Ris utan ros.

Hur fan kan man misslyckas med att koka ris? Jag uppskattar att det kanske är en gång av tio som det blir bra för mig. Och nu har jag precis stoppat i älsklings matlåda i kylskåpet bestående av fritänkande(höhö) korvstroganoff  med hälften ofärdigt och hälften sönderkokat ris. Hur fasen kan man lyckas med denna blandning av ris i en och samma kastrull!? Enmassasvärord.

Känner mig iallafall som en ganska bra flickvän idag. Trots feber och migrän så fixade jag en matlåda åt älskling. Duktiga jag! :D




Jag har världens finaste, bästaste och tålmodigaste pojkvän och det älskar jag honom för.
Du gör mig hel!

Mindre bröl.

Nu tror jag att jag tillslut även lyckades övertala M om att jag verkligen är sjuk döende. Han "lagade" (åkte till 95an) maten idag och lät mig spela Mario extra länge trots att det är det enda jag gjort idag. Han är bra go den mannen! Kärlek! ♥ Ett ypperligt tillfälle att gosa kanske!? Fast jag tror att han är lite smårädd för att bli smittad och jag är ändå inte upplagd för gos. Nej, han får glo på sin totalt ointressanta fotboll så ligge jag kvar i soffan med datorn istället. Det är mys!

Kanske ska skicka älskling till frysen efter en sandwich? Jag kommer lätt att gå upp i vikt igen dom här dagarna då jag botar min elaka hals med glass. För glass är bra när man har ont i halsen, det sa alltid min mamma när jag var liten. Och har man dragit ut en tand är glass bra, det sa tandläkaren.
Finns det någongång glass är dåligt!? Det kan jag aldrig tro!


Vi bjuder på en gammal bild.

Brööl2

Jag kan fasen inte minnas sist jag var så här hes. Och inte så här länge, är inne på dag fyra av brölande. Positiva(?) dock är att jag roar min pojkvän i mina försök att tala. Imorgon blir det läkaren om jag inte blivit friskare, om inte annat så för att få ett sjukintyg till jobbet. Fast det är väl bara att glömma. SUCK!

Nej, nu blir det ett varmbad och sen sova säng.
Hatar att vara orkeslös och samtidigt rastlös.

ÄLSKLING KOM HEM OCH TA HAND OM MIG!

Brööööl!

Jag är döende! Efter midsommarkryssningen i Fredags så har jag dragit åt mig en förkylning och med den en bortsprungen röst. Jag låter som en brunstig älgtjur då jag ens får fram ljud ur halsen. Och det värsta är att det är sommar och jag kan därför inte ha mina stora, tjocka, varma sjukkläder.
It's sucks!

Jag dör!

Haha, söt!

M och jag satt och tog en glass vid Irma's tidigare. Frbi gick en pappa med sin son på kanske tre,fyra år. Barnet ställer sig och spanar in min glass och får strax efter det syn på M.

- PAPPA, TITTA VAD STORT SKÄGG HAN HAR!
- Öhum, ojoj. Kom NU!


Ahw just ja.

Idag inleds försök två till att sluta röka. Jag har bett M att inte vara så fruktansvärt velig med sitt "dufårgörasomduvill" och istället skälla ut mig ordenligt när jag vill gå och köpa ett nytt paket. Men jag förstår hans rädsla, en Maria utan cigaretter var inte kul förra gången och vi tror båda att det blir värre denna.

Vem har gömt mitt snus?
Jag har antagligen förlagt mitt snus i ett par byxor/en tröja/en väska etc.

Vem har gömt mitt snus!?

Bara en liten fråga.

Världen är allt bra liten. Var i Gimo i helgen för att hälsa på bästaste Rallf. Det visade sig att hans granne hade haft ett förhållande med min mammas kusin för typ 30 års sedan. Okej, vi har släkt i där, men ändå. Hur stor är chansen att denna gamla fling ska bo granne med R?

Mattias♥

Jag är kär, riktigt jäkla kär.
Grattis på oss till ett år i Lördags!
Jag älskar dig!

Eldning efter bad i uppsala.

dsc00233 (MMS)

Eldning efter bad i uppsala.


Vi träffade en kändis på museumet. :)

dsc00216 (MMS)

Vi träffade en kändis på museumet. :)


Sliten tjej

dsc00221 (MMS)

Sliten tjej


Mumma! Jag har alltid velat ha mig en egen...

dsc00164 (MMS)

Mumma! Jag har alltid velat ha mig en egen blondin.


Yes indeed.

Jag tycker fortfarande att den här är typ det roligaste jag sett.



Jag älskar min man!

Premiär.

När vi ändå är igång, här kommer beviset!

Jag undrar dock varför min älskling kallar mig chicken shit efter att JAG badade i åtta grader kallt vatten och inte han!? Premiärdopp i Vättern i år. Och kanske någonsin, jag har faktiskt ingen aning. SNyggast är att jag stannar upp mitt i skriket för att torka ögonen, innan jag fortsätter skrikandes upp.

I ♥


Resumé!

Jaha, då var det länge sen man uppdaterade med längre meningar här igen. Bloggen lockar inte på samma sätt gällande händelser och känslor. Men vi kör en liten resumé av veckan. Enyoj!


Måndag och Tisdags jobbades bort. Försökte tänka pengar och tackade därför även ja till jobb på Onsdagen. Att det var bajskalas på gamlingarna skrämde inte mig, då jag var helt säker på att magsjuka inte biter på mig. Och sen trodde jag även att Tisdagens kalas berodde på fruktsalladen med vindruvor som inteligenta jag hade serverat.

På Onsdagen vaknade jag av en äcklig smärta i magen, men jag trodde att det var en försenad mensvärk och fick därför skjuts av M till jobbet. Där hann jag inte längre än till handikappstoaletten i entrén, sedan blev jag fast sittandes på toaletten och där var jag även placerad när jag blev efterlyst av mina jobbarkompisar. Sötaste T kom och lugnade ner hysteriska mig som var upprörd över att inte kunna jobba och skickade sedan hem mig iklädd ett par tena byxpants . Jag kände mig skitsnygg när jag gick igenom Habo och tack vare blöjan ut såg det ut som om jag hade skitit ner mig. Men blöjan var något av det skönaste jag haft på mig och har därför börjat längta efter den dagen jag hamnar på ålderdomshem. Jag ska kissa på mig med flit enbart för att få ha dessa sköna saker på mig!

På eftermiddagen kräktes jag och sedan har jag istort sett sovit fram tills imorse. Och nu känner jag mig pigg som en mört och korsar varje finger och tå jag har att allt är över. För imorgon och på Söndag är det dax för jobb igen!

Ungefär så spännande har min vecka varit. Om någon nu orkade läsa.



Toksaknar alla hemma!


Doris är inte sämre han. Dessa busungar!

dsc00150 (MMS)

Doris är inte sämre han. Dessa busungar!


Och ett par vita

dsc00145 (MMS)

Och ett par vita


Boris är ett nöthuvud. Istället för att fö...

dsc00136 (MMS)

Boris är ett nöthuvud. Istället för att förstå att hon är för stor så klämmer hon sig igenom. :)


RSS 2.0