och bestämt sig för att börja skicka pengar!

- Jag har fått fyra veckor sommanrjobb i Norberg. Så vecka 29-32 får Norbergarna passa sig. ;)


My Love!


Ord kan inte beskriva hur mycket du betyder för mig och hur mycket jag tycker om dig, din närhet och den trygghet du omfamnar mig med. Du är det bästa som har hänt mig och jag är lyckligast i världen som fått lära känna dig!

Jag älskar dig, Mattias Bark!

Köpvillkoren.

Haha, woot?
Sitter och tittar efter billigt löshår på träns att använda tills jag bestämt mig hur jag ska göra. Och längst ner i köpvillkoren på ena sidan hittade jag detta:

"Force Majeure I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter, samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll vilken ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, som gör att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal."

Räknas Islands vulkan dit?

Dust It.

Med ny piercing borde det komma en ny frisyr. Men iochmed att jag inte bestämt mig för hur jag vill ha det än, så får det bli fluffigt och stort hår så länge. Brorosyster hade ett bra erbjudande på Dustit (Påskharen svek mig ju), så nu har jag bestämt mig för att slå till. Två för 189, inte illa pinkat. Inte illa pinkat alls! Hoppas bara att det blir som jag vill nu!


Lissoliten2.

Som sagt, jag försöker att gottgöra alla bortglömda födelsedagar, så rösta på Melissa här. Hon kan bli modell för en dag.


Bilden är länken, gå in på galleri och leta upp Melissa Ylitalo och klicka rösta! :)

Black..beauty?

I med lite ny hårfärg.

Resultat:

^^,


Hål!

Måndagskväll var det ikväll och även hockeykväll, vilket innebar myskväll för oss två. Fast på varsitt håll, han framför tvn och jag vid datorn. Det är äkta kärlek det här :) Nu blir det lite slötittande på Roast på Berns innan nattning. Egentligen är inte det programmet mycket värt, Petra Mede och finnen förstör med sin otroligt dåliga humor (men inte fan går jag och skapar facebookgrupper och skriver att dom borde dö. SKÄMS era idioter!). Babben däremot, henne vill jag ha i min skolåda under sängen och för hennes och hennes gotländskas skull så kan jag lida lite. ;)

Idag har jag gjort ytterligare en piercing och jag tror att jag är mycket nöjd! Jag har även (ÄNTLIGEN) skaffat mig en ny stav till örat efter ett och ett halvt år utan! Så nu känner jag mig hel igen!
Dock var varken jag eller piercingarna särskillt fotogena(? Fio, hur var ordet nu igen!?)




Och var nu gulliga att inte skvallra för mina föräldrar, jag vill se deras miner på Fredag när vi åker upp! Jag kommer ihåg mammas reaktion på min lilla plupp i näsan, "fyfaaaaan vad fult", så detta kan bli spännande. ^^

Lissoliten.

Såg att min kusin Melissa är med i en tävling på en blogg. Hon vill vinna en film där. Och som den snälla kusin jag är tänkte jag uppmana mina få läsare att gå in och ge henne en röst (hon är bidrag 6).
Melissa, du får se det som en pytteersättning för när jag inte haft råd med födelsedagspresenten ;P

Så vill ni vara schyssta, gå in → här ← och skriv nummer 6 i kommentarsfältet :)

Måndag 19/4-09

Nu är det fyra korta dagar kvar tills Norberg och Norbergsmarknad! O, jag kan inte mer än längta efter att få träffa alla underbara människor hemma! <3 Däremot har jag varit lite off gällande telefonkontakt på senaste, mitt hunmör dalar likt Balder på Liseberg. Många små faktorer, men den största beror nog på slutarökagrejen. Ikväll har jag varit rökfri i en vecka! Och som min älska Martina sa: Kan jag sluta, kan alla sluta! ;P Det är tur att min älskade pojkvän har tålamod, hade hade jag väl varit så mycket singel man kan bli och stått själv i Smålands rike.

Min kamerasladd har återigen bestämt sig för att rymma. Jag förstår inte varför den får alla dessa idéer hela tiden, så elak är jag väl ändå inte mot den?

What the FUCK?

I vanliga fall åker liveuppträdande på youtube direkt bort.
Men titta här.

Och ge det hela en chans!
Du blir nog lika förvånad som jag över vad/vem det är som låter.
(har du inget tålamod, börja titta vid 1.50)

Words dont have a meaning.

För drygt tio år sedan avskydde jag folk som kunde berätta historier efter vad man nyss berättat. "..ja, men jag har varit med om något liknande.." Numera kommer jag på mig själv med att vara den personen och kväver mig själv innan jag hunnit prata just pga mina egna tankar om detta.
Antingen har jag varit med om mycket, eller övriga folk om för lite.




Fuck you!

Varför anstränger jag mig ens?

Bend your knees

Jag var ganska så vig en gång i mitt liv, innan åldern började spela in sin roll.
Trodde jag.
Tydligen inte.


Du är bara avundsjuk.


Negativa Maria.

Uäääh! Jag vill ha min morgoncigarett!
Och min ecalyptussnus smakar äcklig lakrits för tillfället.
Inte okej.

Imorse blev jag väckt av en pojkvän som var sällskapssjuk efter att ha legat sömnlös hela natten. Dock fick han inte mycket sällskap av mig när jag insåg att jag numera ska föreställa rökfri och inte fick/kunde ta mig en morgoncigarett. Fine, snuset stillar nikotinbegäret, men det är vanan att kliva ut och förgifta lungorna som ställer till det. Jag vill ut, jag vill röka! Dummadumma huvud.

Nu är det iallafall trettiofem timmar sedan jag rökte sist. Snart ett och ett halvt dygn sedan med andra ord. Duktig tjej vill jag kalla mig själv, men jag ska inte ropa hej rktigt än. Men för pojkvän så tänker jag försöka iallafall. Dumma kärlek!


Ikväll bär det antagligen av till Växjö(?) för att hämta en spoiler(?) till den dumma BMW:n.
Det kommer bli så snyggt!
-säger pojkvän.
Kunde jag bry mig mindre!? -säger flickvän.
Och innan dess har jag tänkt att städa förrådet och garderoberna. Bara för att.


Jag vill ha mitt långa hår igen. Dumhår!

Parasiter&Gnagare

Arbetsförmedlingen gick helt okej, trivs bättre med folket här än hemma. Kan vara för att folket här inte är lika trångsynta och lite mindre idioter. Kan vara för att dom åtminstonde lyssnar på mina åsikter utan att försöka få mig att byta. Kan vara.

Efter tog jag mig en sväng förbi Ica och införskaffade mig disktrasor och en redbull och när jag kom ut därifrån fick jag syn på något stort brunaktigt. "Oooh, en ekorre... fast han har tappat svansen... eller?... det är en RÅTTA!!"
Och jag lovar, det var den fetaste råttan jag någonsin sett, större än min Doris! Så jag gjorde dagens goda gärning och gick in i bageriet/caféet där jag sett denne klättra under ett par brädor på baksidan och berättade vad jag sett.  Duktig flicka som jag är!

Undrar om M  vill följa med på råttjakt sen ikväll? Råttan kan få bo ihop med Boris!


Ge mig ett Å.

Jag vill inte gå ut. Men jag måste. Arbetsförmedlingen nu innan halvelva och sjukgymnasten klockan ett. Men jag vill inte gå ut, jag vill inte gå. Jag får ångest! Att stoppa in en snus under en promenad är inte ens hälften så njutfullt som en cigarett. Fine, nikotin i båda fall. Men vad ska jag göra med handen, med fingrarna?

Jag får helt enkelt sno D's hobby, rulla med ett presentsnöre.
Ångest!

Lovely!


All min kärlek till dig!

Lika som bär?


Våren är hääär!


Tuffelaaaago!

Fischidish.

Vi har ägnat i stort sett hela kvällen till att rengöra akvarium. Vår tanke är att göra ett nytt försök med spellevinkarna och se om dom kan bo ihop i samma akvarium, eller om det blir samma slutresultat som sist. Pipp och hugg.
Dessutom har jag tjatat åt mig husdjur åt sköldisarna, fem små firrar. DjuraffärsMicke sa att det kan gå, bara dom har någonstans att gömma sig. Så nu är det fixat! HoppasHoppas!

Jag när jag skulle skölja av doppvärmaren:
- Alltså, är den här vattentålig eller måste jag vara försiktig?
- ...
- Nejnejnej. Jag kom på mig själv. Den ligger ju i vatten hela tiden ju. Men jag har aldrig påstått att jag är den smartaste tjejen på två hjul.. !


Uppd.

B&D fick återgå till separata akvarium då Boris var ett stort pucko och attackerade stackars Doris som i panik försökte klättra upp på allt som gick. Fruntimmers sköldpaddor verkar inte ha alla getter hemma inte. Fiskarna verkar det finnas en chans för iallafall, men det kanske beror på att Doris inte upptäckt dom än. Vem vet?

:/

Sitter med en snus i nu. En minisnus men det räcker till nickokick och då är det baske mig illa. Njae, inte iktigt min grej det här. Jag vill fortfarande gå och röka trots att jag har skiten under läppen.

Catch me if you can.

Jag ska bli ett äckel! Jag ska härmed försöka lära mig att snusa tjejsnus. Dock hade min karl köpt med lakritssmak. Inte okej, men det duger väl antar jag.

Hur cool är inte jag?
Och numera är M införstådd i att han är straffad. Men han verkar ha tagit det med godan ro.


Kom att tänka på när min sju år yngre kusin frågade mig för första gången vad ordet K N U L L A betydde. Hion var alltså sju och jag fjorton.

- Öööööhm.. Öööhm... Tror du forfarande på storken?
- Jaaa.
- öhum, då är det när man ringer till farbror stork och ber om att få ett barn. Fast det kommer inte alltid ett barn.
- Jahaaa.
- Och så säger vi inget till dina föräldrar om detta.

Jag trodde att jag hade överlevt situtionen, men glömde totalt bort att hon hade två äldre bröder. En vecka senare när jag var hemma hos henne kom hon fram med barbieKen och Barbie.

- Maria, jag vet vad ordet betyder nu.
- Jaha..?
- Det är när man gör så här. *slår dockorna mot varandra i liggandes läge några gånger*

Där kan man snacka om en fjortonårig generad Maria.
Och då kan jag inte minnas att jag var den som lätt blev generad.

Jag är en fjant!

Jag blev glad när M skulle spendera kvällen borta.
Jag blev glad när han bestämde sig för att stanna borta längre, då det betyder egentime för mig! ME LIKE!

Sen läser jag jag bloggar som får mitt humör att gå ner och därefter lyssnar jag på Moby.
Slutsats? Jag grinar och förbannar min karl för att han inte kommit hem. Och jag straffar honom för min blödighet genom att krypa i säng alldeles för tidigt och totalvägra skicka ett godnatt sms. Det är dödsynd i vårat förhållande då vi alltid under tio månaders tid sagt godnatt innan sängtime. Som om han kan rå för min blödighet?

Jag är en F J A N T ! En tjejtjurig sådan.
Det är väl tur att jag har en tolerant karl kanske?


Min toleranta karl:
"Ja, här kan man då inte beskylla dig för att photoshopa alla dina bilder. Ser du normal ut på en enda bild på din blogg?"
Och vad betyder normal?


Jag tror inte ens karln förstår att han blir bestraffad för något. Han kom hem nyss, gav mig en puss och gick och satte ig framför tvn. Hallååå!? Kan man få lite respons när man straffar en oskyldig tack? Tolerant eller bara osmart? ^^

Snabb uppd.

Älskling ringde för en stund sen och frågade om det gick bra att han åkte till sin kompis och tittade på Hockeyn. Absolut svarade jag men för mig själv skrek jag av lycka. Tvn blev minminmin ikväll och jag får slötitta på exakt vad jag vill. Synd för honom dock är att Grey's går ikväll(tror jag iaf) och då har han antagligen hunnit hem. Men vem vet vad resultatet blir? Igår kväll efter hemmafruarna utbrast min älskade man: men nu måste vi ju se det här nästa vecka! Haha :)

Jag har precis värmt på färdigköpt potatisgratäng så att min karl har något i matlåda imorgon, min far skickade ju med otroligt mycket kött efter helgen. Jäklar i mig vad god gratängen är, men så klart är det lök och grejjer i så äter jag för mycket blir det min död. Kanske är just lökfan som gör det så gott?

Nu blir det brottning med diskmaskin och sen TV! :)



FIO! Maila över lite av dina recept du pratade om, jag har tröttnat på all "vanlig" mat jag gör här hemma. Detsamma gäller även DENISE och alla andra som har recept på något mumsigt. Vegetarisk eller kött, I dont care. Maila ffs! ;)

[email protected].

Nighty.

Dessa sjuka drömmar, inatt var det bland annat en septum som gjordes på mig, men jag var inte nöjd då jag tyckte dom hade satt den för långt ut samt att det plötsligt växte ut en stång ur den och sen kom Will Smith och ville hjälpa mig att återfödas(?). Vad rör sig egentligen i mitt huvud?

Idag står som vanligt städ på schemat, men vi får väl se hur det går med det. Först och främst ska jag duscha och ta mig till konsum för att införskaffa cigaretter. 

I had a bad dream.

Gosh, vilken sjuk drönm jag hade inatt. Storbloggaren Mogi, bland andra, skulle sova ute i Benningland hos mamma och pappa pga någon välgörenhetsgrej dom skulle på. Jag och Mogi skar oss direkt, jag dissade hennes blogg och hon tyckte inte om min personlighet. Dock tyckte hon alldeles fr ycket om M's personlighet och började försöka ta honom ifrån mig. jag försökte förklara för min pojkvän att det inte var okej för honom att umgås med henne så mycket som dom gjorde, ändå sätter sig karln i samma bil som henne för att åka bort mot Clas Olssons. Min svartsjuka och orohet vet inga gränser och rusar fram till bilen, släpar ut Mogi och hotar henne i hopp av att hon ska lämna min karl ifred, men hon skrattar bara åt mig. Jag blir galen och börjar slå henne tills hon börjar blöda näsblod, då får jag istället panik och springe och hämtar papper och försöker hjälpa henne och det hela slutar med att hon och jag blir vänner.

Några minuter efter detta vaknade jag. Helt galet sjuk dröm måste jag säga!

Glad påsk! :)


Patriik Isaksson.

Igår var det Lill-Lördag och jag missade det totalt. Klockan var elva på kvällen när jag insåg att det inte alls var Tisdag och att jag hade missat en möjlighet till Norbergsparty. Så då gick jag depp och ägnade den resterande timmen åt att spela Patrik Isaksson på spotify. Min älskade karl funderade vad som hade tagit åt mig när jag sjöng "tillbaks till ruta ett" för honom i telefonen. Men ja, jag har en gång i tiden lyssnat på denna karl och tyckt att hans röst var en av dom bästa.
Pinsamt kanske?







Dear easter bunny!

Kära påskharen!
Min mor tycker nog att jag har blivit för gammal för påskägg då hon har tre nya barn att förse med sådana, så jag tänkte lägga mitt hopp på dig! Men då jag egentligen är kräsen inte tycker om godis så tänkte jag fråga om du inte istället för godis kunde lämna en lite roligare present i mitt påskägg!?
Jag bifogar härmed en önskelista!
Varma kramar Maria.


P.S.
Du är mycket coolare än Jultomten!
D.S!

RSS 2.0